Öncelilkle hepinize,hepimize büyük geçmiş olsun arkadaşlar.Bende geçtiğimiz hafta bebeğimi kaybettim.Birçoğunuzla aynı hikaye bizimkide.19 hafta 3. günümüxdeydik.1 2 gün karnımda şiddetli bir ağrı ooluyordu.Ve düşük yaptığım günün öğleden sonrası doktora gittik nedir nedendir diye öğrenmek için.Doktoruma şikayetimi anlattım,hafif bir miktardada kanamam olmuştu.Doktor ultrasonda bebeğime baktı,gördükki herşey yolunda.Kalp atışların dinledik.Doktor kasılmalarımı magnezyum eksikliğine bağladı ve ertesi gün için birkaç kan testi idrar testi gibi test yaptırmak üzere ayrıldık doktordan.O günün akşamı kasılmalarım ara ara devam ederken,lavaboya gittiğimde su kesem patladı...4 5 saat sonrada lavaboda eşimle birlikte normal doğum şeklinde düşü yaptım...Bebeğimiz önce babasının sonrada benim ellerimde can vermeyi bekliyor gibiydi.Acele ile göbek bağını kesip doktora gittik,sizler gibi...kan revan.Hastanede de plesantayı aldılar içimden...işte böyle kaybettik bebeğimizi...Hiçbirşey yokken.Hamileliğim boyunca midem bile bulanmamışken,başım bile ağrımamışken birden bire kayboldu gitti bebebğim.Şimdi ne,ne yapmam gerektiğini biliyorum ne başka birşey.Neden oldu neden oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum sadece.Testler yapılması gerekiyo demişsiniz.Ne testi yaptırıcaz,doktoruma gitsem tekrar o yönlendirirmi bu hususlardA?
Bu arada bu olayları yaşayıp,bir sonraki hamileliğini sağlıkla tamamlayan varmı,bebeğine sağlıkla kavuşan birini duymak istiyorum...
Tekrar çok geçmiş olsun hepimize,lütfen birşeyler soyleyin.Ç.ok ihtiyacımız var
Bu arada bu olayları yaşayıp,bir sonraki hamileliğini sağlıkla tamamlayan varmı,bebeğine sağlıkla kavuşan birini duymak istiyorum...
Tekrar çok geçmiş olsun hepimize,lütfen birşeyler soyleyin.Ç.ok ihtiyacımız var