- 9 Kasım 2021
- 30
- 13
-
- Konu Sahibi blackwomen9
Kaybın için çok üzgünüm bende 3 ay önce kızımı kaybettim başınız sağolsun.sezeryan doğum mu yaptın adet oldun mu1 ay önce 32 haftalık erken doğum yaptım. Bebeğim 3 gün sonra vefat etti ve tekrar gebe kalmak istiyorum. İlişkiye girdik hamilelik olur mu olursa ne gibi riskleri var çok istiyorum tekrar çocuk sahibi olmak kendi canım pahasına lütfen yardım edin başına böyle bi durum gelen var mı
Allah sabir yureginizs ferahlik versin ınşNormal doğum yaptım 14. Gün kanamam kesilmişti şimdi tekrar geliyor arada şeninde başın sağolsun gerçekten çok zor ciğerim yanıyor inşallah rabbim aynı meleği bize geri gönderirkorunmuyoruz lohusalığı falan unuttum çünkü
Of cok uzuldum Rabbim size sefaatci eylesin inş kucaginizi bos birakmasin... bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus inş tez zamanda kucaginiz dolarEvet maalesef enfeksiyonu da vardı ciğerleri gelişmediğinden hipertansiyona bağlı olarak kalbi durdu1820 gr 44 cm di
Aminnnnn inşallah çabalıyoruz inşallah olurOf cok uzuldum Rabbim size sefaatci eylesin inş kucaginizi bos birakmasin... bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus inş tez zamanda kucaginiz dolar
Yorumumu da begenmemissiniz de, can pahasina bebek istemek çok mu sağlıklı ? Bakalım o
Yardim almalısınız . Psikolojik olarak . Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Kendimi en kolay toparlayacağım şekil hamile kalarak ve onun minik hareketlerini hissederek yoksa kafayı yemek üzereyim rabbim kimseye yaşatmasın acı ve zor bi durum canım pahasına derkende illa ölmek için değil bi yerime bişey olsun ama evladımın kılına zarar gelmesin istiyorum
1ay çok erken düşüklerde bile doktor 3ay korunun diyor toparlanmak için . Onu düşleyerek toparlanmaniz çok zor . Şuan yaşıyor olsaydı bu kadar olmuştu şuan yaşıyor olsaydı emekliyor olurdu demekle çok zor .İstemiyorum çocuğuma dua ederek onu düşleyerek kendimi toparlamaya çalışıyorum merak etmeyin
Yanlış anladınız psikolojik olarak fiziksel olarak zaman alıyor biliyorum1ay çok erken düşüklerde bile doktor 3ay korunun diyor toparlanmak için . Onu düşleyerek toparlanmaniz çok zor . Şuan yaşıyor olsaydı bu kadar olmuştu şuan yaşıyor olsaydı emekliyor olurdu demekle çok zor .
Canım hem geçmiş olsun hem başın sağolsun da,ne ara kendine geldin,ne ara maddi manevi iyileştin,ne ara keyfin yerine geldi de eşinle sarmaş dolaş oldun1 ay önce 32 haftalık erken normal doğum yaptım. Ve hamileyken doğum yaparkende koronaydım. Bebeğim 3 gün sonra ciğerleri gelişmediği için hipertansiyondan kalbi durarak vefat etti ve tekrar gebe kalmak istiyorum. İlişkiye girdik hamilelik olur mu olursa ne gibi riskleri var çok istiyorum tekrar çocuk sahibi olmak lütfen yardım edin başına böyle bi durum gelen var mı
Doğurup acısını çekip kara toprağa verince ben görürüm seni bu ne laubalilik ne terbiyesizlikCanım hem geçmiş olsun hem başın sağolsun da,ne ara kendine geldin,ne ara maddi manevi iyileştin,ne ara keyfin yerine geldi de eşinle sarmaş dolaş oldun
Bir dur,bu psikolojiyle ne gebelik ne annelik kaldırılacak şey mi