Canim ben de 5 aylik kayip yaşadim ikizlerimi kaybettim. Doktor 2 ay korunma verdi o iki ay gozumde 2 yil gibi gorundu. Ağla ağla bitap dusdum. Artik kaybimdan 7 ay geçti şimdi psikolojik olarak daha iyiyim. Daha saglikli dusune biliyorum. Acini çok çok iyi anliyorum. Ve yeniden ne kadar çok bebek istedigini de biliyorum. Ayni yoldan geçen milyonlarla kadindan sadece biriyiz. Emin ol zamanla acin hafifliycek o zaman yeni bebegin için daha sağlikli bir anne olarak hazirlan. Izin ver bedenin rahmin, psikolojin duzelsin. Rahatla. Yine de aklima dusunce ağliyorum. Hatirlayip da gozlerimin dolmadigi olmadi hiç. Ama bizler melek anneleriyiz daha guclu olmamiz gerekir. Yeni bebegimizi de sirf eskilerinin yeri dolsun diye istememeliyiz. Herseyin vakti zamani vardir. Acini içine gom demiyoruz. Ağla, içini boşalt. Bebeginin mezarina git konuş vedalaş. Ben 1 mayisda kaybettim. Surekli mezarlarina giderdim. Konuşurdum. En son agustosda gittim ve annenize yeni bebek için izin verin yeriniz asla dolmaz, siz kalbimin en guzel koşesinde her zaman yaşiycaksiniz dedim. Akşamina ruyamda ikisi de yanimda oturmuşlardi 3 -4 yaşlarinda biri sagimda biri solumda. Ikisi de başini koluma dayamişlardi. O çocuklari bebeklerimi kaybettigim gun de gormuşdum. Yeşil bir alanda gulerek oynarken. Ayni bebeklerdi. Belki de yaşasalardi ayni onlara benziyceklerdi. Şimdi yeniden deniyoruz. Ve daha saglikliyim. Daha bilinçliyim. Kendinize zaman taniyin. Herseyin guzel olacagina da inanin. Seneler su gibi akip gidiyor. Bu aci zamanlarin da geçecek. Sadece sabir kardeşim. Allah yardimcin olsun
Ve unutmayi bekleme. Evlat acisi unutulmaz. Dinmez. Sadece içine bir yere derine saklarsim. Kimselere hatta kendine bile zaman zaman hatirlatmakdan korktugun yere