Sevindim bunu duyduğuma en azından kafamda kend kendime kuruyorum ağrılarım çok oluyor .Acaba erken doğummu yapacam diye.Nasılsa günde 1 adet tüketiyorum.Bu özelliği varsa daha ne olsun.Teşekkürlerelma bebeğin yukarda durmasına yardımcı oluyor, düşük riski olanlara genelde elma ye derler. İlk döllenme döneminde falan. Elmanın kokusu bebeği yukarı çekermiş , zararı yok sonuçta denemekte fayda var.
böyle korkutmayın lütfen kendinizi, güzel düşünün zaten şuan için zor bir dönemdesiniz.Sevindim bunu duyduğuma en azından kafamda kend kendime kuruyorum ağrılarım çok oluyor .Acaba erken doğummu yapacam diye.Nasılsa günde 1 adet tüketiyorum.Bu özelliği varsa daha ne olsun.Teşekkürler
böyle korkutmayın lütfen kendinizi, güzel düşünün zaten şuan için zor bir dönemdesiniz.
Bir de böyle düşünerek kendinize eziyet etmeyin.
hamileliğin son zamanlarına doğru ,doktorunuza danışın sonuçta sağlıklı bir doğum için bebeğin doğum kanalına ulaşması lazım. son günlerinizde merdiven inip çıkmayı ihmal etmeyin. ve günlük düzenli spor yapın.
Erken dogum riskiniz oldugunu size doktor mu soyledi yoksa kendiniz mi oyle hissediyorsunuz?Elimden geldiğince düşünmüyorum ama bazen okdar şiddetli ağrılarım oluyor ki yürüyemiyorum.Belkide magnezyum eksikliği Haftaya cuma nasipse kontrolum ve izin ayarlaması olacak.Orada herşey belli olur geçen ay bir sorun yoktu.İnşallahta olmaz tüm bebekler gününde doğar.
Erken dogum riskiniz oldugunu size doktor mu soyledi yoksa kendiniz mi oyle hissediyorsunuz?
Merhaba ben 31 haftalık doğum yaptım 1 ay kuvozde kaldılar ciğer geliştirici iğne yaptırdın mi seni zorlu bir süreç bekliyor güçlü olmalısın ama inan bana geçecek bu günler inşallah sagligiyla bebeğinle evinde olacaksinArkadaslar 29 haftalık hamileyim erken doğum riskim var. 29 haftanın içinde dogum yapan var mı süreçler nasıldı yaşayabilirler mi. Moralim çok bozuk cok korkuyorum yardım edin(
Mune lütfen bu konu biraz burada kalsın yardıma ihtiyacım var
Cok gereksiz bir kaygi yasiyorsunuz... her gebelik kendine ozeldir. Erken dogum genellikle rahim agzi yetmezligine bagli gelisiyor eger gebelik zehirlenmesi vs yoksa. Rahim agzi yetmezliginiz olsaydi ilk bebekte de sorun yaratirdi, muhtemelen cati agrisiyla alakali yasadiginiz kaygi.Hayır sadece kendim ağrılarımdan öyle hissediyorum.BUndan önceki gebeliğimde bunu yaşamamıştım daha doğrusu bu kadar kasık ağrısını.Bazen yüremiyorum hatta yataktan kalkamıyorum .Önümüzdeki cuma randevum var inşallah.Sadece benim kuruntumdur .
Cok gereksiz bir kaygi yasiyorsunuz... her gebelik kendine ozeldir. Erken dogum genellikle rahim agzi yetmezligine bagli gelisiyor eger gebelik zehirlenmesi vs yoksa. Rahim agzi yetmezliginiz olsaydi ilk bebekte de sorun yaratirdi, muhtemelen cati agrisiyla alakali yasadiginiz kaygi.
26. Haftada nisanim geldi, rahim agzi yetmezligi cikti rahimde acilma vardi, calisiyordum ve isirahat bile almadim sadece igne destegiyle 40. Haftaya kadar kaldi, en son sezeryan oldum:)
Ve benim de inanilmaz agrilarim vardi tuvalete gidebilmek icin bile yuruyemiyordum birinden destek almadan, gectim kasik agrisini tirnaklarim bile agriyordu. Ama gecti bitti korktugum gibi birsey de olmadi hic... kendinize stres arayip bebeginizi de strese sokmayin. Bence sadece saha fazka dinlenmeye ihtiyaciniz var