Erken boşalmaya çözüm bulanlar

Benim eşim bir kere boşalıyor ve erken boşalıyor ikincisi üçüncüsü olmuyor aradan biraz zaman geçmesi gerekiyor. Mesela 1-2 saat gibi. Sizce eşimde bir problem mi var bu konuda.

Benim eşim bir kere boşalıyor ve erken boşalıyor ikincisi üçüncüsü olmuyor aradan biraz zaman geçmesi gerekiyor. Mesela 1-2 saat gibi. Sizce eşimde bir problem mi var bu konuda.

Ben uzman değilim kendi hayatımdan baz alarak söylüyorum ama sizin durumunzda eşinizde bir problem var denemez. Ki bence yoktur da. Bünye meselesi kimisi kiloludur çok yoruluyordur daha dermanı kalmıyordur ikinci seferi yapamaz. Kimisi kilolu değildir performansı gayet iyidir ama ikinci seferi yapamaz ya da ikinciye hazırlanması dahada uzun süre alabilir kişiden kişiye değişir bence. Benim evlenmeden önce eşimla yada başkası ile cinsel birlikteliğim olmadı, eşimde aynı şekilde. Yani bu yüzden diğer birliktelikler hakkında yorum yapamıyorum. Sadece şöyle söyleyeyim elimden geldiğince üstü kapalı konuşmaya çalışıyorum. Biz Kadınların ilişkiye hazırlanması ve birlitelik yaşaması uzun sürüyor, erkekler kadar kolay tahrik olup birlikteliği hemen sonlandıramıyoruz. Ama erkeklerde bazen hiçbirşey olmasa bile bir sözden bir hareketten tahrik olup hemen anında ilişkiye hazır hale gelebiliyor. İlişki başladığında da yine aynı şekilde bir kadının orgazmı yaşaması yada ilişkide doyuma ulaşması uzun sürüyor bence en az 20 dakika ama ön sevişme hariç sadece ilişki 20 dakika diyorum. Ön sevişme ile beraber 30-40 dakikayı bulabiliyor. Ama erkek ilişkiye başladığın anda hemen 2 dakikada boşalan da var. 10 dakkada boşalan da. Erkeğide çok fazla yıpratmamak suçlamamak gerektiğini düşünüyorum çünkü gerçekten dayanamıyorlar yada ellerinde değil. Çok komik bir olay yaşadığınızda gülmeden durabilirmisiniz, yada farklı bir örnek vermem gerekirse saatlerce lavaboya çıkmadınız ve sonunda eve geldiniz ilk işiniz kendinizi lavaboya atmak olur, dur ya biraz oturayım dinleneyim çok yoruldum lavaboya birazdan giderdim diyebilirmisiniz. Tabiiki hayır. Eşim bana bu durumu böyle anlatmıştı ancak öyle anlayabildim :)

Size tavsiye vermemi isterseniz şunları söyleyebilirim. Kontrol kesinlikle sizde olsun siz yönetin. Ona her istediğini yapmasına müsade ederseniz doyuma ulaşır istediklerini yapar ve erken boşalır. Eğer siz yönetirseniz istediklerini yapamayacak size uyum sağlamaya çalışacak bu esnada ilişki bence biraz uzayabilir. Ve kesinlikle ilişkiyi hızlı yapmayın olabildiğince yavaş ve sakin olun hızlanırsa yavaşlamasını söyleyin eğer dinlemezse canım yanıyor diyin öyle yavaşlar artık herhalde. Ve pozisyon tercihlerini de siz yapın ona müsade etmeyin. Erkekler istediği durum olmayınca zorlanıyorlar yoruluyorlar konsantrasyonları dağılıyor bu esnada süre uzayabilir yine.
İkinci bir tavsiyemde bazı spreyler varmış erkekler kullanıyormuş ve ilişki uzuyormuş gerçekten. Biz hiç kullanmadık ama çevremden edindiğim bilgilere göre gerçekten fayda sağlıyormuş. Ben şunu ye bunu ye egzersiz yap gibi tavsiyelere katılmıyorum çünkü çok yakın arkadaşlarım da bu sorunu yaşadılar ve boşuna uğraştılar haftalarca, spreyi kullanınca problemleri kalmadı.

ikinci sefer için evet zaman geçmesi gerekiyor bu da yine kişiden kişiye göre değişen bir durum. Erkeğin tekrardan hazır olması 15 dakika olan var 40 dakka olan var 1-2 saat olan var. Biz genelde 20 dakika duruyoruz sonra hazır oluyor. Ama bu süre uzun diye de erkekte bir problem var anlamı çıkmıyor. Bunu da yemek yemek gibi düşünebilirsiniz bazısı yemeği yer yarım saat sonra yine bişiyler yiyebilir. kimisi tamamen doyar yerinden kalkamaz ancak 2 saat sonra falan belki yer.
İlk seferden sonra ikinci ne kadar erken olursa o kadar iyi tabi biz kuruyoruz yoruluyoruz falan. Ama şunuda belirtmek isterim ilk seferden sonra erkeğin ikinciye hazır hale getirmek yine bence biz kadınların elinde. İlk seferden sonra konuşmaya devam edin susmayın muhabbet edin konuşun onu tekrardan tahrik etmeye çalışın. Emin olun bu onların süresini azaltıyor.

umarım yardımcı olabilmişmidir.

Çok güzel bir yorum olmuş bir uzmandan destek alsak bu kadar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…