- 10 Ağustos 2011
- 388
- 279
-
- Konu Sahibi Sannacandy
e tabi cinsellik şart ama gözü kaymadanda boşanabilir sonuctaÇözüm aldatmak olmadığı kesin de adam tedaviye yanaşmıyor e cinsellik de şart boşanmaya da yaklaşmiyorlar bu yüzden birçok kadının gözü kayıyor
Amin canım inşallahHakkınızda hayırlısı olsun umarım hayat daha güzel kapilar açar bundan sonra
Evet aynı yastayizSiz 39 sunuz sanirim, eş kac yasinda
Umarım çözülür ama ikinize de zor biz çözememiştikMerhaba kızlar ben 1.5 yıldır evliyim evlendigimiz günden itibaren esimde orgazm sorunu var kalkmıyor ilac ile fln zorla kalkıyor 1 dk sürmüyor boşalıyor bu durum beni cok yıprattı düzelir mi sizce teşekkür ederim
Urulog dan randevu aldı bakalım cozecekmiyiz siz bosandiniz miUmarım çözülür ama ikinize de zor biz çözememiştik
Karşılıklı ritm bencede önemli katılıyorum1 dakika gerçekten az ama Dakikaya bence çok taklımamak lazım. Önemli olan karşılık bir ritim yakalamak önceliği sen olmalısın ön sevişme gerekirse eliyle seni bir şekilde tatmin edebilirse sorun yaşanmaz bence
Kendini boşaltıyor olabilir mi bu güne kadar bu sorunu yaşayıp çözüm aramaması çok tuhafMerhaba kızlar ben 1.5 yıldır evliyim evlendigimiz günden itibaren esimde orgazm sorunu var kalkmıyor ilac ile fln zorla kalkıyor 1 dk sürmüyor boşalıyor bu durum beni cok yıprattı düzelir mi sizce teşekkür ederim