-
- Konu Sahibi Namutenahii
On sanıye el insaf, goz acıp kapayınca onbes saniye surer skskskskssmSjsjshsh
At yalani seveyim inanani yani?
Vay be guzel yalan ama duygusal, poncik kadinlari bir sure oyalayacak cinsten..
Ole pampa elini cabuk tutacan geldin geldin gelmedim sansina küsOn sanıye el insaf, goz acıp kapayınca onbes saniye surer skskskskssm
O zaman da dikkati dağılır zevk alınmaz benceErken bosaldiginin o da farkinda madem tedavi kabul etmiyor 20 saniyede bir bi dk diyip kalkin bisey yapin 20 saniye sonra icinden cikarr surama bisi batti diyip yatagi duzeltin yani yavas yavas geciktirin konsantrasyonunu bozun zaten tedavide boyle yapiliyor diye biliyorum erkek bosalmaya yakinken cikip bekliyor kendine gelince biraz daha devam ediyor yine bosalmadan cikiyor bekliyor boyle boyle vucut fonksiyonunu gecistirmeye alisiyor. Bide boyle deneyin
Biraz idare edicek kadinlar vajinusmusu yenmek icin nasil ugrasiyosa bu da sorun ugrasmasi lazim zevk almasin sorunu kabil edip ugrassinda yeterki 2 dakika 3 dakika 5 dakika diye diye alistirmasi lazim vucudu zihniO zaman da dikkati dağılır zevk alınmaz bence
Haklısın ama dr tedavisi sartBiraz idare edicek kadinlar vajinusmusu yenmek icin nasil ugrasiyosa bu da sorun ugrasmasi lazim zevk almasin sorunu kabil edip ugrassinda yeterki 2 dakika 3 dakika 5 dakika diye diye alistirmasi lazim vucudu zihni
Kesinlikle tedavi olmasi gerekir herseyden onceHaklısın ama dr tedavisi sart
Aynen bende onu söylemek istedimKesinlikle tedavi olmasi gerekir herseyden once
uzun süre diyorsa 3 gün için , ara vermeyin hergün yapınArtık dayanamıyorum
Aşağıda bahsedeceğim şeyler için öncelikle özür dilerim eğer üslubum uygunsuz olursa.
Ben 2 sene vajinismus ile mücadele ettim
Eşimle yaklaşık 5 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var
eşimin düşüncesine göre ilk cinsel birleşmede 1 dakikada boşalması normal. İkincide süre uzar diyor, evet uzuyor ama ikincisi için çok uğraşıyorum ve kendisi 1 kez boşaldığı için rahatlamış oluyor bir nevi ve muhabbeti gevşiyor hemen, gündelik sıradan şeyler konuşmaya başlıyor, daha ben 1 dakikalık yarım bırakılmış haldeyken.
erken boşaldığını asla kabul etmiyor, ben vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca ilki böyle kısa olur diyor.
uzun süre ilişki yaşamayınca dediği süre de 3 gün.
ben tamam diyorum kabullenip ikincisine odaklanıyorum
ama ikisi arasında boş boş konuşmaya başlıyor
yemeği fazla kaçırdım şişmişim felan gibi olayla alakasız şeyler mesela.
Artık dayanamadım söyledim, ben 2 sene bunun için mi mücadele ettim 1 dakika resmen bu bana yetmiyor ikincisi için de modumuzu korumuyorsun hemen boş laflar ediyorsun dedim
Ve gerçekten bunun bi problem olduğunun bile farkında değilmiş şok oldu
Sonuç olarak sabretmeyen suçlu ben oldum
sana artık nasıl dokunucam demeye başladı
Şimdi iyice erken boşalacak bittim ben
Özelden yazarmısınız bana lütfen.Erken boşalma için trendyol da bi krem vardı abartısız diyorum 20 dk uzuyor ilişki ve sağlık açısından da bugüne kadar bi problem yaşamadık adını yazsam reklam olur mu bilemedim
Gördüm canım teşekkür ederim, ama stok yok bilindik yerlerdeÜrünün resmini attım gördün mü
O zaman da ereksiyon kaybı yaşamazsa ben de bir şey bilmiyorumErken bosaldiginin o da farkinda madem tedavi kabul etmiyor 20 saniyede bir bi dk diyip kalkin bisey yapin 20 saniye sonra icinden cikarr surama bisi batti diyip yatagi duzeltin yani yavas yavas geciktirin konsantrasyonunu bozun zaten tedavide boyle yapiliyor diye biliyorum erkek bosalmaya yakinken cikip bekliyor kendine gelince biraz daha devam ediyor yine bosalmadan cikiyor bekliyor boyle boyle vucut fonksiyonunu gecistirmeye alisiyor. Bide boyle deneyin
bu her erkekte aynı etkiyi gösterir mi acaba? siz sadece eşinizden mi biliyorsunuz?Erken boşalma için trendyol da bi krem vardı abartısız diyorum 20 dk uzuyor ilişki ve sağlık açısından da bugüne kadar bi problem yaşamadık adını yazsam reklam olur mu bilemedim
banada atarmısınÜrünün resmini attım gördün mü
Adini banada soylermisin lütfenErken boşalma için trendyol da bi krem vardı abartısız diyorum 20 dk uzuyor ilişki ve sağlık açısından da bugüne kadar bi problem yaşamadık adını yazsam reklam olur mu bilemedim
Aslinda cok cifte oldugunu dusunuyorum haklisiniz fakat her erkek dr gidip bu sorunum var diyemiyor bizimkis biraz degisik fakat umarim cozerizDemekki çoğu çiftin sıkıntısı erken bosalma ama Dr tavsiye etmeden bu ilacı kullanmak mantıklı değil