Erken boşalma

Artık dayanamıyorum
Aşağıda bahsedeceğim şeyler için öncelikle özür dilerim eğer üslubum uygunsuz olursa.
Ben 2 sene vajinismus ile mücadele ettim
Eşimle yaklaşık 5 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var
eşimin düşüncesine göre ilk cinsel birleşmede 1 dakikada boşalması normal. İkincide süre uzar diyor, evet uzuyor ama ikincisi için çok uğraşıyorum ve kendisi 1 kez boşaldığı için rahatlamış oluyor bir nevi ve muhabbeti gevşiyor hemen, gündelik sıradan şeyler konuşmaya başlıyor, daha ben 1 dakikalık yarım bırakılmış haldeyken.
erken boşaldığını asla kabul etmiyor, ben vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca ilki böyle kısa olur diyor.
uzun süre ilişki yaşamayınca dediği süre de 3 gün.
ben tamam diyorum kabullenip ikincisine odaklanıyorum
ama ikisi arasında boş boş konuşmaya başlıyor
yemeği fazla kaçırdım şişmişim felan gibi olayla alakasız şeyler mesela.
Artık dayanamadım söyledim, ben 2 sene bunun için mi mücadele ettim 1 dakika resmen bu bana yetmiyor ikincisi için de modumuzu korumuyorsun hemen boş laflar ediyorsun dedim
Ve gerçekten bunun bi problem olduğunun bile farkında değilmiş şok oldu
Sonuç olarak sabretmeyen suçlu ben oldum
sana artık nasıl dokunucam demeye başladı
Şimdi iyice erken boşalacak bittim ben :KK43:

Erkeklerin en büyük yalanı : 2.de uzun oluyor ilki tabi ki kısa olur.

İlkinde erken boşalan erken boşalıyordur. Ard arda yaptığı 2.de geç boşalmasının artık bir anlamı yok. Bunu anlamaları lazım. Çünkü her seferinde 2 kere yapmak çok mantıklı ve efektif olmuyor sizin örnekteki gördüğümüz gibi. Ayrıca yaş ilerledikçe ereksiyon problemleri başlayacak ve 2.si hiç olmayacak. 35ten sonra 30sn ye hazır ol.

Sen tedavi olmuşsun çok güzel. Şimdi onun da anormalliğini kabullenip tedavi olması lazım. Sinirlenecek yıpranacak bir şey yok.

bu her erkekte aynı etkiyi gösterir mi acaba? siz sadece eşinizden mi biliyorsunuz?
Yani tabiki sadece eşimden biliyorum tüm erkeklere soracak halim yok ama ürünü satın aldığımız site de yapilan yorumlar da gördüm herkes en az 20 dk sürüyor yazmış

Ürünü yorumlara yazınca reklama giriyor sanırım msj atanlara ürünün resmini attım

herkes anormal yazmış 1. bosalmanin erken gelmesini ama ben normal oldugunu düşünüyorum, dogadaki hayvan çiftleşmelerine bakiyorum hiçbiri 20-30 dk sürmüyo hepsi 1-2 dk. ilk bosalması gec olan erkek zevk almiyodur ondan gec geliyodur. benim esiminde ilk hemen geliyo, bizim çözüm ilkini kendi bosaltiyo 15 dk sonra hazir oluyo zaten 2. yi yapiyoruz uzun oluyo. bide eczanede yanık icin krem var hissislestiriyo bolgeyi aci duymasin hasta diye anestol krem onu kafasina cok az sürüp 8-10 dk bekleyip oyle birlesince baya geciktiriyo.

herkes anormal yazmış 1. bosalmanin erken gelmesini ama ben normal oldugunu düşünüyorum, dogadaki hayvan çiftleşmelerine bakiyorum hiçbiri 20-30 dk sürmüyo hepsi 1-2 dk. ilk bosalması gec olan erkek zevk almiyodur ondan gec geliyodur. benim esiminde ilk hemen geliyo, bizim çözüm ilkini kendi bosaltiyo 15 dk sonra hazir oluyo zaten 2. yi yapiyoruz uzun oluyo. bide eczanede yanık icin krem var hissislestiriyo bolgeyi aci duymasin hasta diye anestol krem onu kafasina cok az sürüp 8-10 dk bekleyip oyle birlesince baya geciktiriyo.
Yanılıyorsunuz, ilkinin erken gelmesi de normal değil tabi haftada bir birliktelik yaşamıyorsanız.
Ama siz sorununuzu kendinize göre çözmüşsünüz, önemli olan herkesi memnun edecek çözümü bulabilmek.

Yanılıyorsunuz, ilkinin erken gelmesi de normal değil tabi haftada bir birliktelik yaşamıyorsanız.
Ama siz sorununuzu kendinize göre çözmüşsünüz, önemli olan herkesi memnun edecek çözümü bulabilmek.
Aslında çözüm yolu iyi gibi ama elle ne bileyim bana tuhaf geldi öyle olacağına ilişkide oda sonra 15 dk bekleyip yapsa daha iyi ama onların çözümü de böyle olmus

En etkili krem emla krem ilişkiye başlamadan bi 10 dk önce ucuna sürsün görün bakın süre nasıl uzuyor. Doktor önerisi bu arada emla krem
Emla kremi doğru kullanmak lazım ama siz eksik tarif ediyorsunuz, o kremi 10 dakika beklettikten sonra yıkamazsanız kadını da uyuşturacağından sürenin hiçbir anlamı kalmaz.

Aslında çözüm yolu iyi gibi ama elle ne bileyim bana tuhaf geldi öyle olacağına ilişkide oda sonra 15 dk bekleyip yapsa daha iyi ama onların çözümü de böyle olmus
Çözüm üretmeye istekli bir adam olması her şeyden önemli bence, buradaki konularda nelere şahit oluyoruz.

Haklısın o konuda iyi ama demek istediğim erken bile olsa ilişki ye girerek olsa sonra biraz mola tekrar yapsalar daha iyi olur bu sefer de elle yaptıkça o alışkanlık olacak

Haklısın o konuda iyi ama demek istediğim erken bile olsa ilişki ye girerek olsa sonra biraz mola tekrar yapsalar daha iyi olur bu sefer de elle yaptıkça o alışkanlık olacak
İkinciye gücü yetmiyor da olabilir. Ama elle rahatlatanı ben göremedim paylaşımlarda.

Emla kremi doğru kullanmak lazım ama siz eksik tarif ediyorsunuz, o kremi 10 dakika beklettikten sonra yıkamazsanız kadını da uyuşturacağından sürenin hiçbir anlamı kalmaz.
Eşim arada kullanıyor ben süre uzayınca farkediyorum sürmüşmüydün diyorum evet diyor ama hiç bende dediğiniz gibi bi uyuşma yapmıyor yıkadığınıda sanmıyorum

Eşim arada kullanıyor ben süre uzayınca farkediyorum sürmüşmüydün diyorum evet diyor ama hiç bende dediğiniz gibi bi uyuşma yapmıyor yıkadığınıda sanmıyorum
Bu kullanım önerisidir ve bütün geciktiriciler için geçerlidir, belki o şekilde etkisi daha uzun zamanda ortaya çıktığından hissetmiyorsunuzdur, belki sürülen miktarla ilgilidir. Net söyleyemem ama kullanım önerilerinde yazar

Bu kullanım önerisidir ve bütün geciktiriciler için geçerlidir, belki o şekilde etkisi daha uzun zamanda ortaya çıktığından hissetmiyorsunuzdur, belki sürülen miktarla ilgilidir. Net söyleyemem ama kullanım önerilerinde yazar
Ya yemin ederim google gibisin bişeyi de bilme be abla 😃

Ya yemin ederim google gibisin bişeyi de bilme be abla 😃
Üniversitede en yakın arkadaşım ebelik öğrencisiydi, o ne öğrendiyse hepsini bana da anlatırdı bu konularda 🤣 lazım olabilecekleri unutmamak için elimden geleni yaptım 😁 üzerine biraz da kendim kurcaladım tabi, bilmemek değil öğrenmemek ayıp, öğrendiğini paylaşmamak daha da ayıp 😘

Üniversitede en yakın arkadaşım ebelik öğrencisiydi, o ne öğrendiyse hepsini bana da anlatırdı bu konularda 🤣 lazım olabilecekleri unutmamak için elimden geleni yaptım 😁 üzerine biraz da kendim kurcaladım tabi, bilmemek değil öğrenmemek ayıp, öğrendiğini paylaşmamak daha da ayıp 😘
Tabiki öğrenmek çok iyi ablacım şaka yapıyorum maşallah her konuda bilgi sahibisin araştırmacı bir ruha sahipsin ❤

X