- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.085
-
- Konu Sahibi Namutenahii
Adam sizi 2 sene beklemiş. Tedavi olur düzelir. Ben bunun için mi bekledim demek çok kırıcı.
Erken boşalma sorunu olan erkeklerin birlikte olmadan önce masturbasyon yapması işe yarıyor diye okumuştum. Madem 2.de normal olacakmis, normal hakkını sizinle kullansın. Zaten zar zor aşmışsınız vajinismusu, bu şekilde devam ederse iyice soğuyup hepten isteksiz olursunuz günden güne. 1 dakika için ne hazırlanmaya ne duş almaya değer
Ortada bir sorun var çok net.. Fakat tavır bana yanlış geldi.. 2 sene vajinismuş olduğunuzdan bahsetmişsiniz ve yenmeyi başarmışsınız öncelikle gözünüz aydın..
Belli ki 2 senede eşiniz mastürbasyon yaparak boşalıyordu başka türlüsünü ben düşünemedim.. Mastürbasyon da bilirsiniz ki zahmetsiz ve kısa süreli bir iştir.. Belli ki adam buna alışmış.. Şuan ilişkide erken boşalması çok normal..
Onun yanı sıra gerçekten dakika tutup bir bakmanız gerekiyor tuttuğunuz süre erken boşalma sayılabilecek bir süre ise doktora gidip tedavisini olmalı ama size yetmeyecek kadar kısa bir süre ise kırmadan, onu germeden bu işi konuşup zamanla aşabilirsiniz..
Mesela ön sevişmeyi uzun tutarak ya da birleşmede kontrolü siz ele alırsanız boşalmasını engelleyebilirsiniz.. Ve daha birçok şey deneyebilirsiniz.. Ben bunun için mi bekledim derseniz maalesef durumu daha da tetiklersiniz
Erkekler bazen kabul etmek istemiyor ya da gurur mu yapıyorlar neince ince ayarı verirseniz sizi başka yöne çekmeye çalışmaz.. Arada saçma sapan konuşuyor dediniz ya sebebi bence bu işte.. Çünkü farkında herşeyin ve onu bastırmaya çalışıyor..Konunuzu okuyunca ben böyle düşündüm umarım en kısa zamanda çözersiniz..
Erken bosaldıgını kabul etmeyen, seks yaparken yatakta bos bos konusan adam ne luzumsuz allahım.
Mutsuz oldugun her an dile getir, belki utanır da normal davranır ya da erken bosaldıgını kabul edip urologa gider.
Bır de bunların 'cok guzelsın askım ondan on saniye de bosaldım' diyen daha uzucu versiyonları var.
Sanırsın karsılarında salak var.
Yalan o özledim cok guzelsınler, sorunun farkında ısın ıcıne boyle seyler sokuyorlar. Kim cok guzelsın dedıgınde defol der veya ozledım dedıgınde sacmalama der. Ancak susmak duser. Bıle bıle diyor onu. Tepki veremeyecegını biliyor. Yanı herseyın farkında. Ama sana karsı kabul etmiyor.Evet, seni çok özlüyorum ondan böyle oluyor anlamıyor musun ne kadar duygusuzsun diyor. Özlediği süre de 3 gün yani, ayrı yerlerde de yaşamıyoruz aynı evdeyiz. Gerçekten anlamsız...
Bence o sorunu zaten kabul etmiş durumda.. Biz kadınlar hemen herşeyi konuşalım açık açık konuşulsun hemen halledilsin istiyoruz.. Ama bu mevzularda bu adamlar da böyle işte.. Biraz daha üstelerseniz erken boşalmasını size bile bağlayabilirNe güzel bir yorum yapmışsınız öncelikle teşekkür ederim. Bir problemi çözmenin yolu öncelikle o problemin varlığını kabul etmekten geçereşime kabul ettirebilirsem ne mutlu.. Biraz üsteleyince hiçbirşeye şükretmeyen biri oluyorum. (vajinismusken hiç ilişkimiz olmadığı için bugün buna şükretmem gerekiyor ona göre) Gerçekten çok bunaldım umudumu kaybetmek üzereyim.
Öncelikle üstte yazılanların hepsine katılıyorum.Ortada bir sorun var çok net.. Fakat tavır bana yanlış geldi.. 2 sene vajinismuş olduğunuzdan bahsetmişsiniz ve yenmeyi başarmışsınız öncelikle gözünüz aydın..
Belli ki 2 senede eşiniz mastürbasyon yaparak boşalıyordu başka türlüsünü ben düşünemedim.. Mastürbasyon da bilirsiniz ki zahmetsiz ve kısa süreli bir iştir.. Belli ki adam buna alışmış.. Şuan ilişkide erken boşalması çok normal..
Onun yanı sıra gerçekten dakika tutup bir bakmanız gerekiyor tuttuğunuz süre erken boşalma sayılabilecek bir süre ise doktora gidip tedavisini olmalı ama size yetmeyecek kadar kısa bir süre ise kırmadan, onu germeden bu işi konuşup zamanla aşabilirsiniz..
Mesela ön sevişmeyi uzun tutarak ya da birleşmede kontrolü siz ele alırsanız boşalmasını engelleyebilirsiniz.. Ve daha birçok şey deneyebilirsiniz.. Ben bunun için mi bekledim derseniz maalesef durumu daha da tetiklersiniz
Erkekler bazen kabul etmek istemiyor ya da gurur mu yapıyorlar neince ince ayarı verirseniz sizi başka yöne çekmeye çalışmaz.. Arada saçma sapan konuşuyor dediniz ya sebebi bence bu işte.. Çünkü farkında herşeyin ve onu bastırmaya çalışıyor..Konunuzu okuyunca ben böyle düşündüm umarım en kısa zamanda çözersiniz..
Bir diğer bahane de "ilkinde böyle olması normal" zaten bir kere aşırı heyecandan ya da senin dediğin gibi "çok guzelsın askım ondan oluyor" bahanesinden olsa 2.ye neden üşensin. Adam 1 dakikada nakavt oluyor arkasını dönüp yatıyor kadının ne hissettiği umrunda değil kaldı ki bunun için tedavi görmüş biri var karşısında. Odun demek bile hafif kalıyor böyle erkekler içinErken bosaldıgını kabul etmeyen, seks yaparken yatakta bos bos konusan adam ne luzumsuz allahım.
Mutsuz oldugun her an dile getir, belki utanır da normal davranır ya da erken bosaldıgını kabul edip urologa gider.
Bır de bunların 'cok guzelsın askım ondan on saniye de bosaldım' diyen daha uzucu versiyonları var.
Ben sizin yerinizde olsam 1 dakika için bu nazı çekip sinir stres olup uykumu kaçıracagima kendi işimi kendim hallederim rahat rahat uyurum. 1 dakika nedir Allah aşkınıza? Açık yazasım geliyor ama ban yerim. Afedersiniz ama 2 ileri 1 geri bile etmez 1 dakika, bunun için mi tedavi gördünüz?Kesinlikle soğuyorum.. her seferinde pozitif düşünüp girişimde bulunuyorum ama sonu hep mutsuz bir duş.
Öte yandan vajinismusun etkileri öyle bir anda kaybolmadı bende. Girişte hala ufak bi canım yansa da tolere edebildiğim 5 10 saniyelik önemsiz bişey olarak görüyorum ama devamında normal bir ilişki olmayınca o önemsiz gördüğüm ağrı bile beni uzaklaştıracak diye korkuyorum
Aynen oyle.Bir diğer bahane de "ilkinde böyle olması normal" zaten bir kere aşırı heyecandan ya da senin dediğin gibi "çok guzelsın askım ondan oluyor" bahanesinden olsa 2.ye neden üşensin. Adam 1 dakikada nakavt oluyor arkasını dönüp yatıyor kadının ne hissettiği umrunda değil kaldı ki bunun için tedavi görmüş biri var karşısında. Odun demek bile hafif kalıyor böyle erkekler için
daha ne kadar erken boşalabilir ki zaten 1 dk da pıt söndü gitti. eşinizin olaya yaklaşımı saçma uzak duruyoruz özledik falan fiso. evli olup da birbirinizi öpmüyorsanız öpüşme vs zaten sorunlu bir evlilik var ortada. kendisi tedaviyi kabul etmiyorsa kendisi bir dakikada boArtık dayanamıyorum
Aşağıda bahsedeceğim şeyler için öncelikle özür dilerim eğer üslubum uygunsuz olursa.
Ben 2 sene vajinismus ile mücadele ettim
Eşimle yaklaşık 5 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var
eşimin düşüncesine göre ilk cinsel birleşmede 1 dakikada boşalması normal. İkincide süre uzar diyor, evet uzuyor ama ikincisi için çok uğraşıyorum ve kendisi 1 kez boşaldığı için rahatlamış oluyor bir nevi ve muhabbeti gevşiyor hemen, gündelik sıradan şeyler konuşmaya başlıyor, daha ben 1 dakikalık yarım bırakılmış haldeyken.
erken boşaldığını asla kabul etmiyor, ben vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca ilki böyle kısa olur diyor.
uzun süre ilişki yaşamayınca dediği süre de 3 gün.
ben tamam diyorum kabullenip ikincisine odaklanıyorum
ama ikisi arasında boş boş konuşmaya başlıyor
yemeği fazla kaçırdım şişmişim felan gibi olayla alakasız şeyler mesela.
Artık dayanamadım söyledim, ben 2 sene bunun için mi mücadele ettim 1 dakika resmen bu bana yetmiyor ikincisi için de modumuzu korumuyorsun hemen boş laflar ediyorsun dedim
Ve gerçekten bunun bi problem olduğunun bile farkında değilmiş şok oldu
Sonuç olarak sabretmeyen suçlu ben oldum
sana artık nasıl dokunucam demeye başladı
Şimdi iyice erken boşalacak bittim ben
vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca böyle oluyor demesi? zaten evliliğin iki üç yılından sonra normal ilişki süresi 3 günde bir oluyor.Artık dayanamıyorum
Aşağıda bahsedeceğim şeyler için öncelikle özür dilerim eğer üslubum uygunsuz olursa.
Ben 2 sene vajinismus ile mücadele ettim
Eşimle yaklaşık 5 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var
eşimin düşüncesine göre ilk cinsel birleşmede 1 dakikada boşalması normal. İkincide süre uzar diyor, evet uzuyor ama ikincisi için çok uğraşıyorum ve kendisi 1 kez boşaldığı için rahatlamış oluyor bir nevi ve muhabbeti gevşiyor hemen, gündelik sıradan şeyler konuşmaya başlıyor, daha ben 1 dakikalık yarım bırakılmış haldeyken.
erken boşaldığını asla kabul etmiyor, ben vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca ilki böyle kısa olur diyor.
uzun süre ilişki yaşamayınca dediği süre de 3 gün.
ben tamam diyorum kabullenip ikincisine odaklanıyorum
ama ikisi arasında boş boş konuşmaya başlıyor
yemeği fazla kaçırdım şişmişim felan gibi olayla alakasız şeyler mesela.
Artık dayanamadım söyledim, ben 2 sene bunun için mi mücadele ettim 1 dakika resmen bu bana yetmiyor ikincisi için de modumuzu korumuyorsun hemen boş laflar ediyorsun dedim
Ve gerçekten bunun bi problem olduğunun bile farkında değilmiş şok oldu
Sonuç olarak sabretmeyen suçlu ben oldum
sana artık nasıl dokunucam demeye başladı
Şimdi iyice erken boşalacak bittim ben
SjsjshshBır de bunların 'cok guzelsın askım ondan on saniye de bosaldım' diyen daha uzucu versiyonları var.