Erken boşalma

Seni iki sene beklemiş bir adam için sen de biraz bekliyeceksin bu kadar
Bunun için mi demek çok ağır olmuş biz kadınlara ağır hele ki erkeklere daha ağır gelir bu söz
Zaman çözecektir burda bahsedilen yöntemleri denerseniz

Erken bosaldiginin o da farkinda madem tedavi kabul etmiyor 20 saniyede bir bi dk diyip kalkin bisey yapin 20 saniye sonra icinden cikarr surama bisi batti diyip yatagi duzeltin yani yavas yavas geciktirin konsantrasyonunu bozun zaten tedavide boyle yapiliyor diye biliyorum erkek bosalmaya yakinken cikip bekliyor kendine gelince biraz daha devam ediyor yine bosalmadan cikiyor bekliyor boyle boyle vucut fonksiyonunu gecistirmeye alisiyor. Bide boyle deneyin🤷🏻

Erken bosaldiginin o da farkinda madem tedavi kabul etmiyor 20 saniyede bir bi dk diyip kalkin bisey yapin 20 saniye sonra icinden cikarr surama bisi batti diyip yatagi duzeltin yani yavas yavas geciktirin konsantrasyonunu bozun zaten tedavide boyle yapiliyor diye biliyorum erkek bosalmaya yakinken cikip bekliyor kendine gelince biraz daha devam ediyor yine bosalmadan cikiyor bekliyor boyle boyle vucut fonksiyonunu gecistirmeye alisiyor. Bide boyle deneyin🤷🏻
O zaman da dikkati dağılır zevk alınmaz bence

Artık dayanamıyorum
Aşağıda bahsedeceğim şeyler için öncelikle özür dilerim eğer üslubum uygunsuz olursa.
Ben 2 sene vajinismus ile mücadele ettim
Eşimle yaklaşık 5 aydır düzenli cinsel ilişkimiz var
eşimin düşüncesine göre ilk cinsel birleşmede 1 dakikada boşalması normal. İkincide süre uzar diyor, evet uzuyor ama ikincisi için çok uğraşıyorum ve kendisi 1 kez boşaldığı için rahatlamış oluyor bir nevi ve muhabbeti gevşiyor hemen, gündelik sıradan şeyler konuşmaya başlıyor, daha ben 1 dakikalık yarım bırakılmış haldeyken.
erken boşaldığını asla kabul etmiyor, ben vücudumu tanıyorum uzun süre ilişki yaşamayınca ilki böyle kısa olur diyor.
uzun süre ilişki yaşamayınca dediği süre de 3 gün.
ben tamam diyorum kabullenip ikincisine odaklanıyorum
ama ikisi arasında boş boş konuşmaya başlıyor
yemeği fazla kaçırdım şişmişim felan gibi olayla alakasız şeyler mesela.
Artık dayanamadım söyledim, ben 2 sene bunun için mi mücadele ettim 1 dakika resmen bu bana yetmiyor ikincisi için de modumuzu korumuyorsun hemen boş laflar ediyorsun dedim
Ve gerçekten bunun bi problem olduğunun bile farkında değilmiş şok oldu
Sonuç olarak sabretmeyen suçlu ben oldum
sana artık nasıl dokunucam demeye başladı
Şimdi iyice erken boşalacak bittim ben :KK43:
uzun süre diyorsa 3 gün için , ara vermeyin hergün yapın

Erken boşalma için trendyol da bi krem vardı abartısız diyorum 20 dk uzuyor ilişki ve sağlık açısından da bugüne kadar bi problem yaşamadık adını yazsam reklam olur mu bilemedim

O zaman da ereksiyon kaybı yaşamazsa ben de bir şey bilmiyorum

Erken boşalma için trendyol da bi krem vardı abartısız diyorum 20 dk uzuyor ilişki ve sağlık açısından da bugüne kadar bi problem yaşamadık adını yazsam reklam olur mu bilemedim
bu her erkekte aynı etkiyi gösterir mi acaba? siz sadece eşinizden mi biliyorsunuz?

Adini banada soylermisin lütfen

Demekki çoğu çiftin sıkıntısı erken bosalma ama Dr tavsiye etmeden bu ilacı kullanmak mantıklı değil

Demekki çoğu çiftin sıkıntısı erken bosalma ama Dr tavsiye etmeden bu ilacı kullanmak mantıklı değil
Aslinda cok cifte oldugunu dusunuyorum haklisiniz fakat her erkek dr gidip bu sorunum var diyemiyor bizimkis biraz degisik fakat umarim cozeriz

X