Erkektir yapar mı arkadaşlar....

Merak edip bakmıştır, ya da öylesine. Sürekli bakmıyorsa sorun yok, çaktırmadan takip edin, sürekli böyle şeylere bakıyorsa normal değil.

heralde erkektir yapar canım aslandır o paşadır o ısterse alır eve de getırır herseyı yapar erkeğe laf yok bacım

Ne erkekmiş ya.. Erkektir döver, erkektir söver, erkektir vurur, öldürür, bakar, kızar... Daha da böyle uzar bu liste. Eşiniz bakmışsa bu sizin için sorunsa paylaşın, uyarın ama erkektir yapar diye bişey yok yıl 2015. Bu lafı duyunca bile katlanamıyorum hiç

Erkektir yapar degil insandır merak eder. Tabıı ınsanın basına ne gelırse meraktan gelır o da ayrı..
Mesela geçenlerde ınstagramda alakasız bır sekılde bır ayak fetisi sayfasına denk geldım. Merak ettım baktım. Yani bu ılgılendıgım anlamına da gelmez kı. Transseksuellerın sayfaları da cıkıyor mesela merak edıp bakıyorum. Özel bır merak da degil, görünce giriyor insan.

o ne

bu konuda soru soran şikayetçi olan ne kadar çok kadın var kardeşim merak ediyorsan eşine bak anlamıyorum şu erkekleri

yok ben nişanlıyım sürekli telefonunu bilgisayarını karıştırırım ama Allah'a şükür görmedim hayır evlendiğimizde böyle şeyler görmekten korkuyorum
ben sana söleyim olabilr yani başlarda olmazda ilerde karsına çıkabilr tedbirini almalısın

Bende de merak vardı bakardım ama evlenince merakım söndü. Doğrusu da bu olmalı. Artık evlisin etmeyiver merak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…