Erkektir yapar mı arkadaşlar....

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
40
Mrb arkadaşlar dün eşimin bilgsayarının geçmişinde facede bakılmış kız profilleri müstehcen şeyler gördüm.eşimle ilgili foto faln yok bu işin güzel tarafı.ben hazmedemedim.ikimizde birbirimizi çok seviyoruz nedn böyle bi ihtiyaç duyar bu erkekler.içim acıdı.

Tamamen mrak içgüdüsü

Meraktan bakıyorlar canım ben ilk evlendiğim sene görmüştüm çok büyük kavga ettik sonra görmedim birdaha

erkektir yapar bu konuda geçerli ama bu insandır yapar olabilir..insan meraklıdır çünkü.

ben bile bi kaç kere acayip kızlarla karşılaştım tel numarasını bırakmışlar onların profillerini falan inceledim açık bir şekilde iş yürütüyorlardı ne hallere gelmişiz dedim açıkcası..bir ihtimal eşinizde böyle meraktan incelemiş olabilir.bence hiçbir şey bahsetmeyin eğer amacı başkaysa bu sefer geçmişi siler takip de edemezsin..bi süre takip et defalarca girerse eğer bi kerelik merak olmadığına emin olabilirsin sonra açık açık oturup konuş..bu konuşmada trip atmadan gülümseyerek olan bi konuşma olsun.

Diğer arkadaşların da söylediği gibi yüksek ihtimalle meraktan girip bakmıştır. Hangimiz birşeyleri merak edip bakmıyoruz ki? Eğer bu durum canınızı çok sıkıyorsa karşınıza alıp konuşmanızda, içinizdekileri anlatmanızda fayda var.

Erkektir yapar sozune dahi katlanamiyorumne farki var onlarin bizden? Bizimde cinsel icgudulerimiz var tek onlarin mi hormonları var?

Erkektir yapar sozune dahi katlanamiyorumne farki var onlarin bizden? Bizimde cinsel icgudulerimiz var tek onlarin mi hormonları var?

şu konuyu sen,kızlar evliyim ama müstehçen şeylere baktım kocam da yakaladı diye açmış olsaydın kk nın ortasına dar ağacı kurulmuştu bile.

erkektir yaparsa mantığımız o zaman kadındır yapar demek gerek.erkek fotolarını,müstehçen fotoları kadınlar da merak edebilir demek ki.

ama dur şimdi cınım irkik nefsi farklı ama gibi msjlarla karşılamamız çok olası.

bence bakmamalı.hiç hoş değil.çok çirkin.

Bilinmeyen ve gizli olan her şey merak sebebidir. Ama bana göre bir insan evliyse, ve başka kadınların mahrem bölgelerine bakıyorsa bu ihanettir.

Bu mesaja aynen katılıyorum erkektir yapar nedir ya onlar üstün bir ırk mı nedir ?

vallha o sayfaları açan o kadınlar o kızlar nasıl verecekler bizim gözyaşlarımızın hesabını.ve çevremizde hayatımızda böyle insanlar epeyce var.Akşam bol bol dua ettim o insanlara Allah ıslah etsin diye.doğru düzgün insanlarıda çıkarmasınlar zıvanadan...işte onlar öyle olan bize oluyor iç yangınımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…