Erkektir yapar mı arkadaşlar....

dindar mısın ya da inanan biri misin?msjlarına göre öylesin.

peki senin kocan namahreme bakmış bunun hesabını nasıl verecek,bence önce ona takıl sen.

isteyen istediği sayfayı açar istediği hayatı seçer o zaman kocan gözlerine merakına hakim olup bakmasaymış.düzgün insanlar zaten zıvanadan çıkmaz,eline diline beline hakim olur.

yani bak sen bile kadınları suçlayıp onlar için ıslah diliyorsun.

Sende bak bakalım, erkek profillerine eşin nasıl tepki verecek ?
Ona göre karar versin.
Keşke erkek olarak gelseydim dünyaya ne güzel memleket

insanların ne suçu var?
kime ne kimin ne yaptığından?
kocanız bakmasın.

zaten hep kadınlar suçlu.
eşler doğru düzgün erkek ama kadınlar tü kaka.
bunu birde kadın yazıyor.

maymun iştahlılar diyelim libido yükselmesi gerçekten arkadaşın dediği gibi o an cazip geliyor ve sonra tıs

arkadaşlar neden hemen suçluyorsunuz.evet eşimde suçlu açan bayanlarda afedersiniz.neyse konu başka boyutlara taşınmadan herkesten özür diliyorum.

Benim Kocam facebookta kadın profillerine bakmıyor diyen var mı? Bence hepsi bakiyordur ama sapiksi profillere bakmak normal midir bilemiyorum

Hanimlar arkadaşa yukleniyosunuz ama erkek nefsi dedigimiz bisey var tutan tutuyo ama açana da herkes bakiyo disarda gordugunde kadinlar bile bakiyoki erkekler neden bakmasin

ya kahretsin merak
ben de bazen dolaşırken yanda isim çıkıyor bakıyorum.. ya da aklıma bir arkadaşım geliyor bakıyorum.. en iyisi sorun kim bu diye.. çok da abartmayın.. ben de gördüm eşimde isimler merak ettim okuldan arkadaşlardı dedi tamam benim için konu kapandı..

ay burada böyle çok konu okuyoruz.valla eşimin telini bilgisayarını kurcalamıyorum.sinirim bozulmasın görürsem bi şey diye.seni seven bir eşin varsa çok üzerine düşme merak etmiştir ya.

Buradaki arkadaşlara inanıp merak olduğunu düşünüyorsan
merak eden bir kere bakar öğrenince bir daha bakmaz
sen bundan sonrasına bak bağımlı falan oluyorlarmış sonra

Bu bdv'de en cok yazdigim sey "erkektir yapar" zihniyetinden aşırı derece nefret ettigim, bu ve daha birçok benzeri konuda.
Yapamaz kusura bakmasin. "Meraktansa" kadin da merak etsin ve baksin o zaman ama hiçbir erkek bunu kaldıramaz, karisi müstehcen erkek fotolarina baksin da meraktan desin bakalım ne olacak. Kendisi bunu kaldiramiyorsa yapmayacak da.

Esinizin ne amacla baktigini ancak siz bilirsiniz, biz hic tanimadigimiz bir adamin girdigi sayfalara neden girdigini bilemeyiz degil mi?
Eger benim gibi merakli ve arastirmaci ruhlu bir ikizlerse swinger sayfalarına da giriyordur gay sayfalarina da gordum mu dayanamiyorum tikliyorum napim

Ben böyle bir şey yaşasam gider eşime sorarım, buraya yazmak nerden aklınıza geliyor hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…