vallha o sayfaları açan o kadınlar o kızlar nasıl verecekler bizim gözyaşlarımızın hesabını.ve çevremizde hayatımızda böyle insanlar epeyce var.Akşam bol bol dua ettim o insanlara Allah ıslah etsin diye.doğru düzgün insanlarıda çıkarmasınlar zıvanadan...işte onlar öyle olan bize oluyor iç yangınımıza.
insanların ne suçu var?vallha o sayfaları açan o kadınlar o kızlar nasıl verecekler bizim gözyaşlarımızın hesabını.ve çevremizde hayatımızda böyle insanlar epeyce var.Akşam bol bol dua ettim o insanlara Allah ıslah etsin diye.doğru düzgün insanlarıda çıkarmasınlar zıvanadan...işte onlar öyle olan bize oluyor iç yangınımıza.
zaten hep kadınlar suçlu.dindar mısın ya da inanan biri misin?msjlarına göre öylesin.
peki senin kocan namahreme bakmış bunun hesabını nasıl verecek,bence önce ona takıl sen.
isteyen istediği sayfayı açar istediği hayatı seçer o zaman kocan gözlerine merakına hakim olup bakmasaymış.düzgün insanlar zaten zıvanadan çıkmaz,eline diline beline hakim olur.
yani bak sen bile kadınları suçlayıp onlar için ıslah diliyorsun.
maymun iştahlılar diyelim libido yükselmesi gerçekten arkadaşın dediği gibi o an cazip geliyor ve sonra tısMrb arkadaşlar dün eşimin bilgsayarının geçmişinde facede bakılmış kız profilleri müstehcen şeyler gördüm.eşimle ilgili foto faln yok bu işin güzel tarafı.ben hazmedemedim.ikimizde birbirimizi çok seviyoruz nedn böyle bi ihtiyaç duyar bu erkekler.içim acıdı.
Bir anlık gafletle yapıyorlar.O NE DEMEK
Mrb arkadaşlar dün eşimin bilgsayarının geçmişinde facede bakılmış kız profilleri müstehcen şeyler gördüm.eşimle ilgili foto faln yok bu işin güzel tarafı.ben hazmedemedim.ikimizde birbirimizi çok seviyoruz nedn böyle bi ihtiyaç duyar bu erkekler.içim acıdı.