AnladımSarmısak değil "sarımsak"
Konu sahibi zamanla artarsa lazer düşünebilirsiniz.
Kıl köklerini nasıl güçlendirebiliriz
Bir fikriniz yada öneriniz varmı ?
Yokda eşinin göğsüne başını koydunmu batmasını istermisin söyle bakalım ?Sertleşse ne olucak ki kılları erkek sonuçta yoksa yumuşak yumuşak sevmek mi istiyorsun
E basıni koyuyosun tüylü tüylü iğrenç değil miYokda eşinin göğsüne başını koydunmu batmasını istermisin söyle bakalım ?
O kadarda tüylü degilE basıni koyuyosun tüylü tüylü iğrenç değil mi
Koymuyorum sevmiyom kendisiniYokda eşinin göğsüne başını koydunmu batmasını istermisin söyle bakalım ?
Neden sevmiyorsunuzki neden evlendiniz o zaman ? Tabi imkan olur olmaz düşünüyoruzKoymuyorum sevmiyom kendisinilazen kesin çözüm o zaman ne diyelim
Takılıyorum canım tabi ki de çok seviyorum ama göğsünde yatmıyorum ben kolunda yatıyorum :)Neden sevmiyorsunuzki neden evlendiniz o zaman ? Tabi imkan olur olmaz düşünüyoruz
Hee döşü kıllı seviyorsun :) küçükken bi dizi izliyordum, yaşlı bir kadın genç bir adama aşık olmuş ,sırf göğsündeki kıllar fazla diye , döşü kıllım diye seviyordu adamı .o geldi aklıma :)Kıl köklerini nasıl güçlendirebiliriz
Bir fikriniz yada öneriniz varmı ?
Ya koca bu göğsündede uyursun kolundada omuzundada dizindedeTakılıyorum canım tabi ki de çok seviyorum ama göğsünde yatmıyorum ben kolunda yatıyorum :)
Bende bir programda görmüştüm döşü kıllı erkek istiyom diyordu 40 lı yaşlardakı teyzeHee döşü kıllı seviyorsun :) küçükken bi dizi izliyordum, yaşlı bir kadın genç bir adama aşık olmuş ,sırf göğsündeki kıllar fazla diye , döşü kıllım diye seviyordu adamı .o geldi aklıma :)
Bende bir programda görmüştüm döşü kıllı erkek istiyom diyordu 40 lı yaşlardakı teyze
Yani canım demekki genel birşey sadece eşim takıntı ediyor benden yana sıkıntı yok bana iş çıkardıgını düşünüyor canı sıkılıyorAy neleri sorun ediyorsunuz ya gerçektwn çok ilginç. Kıl bu benim eşimin de dökülüyo banyoda girip arkasından temizliyorun. Ama hala döşü kel olmadı yani. Kendibize başka dertler bulun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?