Erkekteki gögüsünün yani döşünün tüylerinin dökülmesi

Sertleşse ne olucak ki kılları erkek sonuçta yoksa yumuşak yumuşak sevmek mi istiyorsun

Kötü bi durum dokulmesede alması gerekir zaten hormon bozukluğu filan olabilir mi doktora gitsin

Ay neleri sorun ediyorsunuz ya gerçektwn çok ilginç. Kıl bu benim eşimin de dökülüyo banyoda girip arkasından temizliyorun. Ama hala döşü kel olmadı yani. Kendibize başka dertler bulun bence

Kıl köklerini nasıl güçlendirebiliriz
Bir fikriniz yada öneriniz varmı ?
Hee döşü kıllı seviyorsun :) küçükken bi dizi izliyordum, yaşlı bir kadın genç bir adama aşık olmuş ,sırf göğsündeki kıllar fazla diye , döşü kıllım diye seviyordu adamı .o geldi aklıma :)

Bende bir programda görmüştüm döşü kıllı erkek istiyom diyordu 40 lı yaşlardakı teyze

Ay neleri sorun ediyorsunuz ya gerçektwn çok ilginç. Kıl bu benim eşimin de dökülüyo banyoda girip arkasından temizliyorun. Ama hala döşü kel olmadı yani. Kendibize başka dertler bulun bence
Yani canım demekki genel birşey sadece eşim takıntı ediyor benden yana sıkıntı yok bana iş çıkardıgını düşünüyor canı sıkılıyor

İlk zamanlar yani ilk ay tuhaf buluyordum 4 aylık evliyiz ama şimdi aorun degil bnm için traş edelim diyor bende azcık bişi ne gerek var diyorum çogalır diyorum ben böyle seviyorum diyorum öyle deyince bişe diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…