Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu bende duydum ikbal gürpınarın programında ömer coşkun söylemişti..hayıt tohumunu alıp balla yada pekmezle karıştırıp yiyin dedi.ama o tüylenme için demişti.göğüsleri büyüttüğüde doğrudur.hormonları dengeliyormuş.
kızlar bende başladım ama günde 1 bardak içiyorum sizce az mı ? siz kaç bardak içiyosunuz???
ben de bendeki etkilerini anlatayım hemen bu benim 6. günüm
adet acılarını hiççç hissetmedim :lepi:
...dün başladı ve hiç bir ağrım sızım yok :lepi:
epilasyon yaparken acı hiç yok denecek kadar az hatta tüyler sanki emaneten konmuş gibi kaydirigubbakcemile3 acı yokkk :lepi:
ayrca sinirsistemim düzeldi ...çok sakinim çokk hatta 2 bardak içtim ben haftasonu kuzenime bir bardak verdim içmedi ben içtim 2 bardak içincede havalarda uçtum resmen sempatiksalakcinni :lepi:
en önemlisi 14 yıldır 1.5 paket sigara içen ben 3 gündür içmiyorum bırakmakmaya çalışmadım kendiliğinden bünyem istemiyor içemiyorum olmuyor sempatiksalakcinni içmek istesemde içemiyorum miden bulanıyor içinceakannehir en çok da buna sevindim :lepi:....ne için kullanmaya başladım ne oldu bence herkes kullanmalı bu yapraktan
arkadaşım ALLAH senden bin kere razı olsun a.s.a.s.
canım sonuçların güzelmiş allah devamını getırsın inş.peki göguslerde yokmu daha bişey.bu arada tadı nasıl.kötü bişeymi.ayrıca gunde kaç bardak içiyosun aç yada tok???:uhm:
canım ben yaprağını buldum ....alıyorum kupa bardağını sıcak su dolduruyorum içine birkaç tane yaprak atıp karıştırıyorum rengi çıkıncada kaşıkla atıp şekersiz içiyorum çay gibi çok ta alıştım sanırım bağımlılık yapıyor şuan adetliyim ne ağrı var ne bişey hayatımın buluşu oldu hayıt arkadaşa yine teşekkürler opuyorumnanaktanKızlar hayıt tohumu mu kullanıyorsunuz?
İçiyorum demişsiniz ben onu balla ya da pekmezle karıştırıp yeniliyor diye biliyorum.
Benim inanılmaz regl sancım olur bunun için başlayacağım. Hangisinden alayım?