Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tadı kötü diye şeker katmayın kızlar. hatta şekeri direkt kesin çayda falan da. çünkü şeker büyümelerini engelliyor. yabancı forumlarda da şeker için herkes aynı şeyi söylemiş ben de atmıyorum ne zamandır şeker
evet 6 ay bi sabah bi aksam içti...hiç bisekilde yan etkisi yok korkma o yüzden :)
herhangi bir seyi artırıp azaltmıyo yalnızca dengeliyo
arkadaslar hemen ümitlendirmek istemiyorumda bir sorum olacak gögüslerinde agrı hisseden varmı?ben 1 hafta oldu kullanalı agrım var.merak ettim sadece bendemi oluyor diye..
dengeliyo ya hormonları bu tohum...ama kaç cm büyütücek...yani herkesin vücuduna göre büyütüyo yani öyle mi? öyleyse gerçekten çok garip... ben de içiyorum alalı uzun zaman oldu ama tadı acı vs diye yorumları okuyunca çekinmiştim...ama içtim ve çekirdeğe benziyo tadı...hafif acı...çok demlemeyin kızlar...1-2 dakika demleyin hemen için..demlendikçe tadı acı oluyo bunu farkettim...bi de düzeni içmek lazım dimi bunu..ben öğleye doğru uyanıyorum ...ilaç gibi düşünüp sabah kalkıp içeyim barisempatiksalakcinni
canım ne kadar süredir kullanıyorsun varmı sende gözle görülür bir gelişme...
güzelim ben çok araştırdım netten ama kilo aldırır diye bişey hiç görmedim ve hiç yan etkisi de yokmuş ...benim işime gelen yönü adet öncesi sitresi ve ağrıları yok etmesi :lepi:şimdi bu yaprağın zararı var mı ?
kilo aldırır mı?