- 12 Temmuz 2010
- 751
- 2
benimki aksine büyüdü hatta kocaman oldulara.s
ne kadar süre kullandın peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ne bişi kullanması ben konuya yorum yaptım demiş ya erkeklik hormonu olunca göğüs büyümüyomuş bende dedim ki benim erkeklik hormonu olunca aksine büyüdülerkaydirigubbakcemile3
bunu sonradan gördüm..CADIARZU
öyle canım evet benimkilerde küçüktü sonra büyümeye başladılar yani sonra da işte erkeklik hormonuyla alakası yok diyorum o arkadaşa büyümese benimkiler niye büyüdü aksi etki yaptı bende nadide gibi dolanıyorum ortalıkta artık benkaydirigubbakcemile3
Testesteron hormonuyla büyüyen göğüs de ilk defa görüyorum.
nickim son durumun nedir bilgi verebilir misin acaba? bugün bende aldım hayıtı olumlu yazıları görünce. inşallah işe yarar :sinifsinif:
kızlar siz nasıl içiyosunuz bunu ya allah aşkına yokmu bunun kolaylıkla içilen bi yöntemi her yudumda nefesimi tutmak zorundamıyım =( of çok kötü kokusu tadı nasıl dayanıcam bilmiyorum...
olur canım benim hemşire arkadaşımda suyunu kulanıyor 10 gündür çok memnun o da opuyorumnanaktan ama suyu yaprağına göre biraz farklı fiyatı bilemiyorum burda öyle tohumu 20 lira yaprağını zaten zorla buldum 2 lira suyu 7.50 lira bence sen yaprağını al suyunu pet şişeye doldur öyle kullan günlükhayit in hazir suyu var onu alip içsem olur mu okul da baslayinca ben sabah aksam içememki demleyip :S zaten çok sicak içemem hiç bi seyi beklerim once ilinsin diye