- 19 Kasım 2011
- 648
- 8
arkadaşlar gögüslerim den memnunum dudklarımda doogun adet duzensizligim var kullanmak istiyorum ya dahada buyur ve dolgunlasırsa?
ve ayrıca pco luyum bebegım olmuo
Ben kullan derim, kaybedeceğin bir şey olmaz nasılsa. Göğüslerinin ve dudaklarının daha da dolgunlaşacağını sanmıyorum ben çünkü hayıt düşük hormonu yükseltiyor yüksek hormonu düşürüyor yani hormonlarını dengeliyor bence herkesin kullanabileceği bir bitki bu yüzden. Başka bir hayıt topiğinde adetinin düzene girdiğinden bahsedenler de olmuş, mutlaka bir faydası vardır. Ha bak bebeğim olmuyo demişsin aklıma geldi, yine bu forumda okumuştum bi arkadaş sanırım büyükannesinin çocuğu olmadığından bahsediyordu ve biri ona bi ilaç vermiş, hayıt tohumuymuş, hiç ara vermeden bir yıl boyunca düzenli kullanmış ve sonra çocuğu olmuş. Tabii kimse garanti veremez ama denemeden de göremeyiz sonucu inşallah sana da faydası olur canım. :) Hormonlarınla ilgili problemin yoksa başka bitkilerle de tedavi sağlayabilirsin mesela civanperçemi, aslanpençesi gibi. Bunlar da kadın hastalıkları konusunda çok faydalı bitkiler.