Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayıtı içip saçı dökülen var mı aranızda bi kaç kişi kesinlikle döküyor diyor da korktum zaten aşırı dökülüyor saçlarım daha da fazla dökülürse kel kalıcam :2:
hayıtı içip saçı dökülen var mı aranızda bi kaç kişi kesinlikle döküyor diyor da korktum zaten aşırı dökülüyor saçlarım daha da fazla dökülürse kel kalıcam :2:
dreamss canım ben sana birşey sormak istiyorum da. Endokronoloğa göğüslerin için gittin sanırım? İlaç falan vermiyorlar mı?
Erkeklik hormonumun fazla oldugunu öğrendiğimde ben de başlamıştım buna.
Ama hiçbir şeye düzenli devam edemediğim gibi birkaç gün sonra bunu da bıraktım kaydirigubbakcemile3
Hormon rahatsızlığınız olsun olmasın hepiniz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kızlar.. çünkü gerçekten faydası çok fazla.. ben kullanacağım için çok araştırmıştım zamanında.. Fazla olan hormonu azaltıyor az olanı arttırıyor herşeyi dengeliyor..
Bi daha başlayayım bari ben de.. :)
iştah açıyormu??????
arkadaslar öncelikle bu bilgiye nasıl ulastıgımı acıklayayım guclubacismile:
ablam rahminde kist olusumundan dolayı doktora gitti ve erkeklik hormonunun fazla oldugu ortaya cıktı... doktor insaflıymıs ilac vermek yerine dogal bir yöntem önerdi
hayıt yapragı!!!!!:lepi:
kesinlikle mükemmel...göğüsleri büyüdü,kist önemli ölcüde küçüldü,regli düzene girdi,yüz hatları bile daha dişileşti aynı zamanda bayanlarda libido artırıcı etkiye sahipmiş ve menopozu geciktiriyomus
ben de 3 gündür kullanıyorum reglimi düzenlemesi icin 3 gün icinde gögüslerim dolgunlastı denemekte fayda var derim...nasıl olsa hiç yan etkisi yok :))):enbuyukkk:
yok şeker koymadan içecemişsiz. şeker etkisini azaltıyormuşkızlar içine şeker koyuyormusunuz şeker etkisini azaltırmı çayın...bugün alıp denicem bakalım umarım işe yarar dolgunlaşsada yeter..