benımd ebı ara kasık agrımlarından sıkayet edıp doktora gıtmıstım bana hormon bozuklugun var demıstı doktor
gogus aralıgından asagı dogru ınıldıgı zaman kıllnma varsa bu bolgelerde hormon bozuklugu var demekmıs bu kızlar
benımde aynen oleydı bende hayıt tohumunu ıcıyorum her gun ıkı ay oldu (ıkı ayda etkısını gosterıyomus ) bu caydan Allah razı olsun
her paylasımda bahsederım harıka bısey
adet duzensızılıgım vardı artık duzenlı adet agrılarımı yok ettı hı cfakında bıle olmuyorum artık hasta olup olmadıgımın
sonrasında eskıden ben bıyılarımı agdayla ya da ıple aldırınca cok aırdı dayanamazdım bu acı da gectı (tabıkı hıc acı duymamamk sacma olur ez aza ındırdı demek ıstıyorum )
bu arada yanagımda bı tane kıl vardı sıyah ben onu hep cımbızle alrıdım bı tane dıy eo da yok artık hıc cıkmıyo saka gıbı
kasıklarımda da agrı yok ayaklarımı usutunce oluyo sadece ıyıkı gorudum burdakı paylasımdan bu otu gercekten acayıp faydalı acı macı demeyın alısıyosunuz vala ıcın her gun bı bardak hormonlaım ne durumda bılmıyorum ama bacak kılım bıle azaldı artık daha cılız cıkıyo
ha bu arada gogus de buyutuyo
zaten en cok bunun ıcın ıcıyorum bu cayı
75 den 80A oldum cok buyumedı ama 75ten bı tık buyuk duruyo ıdare eder kuc de yerım her gun bı de masaj tabı umarım gecıcı degıldır ama :2:
SİDDETLE ONERIYORUM KIZLAR