Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve hala doktora gitmedin miiiiiiiiii ! ??? hemen doktora gitmelisin hayıtta zararlı bişey değil ama senin acil gitmen lazım
Doktora gitsem bütün bölümleri gezmem gerekicek sanırım.Doğum kontrol hapı kullanmıştım bundan 2 sene önce kadar yaklaşık 8-9 ay düzenlesin diye ama olmadı.Azıcık göğüsler şişiyordu ama geri iniyordu.
Merivis canım seni takip ediyorum umarım iyi gelir sana da faydası olursa bende kullanırım işallah
Merivis çok doğru söylüyorsun.Sağlılığı ihmal etmemek gerek.Eskiden takmıyordum bu durumu ama senin de dediğin gibi bir zaman sonra insan farkına varıyor.Ben de gidip şu hayıt yaprağını alıp denicem.
bende de prolaktin hormonu fazlaydı, çok az da testosteron hormonu fazla çıkmıştı. diane35 adlı ilacı yazdı doktor, 6 ay kullan dedi. ilacın öyle bir yan etkisi var mı bilmiyorum ama ben onu içmeye başladıktan sonra mide bulantısı halsizlik vs hissetmeye başladım ve 4. kutuda yani 4 ay bitmeden bıraktım. çünkü artık çekilmez hale gelmişti. burada hayıt tohumunun hormon bozukluğuna iyi geldiğini okumuştum. aktardan hayıt tohumu aldım ve yaklaşık 1,5-2 ay da demleyip onu içtim. geçenlerde hormon testi yaptırdım ve hormonlarım normale dönmüş. bu normale dönüşe sebep hayıt tohumu mu yoksa kullandığım ilaç mı bilmiyorum ama o ilacın etkisi prolaktin hormonu üzerinde en az 6 ay kullanım sonucu ortaya çıkıyormuş bir doktor öyle söyledi.ben 6 ay değil 3buçuk-4 filan kullanmıştım.yani çok yüksek ihtimalle hormonlarımı normale döndüren hayıt tohumuydu. onu her sabah 1 bardak içtim kahvaltılarda. bazen aksattığım da oldu tabi ama 1,5-2 ay içmişimdir...
arkadaslar öncelikle bu bilgiye nasıl ulastıgımı acıklayayım guclubacismile:
ablam rahminde kist olusumundan dolayı doktora gitti ve erkeklik hormonunun fazla oldugu ortaya cıktı... doktor insaflıymıs ilac vermek yerine dogal bir yöntem önerdi
hayıt yapragı!!!!!:lepi:
kesinlikle mükemmel...göğüsleri büyüdü,kist önemli ölcüde küçüldü,regli düzene girdi,yüz hatları bile daha dişileşti aynı zamanda bayanlarda libido artırıcı etkiye sahipmiş ve menopozu geciktiriyomus
ben de 3 gündür kullanıyorum reglimi düzenlemesi icin 3 gün icinde gögüslerim dolgunlastı denemekte fayda var derim...nasıl olsa hiç yan etkisi yok :))):enbuyukkk:
arkadaslar öncelikle bu bilgiye nasıl ulastıgımı acıklayayım guclubacismile:
ablam rahminde kist olusumundan dolayı doktora gitti ve erkeklik hormonunun fazla oldugu ortaya cıktı... doktor insaflıymıs ilac vermek yerine dogal bir yöntem önerdi
hayıt yapragı!!!!!:lepi:
kesinlikle mükemmel...göğüsleri büyüdü,kist önemli ölcüde küçüldü,regli düzene girdi,yüz hatları bile daha dişileşti aynı zamanda bayanlarda libido artırıcı etkiye sahipmiş ve menopozu geciktiriyomus
ben de 3 gündür kullanıyorum reglimi düzenlemesi icin 3 gün icinde gögüslerim dolgunlastı denemekte fayda var derim...nasıl olsa hiç yan etkisi yok :))):enbuyukkk:
desiire uzun zaman önce yazmışsın ama ben yeni gördüm umarım bana cevap verirrsin. Ya da kullananlar birşeyler söylesin adetliyken içmeyi kesiyor muyuz?
Ya kizlar bnde hayit tohumunu 10 gundur her aksam bi bardak kaynatip demleyip iciyorum yinede goguslerimde zeerre degisiklik yok hic bi etki etmemis gibi bnde sizin fikirlerinizi istiyorum cõrek otuda yaramamisti ne yanlis yapiyorum acaba ya
Canım bence kaynatma, özünün ölmesine sebep oluyordur muhtemelen.