bende karaüzüm çekirdeği aldım kansızlığa iyi geliyomuş o yüzden aldım gerçi ben çekilmişini aldım ağzıma bir tatlı kaşığını önce ağzıma attım üstüne su içmeye çalıştım olmadı çok iğrenççç yoğurtla karıştırıp yedim ama midem bulana bulana sonrada zorla yenen şeyin ne faydası olur ki siz bu kara üzüm çekirdeğini nasıl yiyorsunuz çekilmişini almakla hatamı yaptım ki digerini hap gibi yutardım
bu arada ne kadar kullanıyosun yani bir tatlı kaşığı çay kaşıgı ölçün ne 3 gün yoğurtla karıştrdım yedim 3 gündür yiyemiyorum aklıma gelince tüylerim diken diken oluyoo ığğ
ha bide tohumu ezmemi vea başka bişey yapmamı sölemedi sadece suda kaynat dedi
benm adet sancılıramın azalmasında civan perçemi ve aslan pençesi çoban çantasının etkisi var
ya kızlar bu kara üzüm cekırdegi zayıflatıo mu ?
bende kansızlık var karaüzümde kan yapar can yapar die annem sürekli karaüzüm alır kilo yaptığı için ben yemiyorum ama üzüm çok tatlı olduğundan olsa gerek çekirdeğinın zayıflatacağını sanmıyorum ama kilo aldırırmı aldırabilir. o yüzden dikkatli kulanmak gerek
ya aldırsında kılo aldırsn canm 3 yada 4 kıloyada ıhtıyacım var
off bu hayıt tohumunun tadı gün geçtikçe içilmez hale geldi yaailk içtiğimde tatsız bişey ama içilir miçilir diyodum,sürekli içmeye devam edince tadı iğrenç gelmeye başladı
off bu hayıt tohumunun tadı gün geçtikçe içilmez hale geldi yaailk içtiğimde tatsız bişey ama içilir miçilir diyodum,sürekli içmeye devam edince tadı iğrenç gelmeye başladı
bir bardak suya 1 tatlı kaşığı atıyorum acaba fazla mı ki??bir de bi değişim hissetmedim valla,şu sıralar adet sinyallerimin başlaması lazımdı sanki onu etkiledi sinyaller yok :)acaba geciktiricek mi yaw,yani olumsuz bir sonuç mu görücem acaba anlamadım://valla 8-9 gün mü oldu bilmiyorum:))başladığım günü hatırlamıyorum:)ama yeni başladım.
8 9 gündür kullanıyorum her gün 1 bardak içiyorum hormonlarım düzene girsin diye ama şu gögüsü büyüyenler için nasıl bir şey oluyor merak ediyrm şu 3 4 gündür göğüs uçlarımda bi kaçıntı bi batma oluyo kullananlar nasıl bi etkiye maruz kaldı merak ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?