- 2 Nisan 2011
- 64
- 0
bende karaüzüm çekirdeği aldım kansızlığa iyi geliyomuş o yüzden aldım gerçi ben çekilmişini aldım ağzıma bir tatlı kaşığını önce ağzıma attım üstüne su içmeye çalıştım olmadı çok iğrenççç yoğurtla karıştırıp yedim ama midem bulana bulana sonrada zorla yenen şeyin ne faydası olur ki siz bu kara üzüm çekirdeğini nasıl yiyorsunuz çekilmişini almakla hatamı yaptım ki digerini hap gibi yutardım
bu arada ne kadar kullanıyosun yani bir tatlı kaşığı çay kaşıgı ölçün ne 3 gün yoğurtla karıştrdım yedim 3 gündür yiyemiyorum aklıma gelince tüylerim diken diken oluyoo ığğ
canım benim ben çok uzun zamandır takip ediyorum sizleri daha önce kainat güzelinin yazmış olduğu bi formülü denemiştim işe yaramadı sadece dolgunluk verdi araştırdm ve aktardan yazmış olduğum şeyleri aldım şuan tamda karşımda duruyo kara üzüm çekirdeğinin toz halini verdi bana aktar sabah ve gece yatmadan önce tatlı kaşığıyla yicem yoğurtla hayıt tohumunuda şöyle kullanmamı söyledi
'' günde sadece bir defa suda kaynatıp süzüp iç bir ay her gün içmeye devam et bir ayın sonunda 1 hafta içme sonra yeniden 1 ay iç dedi '' benim conconlar çok küçük 75 i hiç doldurmuyo :)
ama inanıyorum ben çörekotu yağıda aldım deniycem hepsini nar suyuda var bakalım nolurcak bu akşamdan itibaren başlıyorum gelişmeleri tek tek yazıcam buraya sende kullanıyosun sanırım neler kullandın ve nekadar gelişme oldu bildirirsen çok sevinirim