Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeğimi emziriken bu bitkiyi kullanmanın zararı olurmu acab bebişime
SalvaMea kullanırken herhangi bi tatlandırı kullanıyormusun ve gün içerisinde kaç kez içtiğini sorabilirmiyim bir keremi sabah akşam olmak üzeremi ?
S.aLeyküm arkadaşlar ben uzun zamandır üyeyim fakat pek bi paylaşımım olmadı o yüzden kimseyi tanımıyorum dün gezerken hayit tohumuyla alakalı yazıyı gördüm forumdaki bütün konularıda inceledim en sonunda gittim aktardan aldım yaptım anlatıldığı üzere içtim fakat boğazımdaki yanmayı anlayamadım geçicimidir ? birde tadı çok kötü balla felan tatlandırsak olumu ? adet sancım için ve göğüslerimin küçüklüğü için kullanacam şimdiden yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim...
Yıkıldımm Östrojenim çok çok düşükmüşte haberim yok .. Androjen hormonum zaten yüksek. Total testesteronunda tavan sınırı 1.1 ng/mL miş .. Offff :2: Bana 2 yıl önce gittiğim doktor önemsiz demişti :2: Hiçbir şey yapmadan geri göndermişti,yeni farkettim .. Bi gram göğsüm yok. Belki de çocuğum da olmayacak kafayı yicem 12 pg/mL çıktı Napmam lazım arttırmak için :84: 18 yaşımdan sonra göğüslerim büyümez ki Onu geçtim erken menepoz, hamile kalamama .. Ya bunlar nolcak
kız bu ne karamsarlık neleri düşünmüşün benimde 1gr göğsüm yoktu yavaş yavaş olmaya başladı hemde 1ay gibi bir süreyle ben23 yaşındayım ayrıcabunları düşünüp kendini strese sokma sakinleş bakalım
yaaa arkadaşlar bu hormon testini nerede yaptırıyorsunuz hangi bölüme gitmeliyim bende merak ettim şimdi değerlerimi benimde göğüslerim çok küçük üstelik göğüs uçlarımdaki kıllar ikili çıkıyor hormona bağlımıki yardım pls...