Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim supermis bu hemen yarin denerim ben boshayallersmile
iri goguslere az kaldi ha!! sempatiksalakcinni:kedi:
:76:benimde bir sorum olacak: bu hayit kadin hormonlarini cogaltiyorsa , kalcalar bel pop dami genilsetir, yani kilo aldirirmi, nede olsa hormonlari etkiliyor??? bende simdi denemeyi düsünüyorum, acaba almancada ismi nedir???
ben yurt disinda yasiyorum,.. ve okudugumdan beri bu bitki aklimdan cikmadi... en sonunda latince isminide buldum, :) ama iste bizim ulkeeye gelmiyor bu ot... mutlaka turkiyeye geldigimde bende alacam, hemde 1 kilo :) evet.. ben internette bi site buldum: buyrun okuyun... vallla... ben 2 cocuktan sonra, baya bi kiloo verdim. 174cm boy, 57kilo,, ve goguslerim var ama sondu doldurmam gerekiyor yeniden.. ve silikon istemiyorum.... dokununca cok kotu, cok sert... sanki icinde kaya var :))))
burada ayrilntili bilgileri bulabilirsiniz :bence okumakta yarar var!! :)
Hayıt (Vitex Agnus Castus)
yurtdisinda yasayanlar ve bu otu bulamayanlar , size bi bitki ismi daha verecegim, ben bu otu deniyecegim,,, hayita cok benziyo etkileri, ama sadece latin ismini... Radix angelicae chinensis
kızlar benimde testesteron yüksek 3.65 falan çıkıodu
hayıt tohumunu suyla yutuorm ben 20 gündür kullanıyorm göğüsmde bi değişiklik yok malesef umarım testesteron düşer
bu arada kaynatmak daha mı iyi acaba öylemi yapsam