bunu d aşuan hatırladımbirde 5 sene önce bu şekilde biriyle konuşmuştum görüntülü de konuştum 2 hafta beni görsün beğenmediğini anlayım diye harika oldu herşey falan buluştuk 2 saat yedik içtik gezdik ben kendime yakışmayan için kendimi ziyan edemem gibi şeyler söyledi bana ama elimi tutmaya devam etti tüm buluşmada..dönünce bir daha aramadı benimle de kavga etti senin ısmarladıgın yemekten zehirlendim falan diye böyle bitmişti ama 5 sene oldu
O ne güzelsin dese de sen kendini değerli ve güzel görmüyorsunfoto atıyorum mesela ya ne kadar güzelsin falan diyor ama sonuçta fotoğraf yani beni görünce beğenmeyecek diyorum kendime.. bir de kafamda şöyle birşey var benle olmaz başka güzel kızlar var gibi :S
mesela saçlarım omzumda diğer kızların hep belinde.. kilo sorunum 5 falan yani çok taktığım birşey değil kilo normalim diyim.. yüzüm öyle bakınca ne güzel yaaa denecek bir yüz değil normal yani bilemiyorum öyle stres oldum ki çocuğu da istiyordum ama beni görüp böyle sonradan olmazsa daha çok kahrolurum diye baştan böyle buluşmadan bitiriyorum ... konuyu açma sebebim de bu 4.erkek oldu bu şekilde..
Yani kendisini senden üstün mü gördü. Seni yanına yakıştıramadı derken?birde 5 sene önce bu şekilde biriyle konuşmuştum görüntülü de konuştum 2 hafta beni görsün beğenmediğini anlayım diye harika oldu herşey falan buluştuk 2 saat yedik içtik gezdik ben kendime yakışmayan için kendimi ziyan edemem gibi şeyler söyledi bana ama elimi tutmaya devam etti tüm buluşmada..dönünce bir daha aramadı benimle de kavga etti senin ısmarladıgın yemekten zehirlendim falan diye böyle bitmişti ama 5 sene oldu
yani bana göre maddi durumu kötüydü ama erkekler bile beni beğeniyor falan diyordu beni beğenmedi heralde bende anlamadım pek o çocugu şimdi hatırladım hattaYani kendisini senden üstün mü gördü. Seni yanına yakıştıramadı derken?
Keşke geberseymiş pislikbirde 5 sene önce bu şekilde biriyle konuşmuştum görüntülü de konuştum 2 hafta beni görsün beğenmediğini anlayım diye harika oldu herşey falan buluştuk 2 saat yedik içtik gezdik ben kendime yakışmayan için kendimi ziyan edemem gibi şeyler söyledi bana ama elimi tutmaya devam etti tüm buluşmada..dönünce bir daha aramadı benimle de kavga etti senin ısmarladıgın yemekten zehirlendim falan diye böyle bitmişti ama 5 sene oldu
Kötü bi tecrübe olmuş ama davranışından onun nasıl bi tip olduğunu anlayamadın mı? BM’yle bş tecrübe yaptın dşye hep kaçamazsın ki. Benim bş arkadaşım var erkek, çok yakışıklı sayılmaz gerçekten de. Büküle buluşa bi hal oldu artık intihar bile düşmüyordu. Sonra baya kilo verdi biraz zaman geçti sonunda artık oldu, internette tanıştığı kızla şuanda evli daha çok olmadı :) hayata küsüp pes edersen asla bir şey değişemez kibunu d aşuan hatırladım
Kötü bi tecrübe olmuş ama davranışından onun nasıl bi tip olduğunu anlayamadın mı? BM’yle bş tecrübe yaptın dşye hep kaçamazsın ki. Benim bş arkadaşım var erkek, çok yakışıklı sayılmaz gerçekten de. Büküle buluşa bi hal oldu artık intihar bile düşmüyordu. Sonra baya kilo verdi biraz zaman geçti sonunda artık oldu, internette tanıştığı kızla şuanda evli daha çok olmadı :) hayata küsüp pes edersen asla bir şey değişemez ki
reelde yok ben ineternetten arıyorum işte görüşme problemim var zaten konuşuyoruz birkaç ay engelleyip siliyorum olan bu bende bunaldım boş yere ümitleniyorum bendeKeşke geberseymiş pislik
O zaman başka çare yok
Reelde bulacaksınız hayatınızın aşkını
Ama tabiki aramakla bulunmaz
Her şey nasip kısmet emin olun
İllaki yüzyüze görüşmek ister sanalda tanıştığınız kişireelde yok ben ineternetten arıyorum işte görüşme problemim var zaten konuşuyoruz birkaç ay engelleyip siliyorum olan bu bende bunaldım boş yere ümitleniyorum bende
Tamam şöyle düşün.kesip atarsan hayatından çıkacak dimi? Görüştükten sonra enerjiniz tutmazsa da çıkacak. Yani aslında kaybedecek hiçbir şeyin Yok. İstersen buluşmada saçını makjayın nasıl yapacağını üstüne ne giyeceğini konuşuruz resim atarsın yardımcı olurum ben :)bende bu çocukla nasıl buluşcam bilemiyorum
gidicem tonla para harcıycam..elbiseydi saçtı.. bir de başka şehirde görüşücez.. zaten tonla emek verince ben adamdan bunalıcam.. farklı şehirlerde olunca sürekli başka şehire buluşmaya şu bu... ben nasıl evlenicem bilmiyorum cidden
ben deli gibi hazırlanıyorum ya görenler akşama nişanın mı var diyorNe alaka? Hicbir bulusmaya giderken ozel olarak kiyafet alisverisi yapmadim veya kuaforde sacimi yaptirmadim. Kimsenin yasadigi sehrede gitmedim. Gormek isteyen kendi gelir. Esim de farkli bir sehirdeydi atladi geldi. Evlenene kadar her haftasonu geldi beni gormeye, ben 2 kere filan gittim daha sonra.
Biyerde de meslegi, kariyeri var bana ihtiyaci yok demissin. Mesleksiz, kariyersiz biriyle mi evlenmek istiyorsun? Seninle birlikte olmasi icin senin parana ihtiyaci olmasi gerekmiyor.
ben deli gibi hazırlanıyorum ya görenler akşama nişanın mı var diyor
iyi ki yazmışım zaten herkes aynı şeyleri düşünüyormuş meğer... benimde çekindiğim böyle bir konu var bir erkekle tanışır oturursak kesin sevgili aşk cinsellik olayına geliyor konularda ya... evimden huzurum kaçmadan sevgil,lik istiyorum artık o da imkansız oluyor... evlenmek de istemiyorum zaten sevgili olayı da beni bunaltıyor hazırlanmak görüşmek en sevmediğim şey çünkü durumbu....... burcum ikizler bu aradaBu ben yemin ederim bu ben ruhum mu yazdı bunları ne bilmiyorum. Son zamanlar kaç kişiyi sildim anlatamam. Fakat benim olay şu yönde, öz güven eksikliği değil, beğenememe konusu hiç değil.
Umut vermemek. Gerçekten konuştuğum diyaloglar bir şekilde sekse, cinselliğe, evliliğe, sevgililiğe gidiyor. Hani normal bir arkadaşlık olmuyor.
Bir yandan korkuyorum evet korkuyorum neden? Hayatıma kimseyi almak istemiyorum, sevgililik hiç düşünmüyorum evlilik zaten kilometrelerce uzak. Yan yana gelip ne olacak ki diyorum.
Sanalı reale hiç taşıdım mı? Evet taşıdım. Biriyle zaten ilk gün seviştik sevgili olduk. Biriyle de oturduk adam bana dudaklarını oynata oynata “ne zaman içeceğiz” dedi.. biriyle de önemli bir şey konuşalım dedik konuşmanın sonunda elimi tutuyor “nasıl güzelsin şarap gibi” diyor...
Anam dedim yok bundan sonra indallah olsun. O gün bugündür normal erkek arkadaşlarımla bile adam gibi yan yana gelmem. Kendimden korkuyorum. Ama bir yandan da şöyle şefkate ihtiyaç duyuyor muyum? Evet duyuyorum. Şehvete? Evet. Ama uzak durmam benim için çok çok iyi oldu.
Burcunuzu söylemeye hiç gerek yoktu cümleleriniz bas bas “ay ben ikizlerimmmmmmm” diye bağırıyoriyi ki yazmışım zaten herkes aynı şeyleri düşünüyormuş meğer... benimde çekindiğim böyle bir konu var bir erkekle tanışır oturursak kesin sevgili aşk cinsellik olayına geliyor konularda ya... evimden huzurum kaçmadan sevgil,lik istiyorum artık o da imkansız oluyor... evlenmek de istemiyorum zaten sevgili olayı da beni bunaltıyor hazırlanmak görüşmek en sevmediğim şey çünkü durumbu....... burcum ikizler bu arada
Konu Sahibi merhaba :)
Ya varya az çok benziyoruz ama ben bu kadar kasmiyorum. Ve bu huyumu da üstüne giderek attım.
Bak geçen biriyle konuştuk. Çok iyi anlasiyoruz falan ama adam benden kısa boylu çok fark var aramizda. Neyse ben Kararım olumsuz bile olsa gittim görüştüm. Kaçmadım. Çok stres yaptım ama dedim ki o kadar konuştuk hem ona hem kendime saygım olmalı. Kararimi önceden demiştim ama o kadar sohbet ettik bi yüz yüze gelelim dedim.
Geldik ve ne oldu.
Gerçekten iyi ki yüz yüze gelmisiz dedim.
Olmayacagini o da anladı bende. En azından arkadasiz şimdi .
Kötü ayrılmadık.
Ha su an yine biri var kahve içmek istiyor .
Ona da tamam dedim.
Bunu nasıl yaptım ? Çünkü yüz yüze gelmeden kimseyi bilemezsiniz. O msjmiS resimmis inan bana bunlar boş .
Oturup 2 kelam etmeden zihniyetin de anlayamıyosun.
Sen Dış görünüşe de çok takiyosun.
Bu bir takıntı.kendi kendini strese sokuyosun bence. Yapma bunu :)
Ölüm yok sonunda kendine güven .
Günlük bi Elbise giy saçını hafif bişey yap git o görüşmeye.
Bilemezsin belki kaderin.
Ha bu arada sakin onun yanına gitme sen.
Bu hatayı yapıp pişman olsn çok kişi var tanıdığım. Erkek gelsin . Bırak.
Gelemiyosa da S. KT.r et.
Ondan adam olmaz zaten
Bende takıyor um hani bazen ya instg falan süslü puslu efektlerle ftg koyuyoruz ya begenmezse gerçekte diye ama inan ki bunlar çok boş ya ..
Kendine güven arkadasinla kahve içmeye gidiyomus gibi git
evlilik istiyorum sevgili istemiyorumBurcunuzu söylemeye hiç gerek yoktu cümleleriniz bas bas “ay ben ikizlerimmmmmmm” diye bağırıyor