Erkeklerle buluşma problemi?..

Benim sıkıntım romantik ilişkiyi bir yere kadar taşısam da buluşma konusuna gelince ya adamı küstürüp siliyorum ya da saçma bahanelerle kaçmaya çalışıyorum..görüşmek buluşmak isteyen erkek olunca benim durum balkabağına dönüşüyor açıkçası... bir çocukla nette sürekli konuşuyorduk 3 aydır ama adam başka şehirde... evlilik düşünüyor o da ama buluşalım dediği için ben ayrıldım sildim engelledim çocuğu da o da anlayamadı kendi bişi yaptı sanıyor.. yaş 29 artık evlenme zamanı da geliyor...
Nasıl olacak bu işler bilemiyorum..
Sizi reddedeceğini düşünüyorsunuz. Bu yüzden buluşmalardan kaçıyorsunuz.biraz özgüven eksikliği sorun bu

efekt yapmıyorum da ne biliyim ya cidden balkabagına dönüyorum buluşma işinde.. rimelim akıyor birden kapkara oluyor yüzüm 2 sene önce de bir çocukla buluşmuştum dişimde kocaman maydonoz kalmış eve gelip aynaya baktım utancımdan öldüm yaaa hemde cok gülmüştüm dişlerim güzel çocuk görsün diye tam bir rezalettttt :KK70:
normal gitmem imkansız yani ne biliyim ben dğüne gider gibi gidiyorum resmen kuaförden çıkarken ordakiler abla nişanın mı var falan demişti bana evet demiştim napayım :d
Ay Yok artık :KK70: sende abartmışsın ama ne nişanı ya hadi kuaför ok dön çektirirsin düzgün durur ama topuz yaptırdım deme :KK70: yani.. burada kim olsa kaçar :) doğal güzelliğini vurgulayacaksın gerisi abartıya giriyor ve hiç gerek Yok karşında Burak özcivit bile olsa

Oncelikle ilk diyecegim siz baska bir sehire gitmeyin.. Insanlarin ne diyecegini de biraz birakin adam mi oldureceksiniz ? birisi sizi karsi cins biriyle kahve icerken gorse ne olur ki 29 yasinda kocaman kadinsiniz... Daha once kotu bi tecrube yasamissiniz ama herkes oyle cikacak degil iyi anlastiginiz biri olmus sirf benden daha guzel kadinlar var beni begenmez diye dusunup kestirip atilir mi yahu :KK12: o zaman konustugunuz adamdan da yakisikli birsuru adam var dunyada siz de onu begenmezsiniz.. sevgi olunca karsindaki kisi dunyanin en guzeli gelir zaten insana. kafanizi bosa takiyorsunuz bunlara...

Sanal ortamda erkek 3-5 kızla birden konuşuyor maalesef. Keşke aynı ortamda tanıdığınız biriyle görüşme imkanınız olsa. Hem bu sıkıntı da ortadan kalkar
sadece benimle konuşuyor bundan eminim yani.. hatta sitem ediyor kavga ediyor o da bana takıntılı bence

Oncelikle ilk diyecegim siz baska bir sehire gitmeyin.. Insanlarin ne diyecegini de biraz birakin adam mi oldureceksiniz ? birisi sizi karsi cins biriyle kahve icerken gorse ne olur ki 29 yasinda kocaman kadinsiniz... Daha once kotu bi tecrube yasamissiniz ama herkes oyle cikacak degil iyi anlastiginiz biri olmus sirf benden daha guzel kadinlar var beni begenmez diye dusunup kestirip atilir mi yahu :KK12: o zaman konustugunuz adamdan da yakisikli birsuru adam var dunyada siz de onu begenmezsiniz.. sevgi olunca karsindaki kisi dunyanin en guzeli gelir zaten insana. kafanizi bosa takiyorsunuz bunlara...
çok takıyorum cidden ya.. ben ona layık değilim diye ayrıldıgım bile oldu

efekt yapmıyorum da ne biliyim ya cidden balkabagına dönüyorum buluşma işinde.. rimelim akıyor birden kapkara oluyor yüzüm 2 sene önce de bir çocukla buluşmuştum dişimde kocaman maydonoz kalmış eve gelip aynaya baktım utancımdan öldüm yaaa hemde cok gülmüştüm dişlerim güzel çocuk görsün diye tam bir rezalettttt :KK70:
normal gitmem imkansız yani ne biliyim ben dğüne gider gibi gidiyorum resmen kuaförden çıkarken ordakiler abla nişanın mı var falan demişti bana evet demiştim napayım :d
Ya ahahaha yaaa çok güldüm :emir_bebek::halay:
Ya yapma bunu kendine nasıl nisana gider gibi susleniyon ya ben olsam çok süslü oldum der utanir gidemem:KK45:
Maydonoza gelince o herif niye demiyo sana dişinda bişey var diye insan olan der ya nolacak .
Neyse işte bu takıntdan kurtulmak senin elinde. Yarın bi gün evlenince her halinle görecek kocan .
Böyle basit şeylerle fırsatları tepme :)

Ya ahahaha yaaa çok güldüm :emir_bebek::halay:
Ya yapma bunu kendine nasıl nisana gider gibi susleniyon ya ben olsam çok süslü oldum der utanir gidemem:KK45:
Maydonoza gelince o herif niye demiyo sana dişinda bişey var diye insan olan der ya nolacak .
Neyse işte bu takıntdan kurtulmak senin elinde. Yarın bi gün evlenince her halinle görecek kocan .
Böyle basit şeylerle fırsatları tepme :)
demedi yaaa bakıp bakıp güldü belki:))

X