Kendi tipinden memnun mu değilsin
özgüven eksikliği mi var? neden görüşmek istemiyorsunuz
foto atıyorum mesela ya ne kadar güzelsin falan diyor ama sonuçta fotoğraf yani beni görünce beğenmeyecek diyorum kendime.. bir de kafamda şöyle birşey var benle olmaz başka güzel kızlar var gibi :S
mesela saçlarım omzumda diğer kızların hep belinde.. kilo sorunum 5 falan yani çok taktığım birşey değil kilo normalim diyim.. yüzüm öyle bakınca ne güzel yaaa denecek bir yüz değil normal yani bilemiyorum öyle stres oldum ki çocuğu da istiyordum ama beni görüp böyle sonradan olmazsa daha çok kahrolurum diye baştan böyle buluşmadan bitiriyorum ... konuyu açma sebebim de bu 4.erkek oldu bu şekilde..
valla siz böyle yaparsanız, buluşmak istemediğine göre beni yedeğe çekiyor diye düşünüp tam ters etki yapar. Sizi olduğunuz gibi kabullenecek bunun başka oluru yok. Sanki kendileri çok mu güzel, hiç kusurları yok mu?
Dis görünüse neden bakiyorsun ki güzelim.
Seni seven, seninle tanismak isteyen kalbinin güzelligi icin istiyor.
En kotu ne olabilir ki? Seni begenmezse intihar mi edeceksin? Depresyona mi gireceksin? Alt tarafi bir erkek degil mi sanki?? Belki karsi karsiya gelince sen hoslanmayacaksin. Disarda ki kizlarin hepsi senin gorusmek istedigin erkegi mi bekliyor ? Kendine guven duy. Guzel bir makyaj ve giyim ile karsindakinde ustunluk kur.
Seni sakarligin yüzünden terk edicek biri zaten seni haketmemistir. Ben cok sakar biriyim mesela hergün parmagimi keserim , esim biliyor beni öyle seviyor. Hic kafana takma sen oldugun gibi davranişte aklımdan bir sürü şey geçiyor hani sadece güzellik de değil.. sakarlık yaparım.. aptal görünürüm.. aman bunla mı uğraşcam der.. aldatılırım.. ama sanalda sevgililik sürünce kendimi daha iyi hissediyorum sanırım.. adamlar buluşalım dediği an balkabağıan dönüşüyorum... çevremde de birileri yok ki beni gören çevremden biri olsun hep şehirdışı oluyor
Ne kizlar var biliyor musun? Saclarinda bir ailenin haftalik ihtiyaci kadar yağı barindiran,tirnaklarindaki oje pislik gibi duran,ic camasiri kokan ama yine de kendini herkesten usttun sanan. Temiz ol her anlamda. Burada ki korkun sadece su olmali " internetten tanistigim biri ne kadar guvenilir olabilir, bana zarar verir mi?" Dusuncesi hep aklinda olsunçevresinde ne kızlar var benimle öylesine buluşur gibi bir düşüncem var yani... herkes benden üstün geliyor galiba(
adamı sildim engelledim görüşme lafı geçmesin diye..Seni sakarligin yüzünden terk edicek biri zaten seni haketmemistir. Ben cok sakar biriyim mesela hergün parmagimi keserim , esim biliyor beni öyle seviyor. Hic kafana takma sen oldugun gibi davran
Özgüven eksikliğin olabilir mi?
Gerçekte beğenmeyip hayal kırıklığına uğrayacağını mı düşünüyorsun?
Ne kizlar var biliyor musun? Saclarinda bir ailenin haftalik ihtiyaci kadar yağı barindiran,tirnaklarindaki oje pislik gibi duran,ic camasiri kokan ama yine de kendini herkesten usttun sanan. Temiz ol her anlamda. Burada ki korkun sadece su olmali " internetten tanistigim biri ne kadar guvenilir olabilir, bana zarar verir mi?" Dusuncesi hep aklinda olsun
foto atıyorum mesela ya ne kadar güzelsin falan diyor ama sonuçta fotoğraf yani beni görünce beğenmeyecek diyorum kendime.. bir de kafamda şöyle birşey var benle olmaz başka güzel kızlar var gibi :S
mesela saçlarım omzumda diğer kızların hep belinde.. kilo sorunum 5 falan yani çok taktığım birşey değil kilo normalim diyim.. yüzüm öyle bakınca ne güzel yaaa denecek bir yüz değil normal yani bilemiyorum öyle stres oldum ki çocuğu da istiyordum ama beni görüp böyle sonradan olmazsa daha çok kahrolurum diye baştan böyle buluşmadan bitiriyorum ... konuyu açma sebebim de bu 4.erkek oldu bu şekilde..
Bu düşünceyle evlenemezsin kiben beğeniyorum hatta evlenmek istiyorum artık ama adamla bir kez buluşuruz bir daha da görüşmez benimle boşyere ilk görüşmeye de gitmeye para harcamayım sıkıntı çıkarmayım boşa heyecan diye düşünüyorum
Çok saçma değil mi ya şu yazdıklarınız?
Saçın uzun olması vs güzellik kriteri değil ki