Erkeklerle buluşma problemi?..

böyle yazınca saç boyuna takılmış gibi sama oluyor ama toptan düşününce gitmekten vazgeçiriyor ... ben bir erkekle buluşamıyorum kısaca..

Kendine göre daha az yakıştırdığın biriyle buluşmaya git egon tatmin olsun bence
Hem tatbikat gibi olur.
Sanırım şu ankini senden üstün gibi görüyosun o yüzden yanInda ezilirim diye endişe ediyosun

Bu düşünceyle evlenemezsin ki

gidicem tonla para harcıycam..elbiseydi saçtı.. bir de başka şehirde görüşücez.. zaten tonla emek verince ben adamdan bunalıcam.. farklı şehirlerde olunca sürekli başka şehire buluşmaya şu bu... ben nasıl evlenicem bilmiyorum cidden

Kendine göre daha az yakıştırdığın biriyle buluşmaya git egon tatmin olsun bence
Hem tatbikat gibi olur.
Sanırım şu ankini senden üstün gibi görüyosun o yüzden yanInda ezilirim diye endişe ediyosun
evet mesleği kariyeri parası baya baya iyi bir adam ve bana ihtiyacı hiçbir şekilde yok yani...

Bir an konuyu ben mi açtım dedim.Bu durum bende de var.Fazla heyecan yapıyorum.Heyecan yaptığım anlaşılmasın diye sakin davranmaya çalışırken bu seferde buzdolabı gibi oluyorum.Adam bu durumumla ilgili bir iki söz söylüyor hemen alınıp adamı gözümde bitiriyorum.Ve bu hep başa sarıyor.Erkek arkadaşlarımla muhabbet ederken bir sorun yok ama potansiyel sevgili olunca konu dut yemiş bülbül oluyorum.

Yaptıkların yanlış ama isteyerek yapmıyosun sonuçta. Sadece bu davranışların seni dengesiz konumuna düşürüyor. Özgüveninle alakalı bi problemin olduğunu düşünüyorum. Daha sosyal olsan bunu atlatırsın. Kurs, spor falan çok yararlı olur. Bilmiyorum belki yapıyosundur da. Ama bu huyundan arınman lazım. Buluş nolcak; olmazsa, seni beğenmezse de olmasın. Pişmanlığını yaşamaktan daha kötü değil ya.
Bir de şimdiden gözünden büyütme ‘farklı şehirde nasıl yapıcam’ diye. Belki güzel bi aşk yaşayacaksın, belki de o seni beğenecek sen beğenmeyeceksin.. Yaşamadan bilemezsin..

Bence bu sosyallikle alakalı bir durum değil.Bir fobi haline dönüşmüş.

valla linç yerim diye bu konuyu açmaya çok utandım başlıklara bakıyorum herkes çatır çatır buluşmuş görüşmüş evlenmiş nişanlamış söz takmış sevgili olmak ne kelime.... ben biriyle karşılıklı gelip sevgili olamadım bence hiç..Şu adamın o anki tavrı olayı da doğru hoşuma gitmeyecek saniyelik hareketinde bir sözünde adamı bitiririm gözümde..ama cidden bu konu benim için büyük sıkıntı biz nasıl buluşucaz? bi akıl verin...

kursa yazıldım ya en gözdesi ben oluyorum kurslarda arkadaş ortamlarında dışarıya karşı çokk sosyal bir insanım... bu ilişki konusunda böyle oluyor bende anlamadım..

Gözünü karartıp buluş bence.Zaten başka şehirdeymiş galiba.Hani engelleyip silerim diyorsun ya .Eğer durumdan memnun kalmazsan engelleyip silersin yine

kursa yazıldım ya en gözdesi ben oluyorum kurslarda arkadaş ortamlarında dışarıya karşı çokk sosyal bir insanım... bu ilişki konusunda böyle oluyor bende anlamadım..
Aklıma gelen önceden bi aşk acısı falan mı yaşadın? yine aynısını yaşamamak için bi duvar örüyosun belki. Bilinçaltıyla alakalı olabilir.

koca adayınızı internetten aramayı bıraksanız nasıl olur ? Günlük hayatında yüz yüze görüştüğün kişilere yönel bence

koca adayınızı internetten aramayı bıraksanız nasıl olur ? Günlük hayatında yüz yüze görüştüğün kişilere yönel bence

yaşadığım yer küçük acayip dedikodu laf söz.. başka şehirden olmak zorunda yani...zorunluluk gibi düşün

Buluşmadan bitirirsen ama denemeden kaybetmiş olursun. Buluşursan zaten olma ihtimali yüzde 50.
Olmayacaksa da dünyanın sonu değil ki, denemiş olursun en azından. Böylece kafanda hep acabalar olacak. Benden bşr tavsiye, resimler aldatabilir evet ama görüntülü konuşursanız her şey daha net olur. Konuşma şekli bakış davranışlar az çok belli olur Zaten orda sorun yapmazsa seni yine de beğenirse canlı da beğenmemesi için bşr sebep yoktur.
Ve kendini ama Benden daha güzel kadınlar da var dşye doldurma, senin güzel bulduklarını belki o güzel bulmuyor? Saç konusuna da güldüm. Bele kadar saçlar mı olmalı güzel olmak için? Saçmalama kendini çok küçümsersen karşındakine bunu yansıtırsın. Kendi güven ki o kendinden şüphe etsin :)

birde 5 sene önce bu şekilde biriyle konuşmuştum görüntülü de konuştum 2 hafta beni görsün beğenmediğini anlayım diye harika oldu herşey falan buluştuk 2 saat yedik içtik gezdik ben kendime yakışmayan için kendimi ziyan edemem gibi şeyler söyledi bana ama elimi tutmaya devam etti tüm buluşmada..dönünce bir daha aramadı benimle de kavga etti senin ısmarladıgın yemekten zehirlendim falan diye böyle bitmişti ama 5 sene oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…