Erkeklerle buluşma problemi?..

Sizi reddedeceğini düşünüyorsunuz. Bu yüzden buluşmalardan kaçıyorsunuz.biraz özgüven eksikliği sorun bu

Ay Yok artık sende abartmışsın ama ne nişanı ya hadi kuaför ok dön çektirirsin düzgün durur ama topuz yaptırdım deme yani.. burada kim olsa kaçar :) doğal güzelliğini vurgulayacaksın gerisi abartıya giriyor ve hiç gerek Yok karşında Burak özcivit bile olsa

Oncelikle ilk diyecegim siz baska bir sehire gitmeyin.. Insanlarin ne diyecegini de biraz birakin adam mi oldureceksiniz ? birisi sizi karsi cins biriyle kahve icerken gorse ne olur ki 29 yasinda kocaman kadinsiniz... Daha once kotu bi tecrube yasamissiniz ama herkes oyle cikacak degil iyi anlastiginiz biri olmus sirf benden daha guzel kadinlar var beni begenmez diye dusunup kestirip atilir mi yahu o zaman konustugunuz adamdan da yakisikli birsuru adam var dunyada siz de onu begenmezsiniz.. sevgi olunca karsindaki kisi dunyanin en guzeli gelir zaten insana. kafanizi bosa takiyorsunuz bunlara...

Sanal ortamda erkek 3-5 kızla birden konuşuyor maalesef. Keşke aynı ortamda tanıdığınız biriyle görüşme imkanınız olsa. Hem bu sıkıntı da ortadan kalkar
sadece benimle konuşuyor bundan eminim yani.. hatta sitem ediyor kavga ediyor o da bana takıntılı bence

çok takıyorum cidden ya.. ben ona layık değilim diye ayrıldıgım bile oldu

Ya ahahaha yaaa çok güldüm
Ya yapma bunu kendine nasıl nisana gider gibi susleniyon ya ben olsam çok süslü oldum der utanir gidemem
Maydonoza gelince o herif niye demiyo sana dişinda bişey var diye insan olan der ya nolacak .
Neyse işte bu takıntdan kurtulmak senin elinde. Yarın bi gün evlenince her halinle görecek kocan .
Böyle basit şeylerle fırsatları tepme :)

demedi yaaa bakıp bakıp güldü belki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…