amin! ama burda is önce sende bitiyor inan bana, sen kizini kendine güvenen hayata tutunan kompleksiz bir birey olarak büyütüp egitirsen oda kendi layigi olan insanlarla arkadaslik kurar
istisnalar kaydeyi bozmaz tabi ama benim babam beni oldugum gibi yetirstirmeseydi ben su an kaynana hizmetcisi olarak ziyan olacaktim, resti cekme gücüm olmayacakti
kiz kardesimin nisanlisi hic bir sekilde ev islerinde yardim etmemis bir adam, evlerine gittik kardesimle kalkti bana sucuklu yumurta pisirdi, mutfagi yemekten sonra beraber topladik ve bu benim kardesimin basarisi
anlatabiliyormuyum? olay anne babada bitiyor ilk önce sonra cocuk zaten kendi yolunu ciziyor
Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi
Tamamen katiliyorum ustelikte canli bir ornek olarak...
Sozde esitlik olan bir evde buyudum,
Babam ; oglum benim icin neyse kizlarimda o dur derdi ama oyle "degildi"
Yillarca inandim babama ama ters giden cok sey vardi..
Ablam evledi babam hic bir katki saglamadi hatta borc alip vermedi kimi zaman eksik verdi damadina ablam ezildi
ama abimi nisanlandirdi abim hemde calismazken tum yuku babam cekti
ben evlendim tum dugunu esim yapti tek basina babamin bir cekirdek katkisi olmadi
ama abimi nisanlisindan baska biriyle evlendirdi.
Biz bekarken abim icin girtlaga kadar borclandik babam odeyemedikce hincini bizden aldi ezilen biz kizlari olduk ama esittik (!)
Simdi ben kv demin karsisinda guclu duruyorum ama kacak dovuserek...
Tam anlamiyla rustumu ispat edemiyorum icten icten sucluluk duyuyorum cunki kv den korkulur korkmak gerekir cinki ben onun oglunun ekmegini yiyorum kimsem yok bu nedenle kv demin ogluna muhtacim..
Bunu da annem asiladi bana sagolsun ikide bir kiymetini bil deyip durur. İcten icten kemirir beni..
Demem o ki aslnda guclu dursam kendimi ezdirmeyip hakkimi savunsam hep icimde sucluluk duyarim ne zaman benim olani vermek istemesem vicdanim sizlar keske verseydim derim..
Annemin abime 5 kofte bize 2 kofte verip biz itiraz edince aaaaa kiz kismi bogazi icin kavga edermiii koca bogazmisiniz siz dediginde ablamin israr edip 3. Kofteyi koparmayi basarsada benim nasil pısıp tamam deyip hakkimi abime teslim edisim gelir..
Ablamin aglaya dayak yiye hakkina sahip ciktiginda nasil cirkeflikle itham edilip mazlum olan benin O'na ornek gosterilisim aklima gelir ablam hic degismedi ama ben cok degistim
icim kan aglasada hakkimi teslim etmiyorum...
Babama anneme HAYİR diye bagiriyorum ablama boyle yapacaksan gelme kardesim bana ! Diyebiliyorum sokakta biri bisey yapsa HAYİRRR diyebiliyorum ama icim icimi yiyor...