Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boğaz; hakettiysek eyvallah.söyleyin ben robot degilim benim 7:24 kalkık aletim yok ben emek isterim de. Ekmegine yağ sürmeden direk kuru kuru verin bogazindan geçince neden yag sürmedin derse, sende bana kuru kuru giriosun ben laf ediyor muyum? aynı bu hissi yaşıyorum de dbsksnks anlar inş
kızın Kukusu hakediyor yani? fnslxmsllzboğaz; hakettiysek eyvallah.
Başlık ne anlama geliyor acaba? Anlayan var mı?10 yıllık eşim var öpüşmeden direk ilişkiye giriyor çok sinir oluyorum ne duygusallık ne dokunmak hiçbir şey yok merak ediyorum sizin eşlerinize öpüşüyor mu
Benimki normal değil demek ki öpmeye korkuyorum resmenBir de size bir kötü haber vereyim normal insanlar sevişmeyecekleri zamanlarda da öpüşüyorlar.
10 yıldır böyle mi ?10 yıllık eşim var öpüşmeden direk ilişkiye giriyor çok sinir oluyorum ne duygusallık ne dokunmak hiçbir şey yok merak ediyorum sizin eşlerinize öpüşüyor mu
Öyle olsa bidaha izin vermez aklı başına gelsin derdim yada açık açık söylerdim böyle istemiyorum diye ki öpüşmeyi çok sevdiğimi bilir bizimkinin sıkıntı da sadece sevişirken öpüşmeye izin var aksi halde tahrik oluyor diye gün içinde öpüşemiyoruz10 yıllık eşim var öpüşmeden direk ilişkiye giriyor çok sinir oluyorum ne duygusallık ne dokunmak hiçbir şey yok merak ediyorum sizin eşlerinize öpüşüyor mu
Ya biz normal değiliz o zaman sadece minik muck yapıyor eşim öpüşmek istesem tahrik oluyorum diyip izin vermiyor gerçekten oluyor da adam da haklı tabiBaşlık ne anlama geliyor acaba? Anlayan var mı?
Benimle ilgilenmeden işini görecek adamın alnını karışlarım, yok öyle bir dünya.
Bir de size bir kötü haber vereyim normal insanlar sevişmeyecekleri zamanlarda da öpüşüyorlar.
Ya biz normal değiliz o zaman sadece minik muck yapıyor eşim öpüşmek istesem tahrik oluyorum diyip izin vermiyor gerçekten oluyor da adam da haklı tabi
Benimki normal değil demek ki öpmeye korkuyorum resmen
Ya biz normal değiliz o zaman sadece minik muck yapıyor eşim öpüşmek istesem tahrik oluyorum diyip izin vermiyor gerçekten oluyor da adam da haklı tabi
koptum valla dbakxklskzAz öpüyorsunuz ondan. Günde 8362728 kez öperseniz duyarsızlaşıyorlar bir yerden sonra
Bizde de var öyle bir sıkıntı dldjdkdjd çok öpüşüyoruz ama sadece öpüştük bitti olmuyor ikimiz de pek rahat durmuyoruz zatenYa biz normal değiliz o zaman sadece minik muck yapıyor eşim öpüşmek istesem tahrik oluyorum diyip izin vermiyor gerçekten oluyor da adam da haklı tabi
17 sene de o duyar bir hamileliklerde sızladı kudra cok isterdim normal öpcüklerimden sonra film izlemeye devam etmeyi..Az öpüyorsunuz ondan. Günde 8362728 kez öperseniz duyarsızlaşıyorlar bir yerden sonra
Ahahah ben de dicektim 10 seneyi devirince normale döner ama dönmüyormuş. Hormonlu adam17 sene de o duyar bir hamileliklerde sızladı kudra cok isterdim normal öpcüklerimden sonra film izlemeye devam etmeyi..