- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Summerberry
-
erkekleri kim napsın be... kıllı maymunlar takacağım son şey olur. girsek baksak profillerine çok dalga geçecek konu bulursun.
duygu da hep sinsi gelmiştir bana hatta engellemiştim. ama bakıyorum gerçekten hasta gibi geliyor yaptıkları
Zaten benim kilolu halim bile sizden güzel demek de doğru bir cümle değil orada bile kıyas var. Özgüven tanımının içinde diğer insanları yermek de olmamalı. Bergüzar korelin yaptığı müthiş bir hareketti çok da güzel bir kadın her haliyleEvet ,aslında shop'lu ve zayıf görünen hali için böyle konuşuyordu. Yani 13 kilo aldım ama hala sıfır beden gibiyim demek istiyordu ama öyle değilmiş .Bence Bergüzal Korel gibi davransa böyle eleştirilmezdi.
Süreci iyi yönetmekteki özgüvenini beğendim.Özgüven mi? Özgüvenli olsa aslan gibi çıkar kilo aldım evet selülitlerim ve bedenimle barışığım derdi. Kadın hasta, normal değil.
Ben ifşa olduktan sonraki süreci yönetmekteki özgüvenini beğendim.İnstagramda bazi hesaplar var kadinlar vucutlarini olduğu gibi gosteriyor. Çatlaksa çatlak, kiloysa kilo, selulit sarkma ne varsa saklamadan, photoshp yapmadan, göbegim cikmiş diye çekinmeden payladabiliyorlar...
Ozguven boyle olur bence.
Fotograf uzerinde oynadiktan sonra herkes herseyi iddia edebilir.
Takipçilerin buyuk cogunluğu onlari disarda gormuyor bile zaten.
Ben ifşa olduktan sonraki süreci yönetmekteki özgüvenini beğendim.
Kriz anını iyi kurtardı. Senelerdir kendini farklı tanıtmasını bende eleştiriyorum zaten..
Mahalle ağzına girmedi, tweet attı. ''Benim kilolu halim sizden güzel diye.'' o hoşuma gitti.Laf giydirilecekse önce kendine giydirip konuyu kapattıran hamleleri severim. Yoksa photoshoplu olmasaydı keşke..
Ben ifşa olduktan sonraki süreci yönetmekteki özgüvenini beğendim.
Kriz anını iyi kurtardı. Senelerdir kendini farklı tanıtmasını bende eleştiriyorum zaten..
Mahalle ağzına girmedi, tweet attı. ''Benim kilolu halim sizden güzel diye.'' o hoşuma gitti.Laf giydirilecekse önce kendine giydirip konuyu kapattıran hamleleri severim. Yoksa photoshoplu olmasaydı keşke..
Inan haklısın bugun aylardan sonra metroya bındım bı genc kız şort gıymıs ama cok kısa bındı arkasında bı tıp nasıl bakıyor bı ara dusundum kızı uyarsam mı allah korusun takıp ederGünümüz gençliği nereye gidiyor böyle. Dış görünüşten yargılama. Vıcık vıcık vücudlarını sergilemeler. Kimsenin din ve imanla alakası kalmamış. Sosyal medya çok korkunç bir yer. Orda güzel gösterme çabaları genç kızların. Yeni nesil hiç iyi gelmiyor söyleyeyim millet . Yazık çok yazık hepsine
Ben hep zayiftim hayatimda 50 kilo dahi olmadim hiç, en fazla 48 civarlari oluyorum. Spor yapan dikkat eden biriyim.
Beni begenmeyenini hiç gormedim ama benimle birlikte olup benden sonra kilolularla evlendiklerini gordum bazilarinin.
Erkeklerin geneli için o kadar da farketmiyor aslinda, aşiri zayif ya da obez degilsen her turlu gider.
Zayiflik takintili bir tek eşimi tanidim. Fazla yağa, göbeğe tahammulu yoktur pek. Onun disinda çogu erkek için çokta onemli degil. İntertte uydurduklarina bakmamak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?