erkeklerin kilo takıntısı

Türkiyede çok fazla kilolu hatta obez kadın var çoğuda evli nişanlı sevgilisi var. O boş konuşanlara bakarsan bu kadar kadın nasıl evlenebildi hepsi 50 kilo olmadığına göre. İçindeki pisliği basit kelimelerle dışarı vuranlarında ne düşündüğünden kime ne boş beleşler işte sosyal medyadan başka hayatları olmayan ezolar

Erkeklerin genelinde var sanirim bu, kadin dedigin vidi vidi...
Ben genelde he he moduna geciyorum, kadin dedigin diye basladiginda birisi, hem de baya dalga gectigim belli olacak sekilde, esime de babama da yapmisligim var.
Kadin dediginin nasil olmasi gerektigini birakin da kadinlar konussun dimi ama.

Onun disinda kisi kendi icin istedigini ister, isteyenin sadece bir yuzu kara

saılfadsjlşksdj +1, görüşüm tam olarak böyle. internette yorum yazmak 1 lira olsa bu ergenlerin ağzından tek yorum çıkmazdı, sırf beleş diye önüne gelene sallıyorlar. sanki herkes manken ya, haspam. totom büyükse bana büyük, çatlağım varsa bana çatlak, kime ne? en fazla sevgilimi ilgilendirir, kaldı ki, bana 'hmm zayıflasan mııııı?' diyecek kalitede biriyle de ben sevgili olmam. bana herkes olduğu gibi güzel, herkesin bedeni sadece kendisini ilgilendirir.

Zaten benim kilolu halim bile sizden güzel demek de doğru bir cümle değil orada bile kıyas var. Özgüven tanımının içinde diğer insanları yermek de olmamalı. Bergüzar korelin yaptığı müthiş bir hareketti çok da güzel bir kadın her haliyle

Özgüven mi? Özgüvenli olsa aslan gibi çıkar kilo aldım evet selülitlerim ve bedenimle barışığım derdi. Kadın hasta, normal değil.
Süreci iyi yönetmekteki özgüvenini beğendim.
Bunu 123456 kez yazdım burada..
Süreci soğukkanlı yönetti..

Tabi ki psikolojisi iyi değil. Kendi de demiş zaten.. Tedavi görüyorum diye.

Eksisozlukte dami takildiniz?Boyle genellemeleri genellikle orda yaparlar.Alsinda erkekleri (genel olarak yaziyorum) zatif kadinlari pek begenmezler.Kadinsal hatlari belirgin,normal kiloyu begenirler.Zayiflik bana da hitap etmiyor acikcasi ama kilolu olmayida kendime yakistiramiyorum.Fazla kilodaki asil mevzu dis gorunus degil sagliktir unutmayin.Her bir kilo kemiklere verilen ekstra yuktur,seker,tansiyon,kolestrol hatta kanser tetikcisidir.Kisin on kilodan fazla aldim gecmek bilmeyen eklem agrilarim var,hareket alanim kisitlandi ayak tabanim da problem var.Uc bes kilo verince suan problemlerim kismen azaldi.Saglikli beslenin,mutlaka ama mutlaka spor yapin,bol su tuketin.Bunlari sagliginiz icin yapin bir ay sonunda da cildinizden,fiziginize kadar degisimi inanamayacaksiniz,isteseniz de yeni yasam tarzinizi birakmayacaksiniz ve bunlari baskalari icin degil kendi sagliginiz icin yapin.

Ben ifşa olduktan sonraki süreci yönetmekteki özgüvenini beğendim.
Kriz anını iyi kurtardı. Senelerdir kendini farklı tanıtmasını bende eleştiriyorum zaten..
Mahalle ağzına girmedi, tweet attı. ''Benim kilolu halim sizden güzel diye.'' o hoşuma gitti.Laf giydirilecekse önce kendine giydirip konuyu kapattıran hamleleri severim. Yoksa photoshoplu olmasaydı keşke..

Profesyonel sekilde calisiyorlar. Milyonluk hesaplar sonucta daniştiklari, konustuklari, destek aldiklari kişiler olabilir. O yuzden sureci sadece kendi mi yonetti ne oldu bilemiyorum.

Burada bile çok daha basit seyler için konular acip baskalarinin fikirlerini alarak hareket edebiliyoruz, onlar da muhakkak destek aliyorlardir bu sureclerle ilgili.
Sureç hakkinda da detayli fikrim yok zaten AMA "hepinizden guzelim" yazisini fotograflar ortaya cikmadan once yazmiş zaten bir anlami yok o yuzden.

Reactions: 000
Sen de inanıyor musun ? Onların çoğu " nefes alsın yeter" ciler normal hayatta. Gören de bütün erkekler 45 kilo kızlarla evleniyor sanır. Kimle evlenecekler o kadar seçici olsalar nüfusumuz bu kadar çoğalmazdı. Öyle ergen ergen atıp tutuyorlar

İyi de madem kilolu hali hepimizden güzel neden şop yapıyor deli gibi? Bu mu iyi yönetilen süreç. Danla da aynı hataya düşmüş sonra da gidip ameliyat olmuştu.

Kesın ve net her erkek balık etten hoslanır
Kı onlar hoslansa ne olur kımın umurumda ama:))
Dolgun memeler dolgun kalca ınan kuru olmaktan daha ıyı bu arada 60 kıloyum sısmalıgı savunmamın sebebı kılom degıl yanı

Günümüz gençliği nereye gidiyor böyle. Dış görünüşten yargılama. Vıcık vıcık vücudlarını sergilemeler. Kimsenin din ve imanla alakası kalmamış. Sosyal medya çok korkunç bir yer. Orda güzel gösterme çabaları genç kızların. Yeni nesil hiç iyi gelmiyor söyleyeyim millet . Yazık çok yazık hepsine

Duyguyu mu takiyorsunuz ya hu bi liposactuon yaptirmasina bakar.aldir yaglari eklet kalcaya shop a mhop a gerek kalmaz.paradam haber verin.en son dert edecegim sey kadinin kilolarinolur.ayrica memnun ki parasi var ama yaptirmiyo.e kadin memnunken bedeninden sirf para kazandigi bir mecra icin shop yapmasi bana abes gelmedi.para kazaniyor oradan.

Inan haklısın bugun aylardan sonra metroya bındım bı genc kız şort gıymıs ama cok kısa bındı arkasında bı tıp nasıl bakıyor bı ara dusundum kızı uyarsam mı allah korusun takıp eder
Yanlıs anşasılmasın kadın oyle gıyınmelı boyle gıyınmelı dıyem bırı degılım bende ıstedıgımı gıyerım ama ınan kız ıcın korktumhatta aynı anda ınselerdı arkasından ınıp uyarısam mı dıye gecırdım aklımdan allahtan salak kıro once ındı

Bunu kadinlar besliyor.
Aralarinda surekli rekabet, cekememezlik... o ince ben daha ince olayim hesaplari...

Bakin erkeklere kafalar ne kadar rahat, ne kadar duzler. Göbekler fora... umurlarinda degil. Kasli bir erkek gorseler de kıskanmıyorlar, yarisa girmiyorlar.

Boyum 177, kilom 50 bile degil. Genetik olarak boyleyiz yesem de yemesem de hic 50li kilolarin üstünü gormedim. Dogumda 59 görmüstüm maximum.
Bana instagramdan herhangi bir erkek herhangi bir sekilde mesaj falan atmıyor. Kizlar yorumlar, mesajlar, taktik istemeler...
"Lan bu kariysa bize neyiz? Hemen diyete basliyoruz ... ." seklinde arkadas etiketlemeler...

Halbuki bence kalcalari genis biraz basenli kivrimli kadinlar cok daha hos duruyor.

Sorsan kimse dış görünümeönem vermez.ama bal gibi de veriliyor.nedense sigara içen,içki içen ,kumar oynayan dışlanmaz ama çeşitli sebeplerle kilo alanlar dışlanır.bunlar bağımlılıksa bazıları için de yemek yeme bağımlılık..ama kilo verme sağlık için olmalı ki gerçekten de sağlığı çok bozuyor

uzun boyluyum ve çok zayıf değil ideal kilodayım dediğim gibi.
beğeniyorlar evet ama sonrası gelmiyor

Ya da ben devam ettiremiyorum bilmiyorum ciddi biri çıkmadı karşıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…