- 10 Ekim 2014
- 31.847
- 142.631
- 798
- Konu Sahibi Summerberry
-
uzun boyluyum ve çok zayıf değil ideal kilodayım dediğim gibi.
beğeniyorlar evet ama sonrası gelmiyor
Ya da ben devam ettiremiyorum bilmiyorum ciddi biri çıkmadı karşıma.
Özgüven o degil yalniz belirtmissin ekstra ama özgüven baska birsey onunki sict.m siviyim bariDuygu Özaslan konusunu kast ediyorsunuz değil mi..
O kadın çok sağlam bir duruş sergiledi..
"Benim kilolu halim hepinizden güzel!." Diye tweet attı..
O ne özgüven o dedim tweeti görünce..
O kadın gibi olun..
Özgüvenli duruş sergileyin.
Not: Tabi ki insanları photoshop ile aylarca yanıltmasını tasvip etmedim.
İlişkinin devam edip etmemesi kiloyla alakali degil.
İlk bakış icin dış gorunuş onemli sadece.
Ama dedigim gibi coğu erkegin de oyle belli bir standarti yok bu konularda. Zayif biriyle birlikte olan adam gidip kiloluyla da birlikte oluyor ya da tam tersi kiloludan sonra zayif biriyle de birlikte olabiliyor.
Evet oyleymis.Profesyonel sekilde calisiyorlar. Milyonluk hesaplar sonucta daniştiklari, konustuklari, destek aldiklari kişiler olabilir. O yuzden sureci sadece kendi mi yonetti ne oldu bilemiyorum.
Burada bile çok daha basit seyler için konular acip baskalarinin fikirlerini alarak hareket edebiliyoruz, onlar da muhakkak destek aliyorlardir bu sureclerle ilgili.
Sureç hakkinda da detayli fikrim yok zaten AMA "hepinizden guzelim" yazisini fotograflar ortaya cikmadan once yazmiş zaten bir anlami yok o yuzden.
Bilmiyorum içi boş bir ego geldi.Olay güzellik çirkinlik zayıf güzel şişman çirkin kafası değil.Olay aylarca insanları olmadığı biri olduğuna inandırmaya çalışması.Olay bizimle alakalı değil zaten.Duygunun kenkini kabullenmemişliği ile ilgili.Duygu Özaslan konusunu kast ediyorsunuz değil mi..
O kadın çok sağlam bir duruş sergiledi..
"Benim kilolu halim hepinizden güzel!." Diye tweet attı..
O ne özgüven o dedim tweeti görünce..
O kadın gibi olun..
Özgüvenli duruş sergileyin.
Not: Tabi ki insanları photoshop ile aylarca yanıltmasını tasvip etmedim.
zaten artık kilolu değilimBildim bileli ideal kilodayım ideal erkeği bulamadıktan sonra neye yarar ki o da kiloya bakmaz zaten.
Ama sağlığınız için kilo vermeyi deneyin, öğünleri küçültüp evde basit spor hareketlerine başlayabilirsiniz.
biliyorum zaten eskiden kiloluydum nasıl hissettirdiğini insanların nası düşündüğünü neler söylediğini bildiğim için bu sinirim. ama kimsenin sağlığı da baskasını ilgilendirmez ki sağlık için söylemedikleri de gayet belli yani ben sağlıksız olsam ona giren çıkan ne sağlıklı olsam ne o yüzden söylemistim tesekkürlerEksisozlukte dami takildiniz?Boyle genellemeleri genellikle orda yaparlar.Alsinda erkekleri (genel olarak yaziyorum) zatif kadinlari pek begenmezler.Kadinsal hatlari belirgin,normal kiloyu begenirler.Zayiflik bana da hitap etmiyor acikcasi ama kilolu olmayida kendime yakistiramiyorum.Fazla kilodaki asil mevzu dis gorunus degil sagliktir unutmayin.Her bir kilo kemiklere verilen ekstra yuktur,seker,tansiyon,kolestrol hatta kanser tetikcisidir.Kisin on kilodan fazla aldim gecmek bilmeyen eklem agrilarim var,hareket alanim kisitlandi ayak tabanim da problem var.Uc bes kilo verince suan problemlerim kismen azaldi.Saglikli beslenin,mutlaka ama mutlaka spor yapin,bol su tuketin.Bunlari sagliginiz icin yapin bir ay sonunda da cildinizden,fiziginize kadar degisimi inanamayacaksiniz,isteseniz de yeni yasam tarzinizi birakmayacaksiniz ve bunlari baskalari icin degil kendi sagliginiz icin yapin.
onlar cinsiyetçi erkekler. ilişki yaşanmaz arkadaş bile olunmaz hiçbiriyle ayrıca ideal kız diye bir şey yok kendini nasıl iyi hissediyorsan senin idealin okiloya ne kadar takık olduğumu konularımdan görebilirsiniz ama bu farklı bir konu olacak. sosyal medya platformlarındaki kadınların kilosuyla olan bi gönderideki yorumların neredeyse hepsi erkeklerin kadınların zayıf olmasını istemesinden kaynaklı çıkıyor ve bu artık beni sinir etmeye başladı ben kilom yüzünden gerçekten çok sıkıntılar çektim ki çoğu kadın arkadaşımız da çekmiştir ve bu erkeklerin hiç aynaya bakmadan kendileri kilolu bile olsa zayıf kadın istemesini anlayamadım bir türlü. ne zaman birinin altına yorum atsam ''kesin sen de kilolusundur'' ''git az ye obez'' bir de yeni ergenler arasında kilolu insanlara takılan ''uwu poğaça'' yorumunu alıyorum. açıkçası hiç kibar olamayacağım ama çirkin bi insanın hiç kimse kendisine ''ideal kız nasıl olur?'' gibi sorular sormadan fikrini belirtmesi çok saçma değil mi? bir de cahil cahil az ye diyip duruyorlar hiçbir bilgisi olmadığı bi konuda hele de. ben hep insanın karşısındaki kişiden bir şey isteyip beklemeden önce kendine bir bakması gerektiğini düşünen birisiyim şuana kadar da kilolu olduğum zamanlarda da şimdi de birisine görünüşü için samimiyet vs. göstermedim o yüzdendir belki de bu takıntım. cidden sinirleniyorum herhangi bununla alakalı bir post veya yorum gördüğümde. ve bu sadece kiloda da değil sözde sadece kafa uyuşmasına bakan erkekler bi kadında önce kalçaya göğüse yüze saça vs. bakıyor ve böyle kızları tercih ediyor kafası uyuşmayınca da ''kadınlar mizah yapmasın'' veya 'kadınlarla sohbet yürümez'' gibi saçma sapan aptalca sözler çıkıyor ortaya. neyse çok uzattım ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.
Aslında konu sahibinin demek istediği sanki şu, erkekler çok acımasız bu konuda mesela kaç yaşına gelmiş koca göbekli amcalar, 20 lik zayıf, çıtır kızları çok büyük özgüvenle kendilerine layık görüyorlar. Ama aksi mümkün olmuyor ve çok aşağılayıcı kelimeler kullanıyorlar. Hiç dönüp bir kendilerine bakmıyorlar. Genel olarak erkeklerde baskın olarak böyle bir tutum var. Yoksa tabi herkesin isteğini sevmeye, beğenmeye hakkı var.Peki rahatsiz olduğunuz baskiyi neden baskalarina yapıyorsunuz?
Neden hayatimdaki insani nasil secmem gerektigi konusunda fikir beyan ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?