erkeklerin kilo takıntısı

uzun boyluyum ve çok zayıf değil ideal kilodayım dediğim gibi.
beğeniyorlar evet ama sonrası gelmiyor

Ya da ben devam ettiremiyorum bilmiyorum ciddi biri çıkmadı karşıma.

İlişkinin devam edip etmemesi kiloyla alakali degil.
İlk bakış icin dış gorunuş onemli sadece.
Ama dedigim gibi coğu erkegin de oyle belli bir standarti yok bu konularda. Zayif biriyle birlikte olan adam gidip kiloluyla da birlikte oluyor ya da tam tersi kiloludan sonra zayif biriyle de birlikte olabiliyor.

Özgüven o degil yalniz belirtmissin ekstra ama özgüven baska birsey onunki sict.m siviyim bari

Reactions: 000

evet yani belli kalıplara takılıp üzülmeye değmez
Mutlu olunacak ilişkiler ve insanlar bu tür şeylere bakmıyor..

Evet oyleymis.
Ben o ifsadan sonra dedi sanmistim..

Bilmiyorum içi boş bir ego geldi.Olay güzellik çirkinlik zayıf güzel şişman çirkin kafası değil.Olay aylarca insanları olmadığı biri olduğuna inandırmaya çalışması.Olay bizimle alakalı değil zaten.Duygunun kenkini kabullenmemişliği ile ilgili.
Şahsen o kadın gibi olmak istemem.Göründüğüm gibi olmayı tercih ederim.O da olmuyorsa istediğim gibi görünmek için uğraşırım.Çözüm shopun dibine vurup özgüvenli olmak değil,shopsuz özgüvenli olmak.Yoksa kilo alınır verilir..

biliyorum zaten eskiden kiloluydum nasıl hissettirdiğini insanların nası düşündüğünü neler söylediğini bildiğim için bu sinirim. ama kimsenin sağlığı da baskasını ilgilendirmez ki sağlık için söylemedikleri de gayet belli yani ben sağlıksız olsam ona giren çıkan ne sağlıklı olsam ne o yüzden söylemistim tesekkürler

Ben sosyal medyada şehit düşen askerimizin hamile eşi hakkında pis pis yazılanlardan sonra sosyal medya kullanmamaya başladım sizede tavsiye ederim hayatınızı olumsuz etkilecekse varsın olmasın olmezsiniz ya

onlar cinsiyetçi erkekler. ilişki yaşanmaz arkadaş bile olunmaz hiçbiriyle ayrıca ideal kız diye bir şey yok kendini nasıl iyi hissediyorsan senin idealin o

Ben kilo sevmiyorum kendimde
Göbeğim çıkmasın belim ince olsun istiyorum
Dikkat ediyorum o yüzden
Çoğu kişiye göre zayıfım ama mutluyum
Kişileri kilosundan dolayı eleştirmek çok çirkin
Başka konuları yok kilo da kilo
Size ne ya herkes kendine baksın

Instagram influnzalarından o kadar nefret ediyorum ki, kendi vücudu, yüzü, gözünü estetikli tipini vs insanlara sunarak para kazanan biri, eleştirilere de sonuna kadar katlanabilmeli.

Çapsız çapsız tipler, bizi influence edeceklermiş, cürete bak. Photoshop kullanmayı bilen herkes reklamlar, işbirliği vs ile parayı götürüp, insanları da çok kültürlü ve üst sınıfmış gibi aşağılayabilirmiş demek ki.

Paraları götürürken iyi, para kazandığın tipin eleştirilince siber zorba. Hadi ordan.

Peki rahatsiz olduğunuz baskiyi neden baskalarina yapıyorsunuz?
Neden hayatimdaki insani nasil secmem gerektigi konusunda fikir beyan ediyorsunuz?
Aslında konu sahibinin demek istediği sanki şu, erkekler çok acımasız bu konuda mesela kaç yaşına gelmiş koca göbekli amcalar, 20 lik zayıf, çıtır kızları çok büyük özgüvenle kendilerine layık görüyorlar. Ama aksi mümkün olmuyor ve çok aşağılayıcı kelimeler kullanıyorlar. Hiç dönüp bir kendilerine bakmıyorlar. Genel olarak erkeklerde baskın olarak böyle bir tutum var. Yoksa tabi herkesin isteğini sevmeye, beğenmeye hakkı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…