- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi Summerberry
-
Kız oluyo mu öyle bişe? Totem yapmaya başlıyorum hemenAhdhakdks
Birah ya. Bosa mi demisler allah cirkin sansi versin diye.
Ben evrene gönderdim enerji.
3 çocuğumun babasi bir sabah uyandigimda mehmet gunsur e dönüşecek.
geçen yıl fahriye evceni de eleştirmişlerdi kilolu hali felan...Saka bir yana, sizin bu konunun dikkatinizi cekiyor olmasi, bununla barisik olmamanizla alakali.
Yoksa medya zaten bununla alakali sagolsun zihinlerimize lagim pompaliyor.
Bununla ilgili berguzar korel in paylaşımını anlamli buldum
Buyrunuz.
Ayni sekilde yillardir gundemde hadise nin kilolari.
Buse terim bebegi 2 aylikken kilo veremedi diye haber oldu vs.
Ama sirf bu degil ki.. mesela bir film cikacak olur, once sevisme sahnesi konuşulur.
O sevisme sahnesinde kadin kimse onun hayati mercek altina alinir. Gercek hayattaki partnerine sorarlar mesela, kıskandınız mı diye.
Erkek hic sorulmaz ama :)
Ne yorumlar yapılır o haberlerin altina.
Pinar altug her gun esinin yaninda ne kadar yasli gorundugunu okuyor yorumlarda.
Aslinda mesele kilo mevzusu degil, genel olarak kadin üzerine kurulu. Sadece sizin dikkatinizi o çekmiş.
Erkeklerin hepsi ayni değil.
Sanal ortamda yazilana çizilene takilmayin.
Oluyor cok sukur.Kız oluyo mu öyle bişe? Totem yapmaya başlıyorum hemengöbek gitsin kaslar gelsin, göbek gitsin kaslar gelsin
Duygu Özaslan konusunu kast ediyorsunuz değil mi..
O kadın çok sağlam bir duruş sergiledi..
"Benim kilolu halim hepinizden güzel!." Diye tweet attı..
O ne özgüven o dedim tweeti görünce..
O kadın gibi olun..
Özgüvenli duruş sergileyin.
Not: Tabi ki insanları photoshop ile aylarca yanıltmasını tasvip etmedim.
kiloya ne kadar takık olduğumu konularımdan görebilirsiniz ama bu farklı bir konu olacak. sosyal medya platformlarındaki kadınların kilosuyla olan bi gönderideki yorumların neredeyse hepsi erkeklerin kadınların zayıf olmasını istemesinden kaynaklı çıkıyor ve bu artık beni sinir etmeye başladı ben kilom yüzünden gerçekten çok sıkıntılar çektim ki çoğu kadın arkadaşımız da çekmiştir ve bu erkeklerin hiç aynaya bakmadan kendileri kilolu bile olsa zayıf kadın istemesini anlayamadım bir türlü. ne zaman birinin altına yorum atsam ''kesin sen de kilolusundur'' ''git az ye obez'' bir de yeni ergenler arasında kilolu insanlara takılan ''uwu poğaça'' yorumunu alıyorum. açıkçası hiç kibar olamayacağım ama çirkin bi insanın hiç kimse kendisine ''ideal kız nasıl olur?'' gibi sorular sormadan fikrini belirtmesi çok saçma değil mi? bir de cahil cahil az ye diyip duruyorlar hiçbir bilgisi olmadığı bi konuda hele de. ben hep insanın karşısındaki kişiden bir şey isteyip beklemeden önce kendine bir bakması gerektiğini düşünen birisiyim şuana kadar da kilolu olduğum zamanlarda da şimdi de birisine görünüşü için samimiyet vs. göstermedim o yüzdendir belki de bu takıntım. cidden sinirleniyorum herhangi bununla alakalı bir post veya yorum gördüğümde. ve bu sadece kiloda da değil sözde sadece kafa uyuşmasına bakan erkekler bi kadında önce kalçaya göğüse yüze saça vs. bakıyor ve böyle kızları tercih ediyor kafası uyuşmayınca da ''kadınlar mizah yapmasın'' veya 'kadınlarla sohbet yürümez'' gibi saçma sapan aptalca sözler çıkıyor ortaya. neyse çok uzattım ama sizin de yorumlarınızı merak ediyorum.
zayıf olanların da şansı yok bacım
Bildim bileli ideal kilodayım ideal erkeği bulamadıktan sonra neye yarar ki o da kiloya bakmaz zaten.
Ama sağlığınız için kilo vermeyi deneyin, öğünleri küçültüp evde basit spor hareketlerine başlayabilirsiniz.
Duygu Özaslan konusunu kast ediyorsunuz değil mi..
O kadın çok sağlam bir duruş sergiledi..
"Benim kilolu halim hepinizden güzel!." Diye tweet attı..
O ne özgüven o dedim tweeti görünce..
O kadın gibi olun..
Özgüvenli duruş sergileyin.
Not: Tabi ki insanları photoshop ile aylarca yanıltmasını tasvip etmedim.
Evet ,aslında shop'lu ve zayıf görünen hali için böyle konuşuyordu. Yani 13 kilo aldım ama hala sıfır beden gibiyim demek istiyordu ama öyle değilmiş .Bence Bergüzal Korel gibi davransa böyle eleştirilmezdi.O eski tweeti yeni atmadı. Özgüvenli olan birinin shop yapacağını zannetmiyorum kaldı ki keşke zannettiğiniz gibi özgüvenli olsaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?