erkeklerin kilo takıntısı

Haberim yoktu duygu ozaslan diye bonnbooş bir yutuber varmis.Bundan bir sure once kilolu halim hepinizden guzel diye ust uste katrilyon tane şop yaptigi fotolarini paylasmis.Ipince bel,jlo kalcalar,sifir selulit falan...Herkes vay anasini nasil da kusursuz kilo almis biz ise yağ tulumu oluyoruz derken bugun heryerinden benim gibi yağ fışkıran full selulit dolu fotolari patlamis Iyi de olmus..Yalancilik kotu bisey

erkekleri kim napsın be... kıllı maymunlar takacağım son şey olur. girsek baksak profillerine çok dalga geçecek konu bulursun.
duygu da hep sinsi gelmiştir bana hatta engellemiştim. ama bakıyorum gerçekten hasta gibi geliyor yaptıkları

aslında konu sahıbı sadece sosyal medyayı kastedmıyor genel olarak erkeklerın bu tavrından bahsedıyor kendı tıpıne bakmadan kusursuz fızık beklıyor dıye sıtem edıyor

haklısınız konu sahıbı katılıyorum sıze

Onların ne dediği kimin umurunda? Karar merci mi kendileri? Böyle boş muhabbetleri kafaya takma kısmını anlamadığım için yorumum da daha derin analizler içeremeyecek. Canım isterse poğaça olurum, canım isterse çıbık kraker. Beğenmeyen aksi istikamette ayakları totosuna çarparak koşabilir, tutan yok.

Ahdhakdks
Birah ya. Bosa mi demisler allah cirkin sansi versin diye.
Ben evrene gönderdim enerji.
3 çocuğumun babasi bir sabah uyandigimda mehmet gunsur e dönüşecek.
Kız oluyo mu öyle bişe? Totem yapmaya başlıyorum hemen göbek gitsin kaslar gelsin, göbek gitsin kaslar gelsin

geçen yıl fahriye evceni de eleştirmişlerdi kilolu hali felan...
zayifladi instaya koydu.
sonra gene yakalamiş biraz kilo aldi gözüküyor..
eee bence insta olanlara kanmamak lazim hiç kimse kusursuz degildir.. selülitleri de vardir

Reactions: 000
Kız oluyo mu öyle bişe? Totem yapmaya başlıyorum hemen göbek gitsin kaslar gelsin, göbek gitsin kaslar gelsin
Oluyor cok sukur.
Mesela kocamla 20 yasimizdan beri birlikteyiz
Askin gozu kor tabi ama nasil cirkin ergen.
Sanirim potansiyeli gordum.
Once omuzlar genisledi, saclar uzadi, sonra sakallar falan derken adam oldu.
Sonra yine bir toy gelmeye basladi gozume, derken saclarda beyazlar artti, yuz biraz orta yasa dondu, yine beğendim
Simdilik boyle gidiyoruz. Tabi mehmet gunsur cikmaz ondan.ama gobeksiz simdilik, saçları da var, buna da şükür.

Öyle bşy yok
Erkekler Gayette hafif toplu kakmalı göğüslü kadın beğeniyor
Obez olmamak kaydıyla tabi
Kimin ne dediği önemli değil siz kendinizi nasıl güzel ve mutlu hissediyorsanız öyle olun.

Turk erkeklerinin buyuk bir kismi zayif sevmiyor ki.
Bunu nereden cikarttiniz? Zayif dedikleri de en asagi balık etlidir. Zaten sevseler de o ladar zayif cok yok.
Obezlikte avrupa birincisi oldu Turkiye ne zayifi allasen.

İnstagramda bazi hesaplar var kadinlar vucutlarini olduğu gibi gosteriyor. Çatlaksa çatlak, kiloysa kilo, selulit sarkma ne varsa saklamadan, photoshp yapmadan, göbegim cikmiş diye çekinmeden payladabiliyorlar...
Ozguven boyle olur bence.

Fotograf uzerinde oynadiktan sonra herkes herseyi iddia edebilir.
Takipçilerin buyuk cogunluğu onlari disarda gormuyor bile zaten.

Bildim bileli ideal kilodayım ideal erkeği bulamadıktan sonra neye yarar ki o da kiloya bakmaz zaten.

Ama sağlığınız için kilo vermeyi deneyin, öğünleri küçültüp evde basit spor hareketlerine başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ben hep zayiftim hayatimda 50 kilo dahi olmadim hiç, en fazla 48 civarlari oluyorum. Spor yapan dikkat eden biriyim.
Beni begenmeyenini hiç gormedim ama benimle birlikte olup benden sonra kilolularla evlendiklerini gordum bazilarinin.
Erkeklerin geneli için o kadar da farketmiyor aslinda, aşiri zayif ya da obez degilsen her turlu gider.

Zayiflik takintili bir tek eşimi tanidim. Fazla yağa, göbeğe tahammulu yoktur pek. Onun disinda çogu erkek için çokta onemli degil. İntertte uydurduklarina bakmamak lazim.

Son düzenleme:

Özgüven mi? Özgüvenli olsa aslan gibi çıkar kilo aldım evet selülitlerim ve bedenimle barışığım derdi. Kadın hasta, normal değil.

e erkeklerin tipine de takılıyor karşılıklı bu aslında birde mankenler oyuncular falan hep ne kadar zayıf algıda o yönde .

O eski tweeti yeni atmadı. Özgüvenli olan birinin shop yapacağını zannetmiyorum kaldı ki keşke zannettiğiniz gibi özgüvenli olsaydı :)
Evet ,aslında shop'lu ve zayıf görünen hali için böyle konuşuyordu. Yani 13 kilo aldım ama hala sıfır beden gibiyim demek istiyordu ama öyle değilmiş .Bence Bergüzal Korel gibi davransa böyle eleştirilmezdi.

Kimsenin görüşünüşüyle dalga geçilmez . Ben şu açıdan bakıyorum .bende zayıf biriyim dalga geçenler hep kilolu kadınlar . Bende onlarla dalga geçiyorum şişko diye ,sonra vay efendin niye şişko dedin . Etkiye tepki . Onun dışında sağlık her şeyden önemli Efenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…