• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

christian dior hypnotic poison ---bir kaç erkek poison ı diye sordu seviyorlar bbu kokuyu:)
Calvin Klein-euphoria Erkek arkadasımın seçimi olmuştu
Christian Dior-Addict1
Bennce orjinal al.evet ilk para verdiğindde fazla gelebilir ama doldurma alınan parfüleri günde bir kaç kez sıktığını ve bittikçe gidip aldığını düşünürsek ya aynı paraya ya da doldurma parfüm daha pahalıya geliyor.

Evet ,Kızlar,kesinlikle Poison HYPNOTİCA KATILIYORUM.Bende kullanıyorum,parfüm sevmeyen eşim bile dile geldi-güzeldir diyor.Birde anladığım kadarıyla erkekler tatlı ve baharatlı koku severler,çiçek kokuyu pek falza sevmezler.Birde Carolina 212 Sexi yi diyorlar çok.Ben pek sevmiyorum onu,ama erkekler sever:dance:Parfüm sevmeyen eşim Nina ricci nin les belles mavi olanını çok seviyor-gerçekten güzel bir koku,herkese tavsiye ederim

Narciso Rodriguez for her almak istiyorum netten fakat pembe mi siyah mı karar veremedim, ikisini de bilmiyorum. Bilen var mı?

ben bazen equal,bazen,avon perceive bazen de givency hot couture kullanıyorum.hepsi de birbirinden hoş..

oriflame nomadik bence seksi deil ama çarpıcı.sınıfa bi arkadaş yanımdan geçerken bu parfüm kimin die sormuştu.ama bide şu war ikinci şişeyi kullanmaya başlayınca hoşlanmadım sanki koku deişmişti.bideneyin öle alın

evet armani code gercekten aşırı sexy ve uzun zamandır onu kullanıorum sewgılım bayılıo ..
ayrıca sewglm doum gunumde bana Chanel Coco Mademoiselle hedıye etmıstı . onu da severek kullanıorum . oldukca bastan cıkarıcı bı parfum ;)

kızlar ben valantino absolu parfümünü kullanıyorum çevremde herkes bu kokuya bayılıyor tavsiye ederim

bizimkisi cacharel amor amor dio başka bişii demio :)

kendine de almış bi tane ben yokken onu kokluyomusşakkıdı:dance::icecream::smiley-cool:

bence en iyi farfüm kokusu sevimli gösterenidir bunun için de çok farfüm sıkmayın erkekleri kendinize çekmekten çok onları kendinizden uzaklaştırırsınız bu arada ben marka veremicem ama hafif kokular daha doğal,daha masumca...

kızlar bana ole gelıokı hıpnotıc poisson yazın kullanılabılcek bı koku dıllCADIARZU

ESCADA-MAGNETISM şekerli bi koku benim sewgilim bunu çok beğeniyor

Hiş şüphesiz en beğenilenler :

Christian Dior - Pure Poison
Gucci - Rush (pembe olan)
Bir de Diesel'in yeni çıkan kokusu....Bu daha yeni ama , ben aldım kullaniorum , herkesler bayıldıııııııııı......Erkekler 90 % hafif şekerli ve baharatlı koku seviyorlar...fazla light olanlara da hoşmuş filan diyebilirler ama hoş olmakla sexy olmak aynı şey değildir , unutmayalım :))) çiçek kokuları ise onlar için maalesef söz konusu bile diil :)) bir iki kere denedim ben , dağlar kızı Heidi diye dalga bile geçildim...:)

christian dior addict kullanın kızlar erkekleri cezbeden bi koku... dönüp baktırabilecek kadar... 2 tip kokusu var.. ikiside güzel...

amor amor ilk çıktığında erkeklerin favorisiydi şimdi herkeste var

Back