- 30 Haziran 2009
- 810
- 82
- 323
Chanel CHANCE . Harika, farklı ve çok kalıcı. Eşim hediye etmişti. 4 yıldır kullanıyorum.
a.s ewet ben de onu kullanıorumm bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chanel CHANCE . Harika, farklı ve çok kalıcı. Eşim hediye etmişti. 4 yıldır kullanıyorum.
ABSOLUTELY IRRESİSTİBLE GİVENCHY muhteşem herkese öneriyorum deneyin diye yakısmıyo herkese ama yakısana da cok gidiyo ben kullanmaya başlıycam 1 kere sıktım yürüdüğümde yanımdan geçenler bile durdu:))
ben 1 yıl önce mont blanc isminde biMerhaba...Sizin fikrinizce erkeklerin kadınlarda en çok beğendiği parfüm markaları hangileri?
Teşekkürler
ben açık parfüm alldım lacos çooooooooook güzel bi koku inanılmaz kalıcı herkes çok beğeniyor deneyin derim vazgeçemeyeceksiniz ben bir kere aldım süper birde avonun little black dreess harika kokuyor yazılımları yanlış olabilir ama harikalarrbayanssulusmile
lacostun hangi kokusu güzel ?ben açık parfüm alldım lacos çooooooooook güzel bi koku inanılmaz kalıcı herkes çok beğeniyor deneyin derim vazgeçemeyeceksiniz ben bir kere aldım süper birde avonun little black dreess harika kokuyor yazılımları yanlış olabilir ama harikalarrbayanssulusmile