• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kadınlarda en çok sevdiği parfümler hangileri ?

üniversite yıllarında gucci rush kullanıyordum erkek arkadaşlarım çok beğeniyordu.Normal arkadaşlardan bahsediyorum çok eşli değilim sakın yanlış anlamayındelikafadulden

ralph lauren romance kullanıyorum bu aralar,çok güzel bi koku ya harika bence, koku tenle bütünleşiyor değişik bişey oluyor,eşim çok begeniyor etraftanda hep soruyorlar bu kokuyu,hafif olmasına karşın çok kalıcı bi parfüm

Escada collection kullanıyorumm erkek arkadaşım bayılıyodu bu parfüme. Herkes sorar parfümün ne diyee, tawsie ederim:) ayrıca lolita lempicka war o da çok qüzel.

Son düzenleme:
ABSOLUTELY IRRESıSTıBLE GıVENCHY muhteşem herkese öneriyorum deneyin diye yakısmıyo herkese ama yakısana da cok gidiyo ben kullanmaya başlıycam 1 kere sıktım yürüdüğümde yanımdan geçenler bile durdu:))

Montana Parfum De Peau Perfume.....
enrico coveri pailletts, Paloma Picasso :dance:

Son düzenleme:
ben açık parfüm alldım lacos çooooooooook güzel bi koku inanılmaz kalıcı herkes çok beğeniyor deneyin derim vazgeçemeyeceksiniz ben bir kere aldım süper birde avonun little black dreess harika kokuyor yazılımları yanlış olabilir ama harikalarrbayanssulusmile

ben açık parfüm alldım lacos çooooooooook güzel bi koku inanılmaz kalıcı herkes çok beğeniyor deneyin derim vazgeçemeyeceksiniz ben bir kere aldım süper birde avonun little black dreess harika kokuyor yazılımları yanlış olabilir ama harikalarrbayanssulusmile

lacoste harikadır. ben athena kullanıyorum senin aldığın dp mi?

hypnotic poison harika bi koku uzun süre kullandım ağır bi koku olduğu için değiştirdim ama tekrar kullanmaya başlıcam sanırım ben biraz abartılı sıkıyodum ama çok etkileyici

hypnotici abartılı sıkmana gerek yok canım zaten yeterince günlük kullanım için abartılı bir koku ben duyar duymaz o kokudan kaçacak yer arıyorum çok ama çok boğucu hatta bence en boğucu parfüm özellikle kalabalık alanlarda çok rahatsız edici olabiliyor.birçok insanaın kim sıktı bu kokuyu diye sorduğuna şahit oldum.

Back