Evet bende onu diyorum tarih oldu, artık yeni kural "kadın ev işi yapacak, çocuk bakacak aynı zamanda çalışacak" Bu yüzden kadınlar kazıklandı zaten :)
İsteyen kadın çalışır, istemeyen çalışmaz ben orasına karışmam. Kadının çalışma zorunluluğu, dalgalanan ekonomik krizden değil; kapitalizmin sistematik şekilde büyüttüğü köle pazarına ihtiyaç duyduğu taze kan. Sen buna farklı anlamlar yükleyip, farklı şekillerde isimlendirebilirsin ama işin özünde evde bütün yük yine senin omuzlarında. Sen bunu kırmayı hedefliyorsun ama yaradılışa aykırı, olacak iş değil... Görev ve yardım farklı şeyler. Ev işi kadının görevidir, erkek isterse yardım eder. Hadi bakalım erkeği ev işinde zorla görevlendir, ne olacak oturup seyredelim :) Madem eşitlik mevcut sorun çıkmaması lazım...
Arkadaşlar kadın yaradılışı gereği "muhtaçtır". Kim ne derse desin mutlaka bir erkeğe ihtiyaç duyar ama erkek için durum böyle değil. Şimdi sizler gençliğiniz verdiği şımarıklıkla eşitlik naraları atıyorsunuz ama saatin tiktakları duyulmaya başladığında panik havasını yaşayan erkekler değil kadınlar oluyor... O zaman anlarsın nerede hata yaptığını ama iş işten geçer.
Yani şurada "aslında ben tembelim, iş yapmaya eriniyorum" demiyorsunuz da "eşitlik" diye numara çekiyorsunuz. Bırakın yahu...