erkeklerin eve çağırması

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?

düzenleme: ya siz ne tatlı insanlarsınız ya, seviyorum kk kadınları sizi :)) iyi ki varsınız gözümü açtınız yine :) çooook teşekkür ederim:)) hep olun emi :)

düzenleme 2: canım kk kadınları:) bitti o kişiyle tamemen, çok şükür kurtuldum, niyeti belliymiş ki ben yanaşmayınca bıraktı :KK70: size çok teşekkür ederim canlarım benim, bir kez daha gözümü açtınız, seviyorum sizi :))

Son düzenleme:
hayır anlamıyorum gercekten, dışarda buluşmak neylerine yetmiyor? yok film izleriz, yok yemek yaparız, yok bana güven.. ben mi fesatım yoksa ilişkide bunlar normal şeyler mi? üstelik ilişki yeni başladıysa?
İkinci buluşmada evine gidip sadece müzik dinledik diyebileceğim biriyle çıkmıştım.
Rahatsız oluyorsanız gitmezsiniz.
Yeni tanışmışken güven verici değil evet ama ilişki içinde olduktan sonra da neden davet etmesin ki adam?

A0192F7D-D66C-40D4-B6D7-1C11CBF52854.jpeg

İki gündür tanıdığınız adamın evine gitmeyin zaten. Bunun sebebi sizi yatağa atmak istemesi değil, sapık mıdır, katil midir, necidir bilmediğinizden olmalı. Ha daha önceden tanıyorsanız, güveniyorsanız, ne olacak ki? Niyeti sevişmek olur, sizin değildir, işine gelmiyorsa başka kapıya, isteğinize saygı duyuyorsa, evde vakit geçirmenin tadı bambaşka. Dışarıda buluşmak nelerine yetmiyor demişsiniz de... Baş başa yemek yapmak da, film izlemek de güzel şeyler.

Erken davranip önce siz çağırın 🤣
Ben ev buluşmalarını severim, kafede butun gun sandalye tepesinde karşılıklı bakismaktansa bir insani kendi yaşam alaninda gozlemlemeyi tercih ederim.
Ha adamda tecavüzcü potansiyeli goruyorsaniz zaten kafede de bulusmayin, gazozuna ilaç atar yine yapar yapacagini.

hayır diyorum ısrar ediyor, demek ki niyeti iyi değil :KK43:
Niyetten kasıt? Ben ortam güvenilmez diye yazdıysam keser, öldürür, istemediğin şeyler yapar diye düşünmüştüm. Yoksa sevişmek istiyorsa, öpüşmek istiyorsa neden niyeti bozuk olsunki? Siz istemiyorsanız hayır dersiniz.
Israr edenle de zaten görüşmeyin. Fazla ısrar tacize girer.

X