erkeklerin ev kiyafeti :)

Bizim aile bu konuda titiz biraz :1:

Babam gelince tshrtünü giyer bermuda şortunu giyer oldu ki böyle üstüne bişi giymezse annem uyarır üstüne bişi giy diye...

Bende babam yokken ince askılıyla gezerim ama işten geliceği vakit normal tshrt giyerim ...

Burdaki çoğu kişi evli ama 2 kişi ondan böyle free takılıonuz görürüm iki gün sonra çocuklarınız olsun büyüsünler falan :1: ben evli değilim ama öyle boxer falan izin vermem şort giysin o kadann :1:

kızım banane sızın kokusmus kocalarınızın frıkıklerınden yahu ne sapıklıgı :51::51::51::51::51::51::52::52:
slipmi gıyıyor dıyon

benım oglan babasından gordu herhalde bılemıyorum arada otururken pipicanı boxerın kenarından cıkarıp bana gosterıyor :53:

Hem soruyosun hem verdiğin cevaba bak. Git bi yüzünü yıka.

Hem soruyosun hem verdiğin cevaba bak. Git bi yüzünü yıka.

:27::27::27::27: hayır verıyor dıyen bırı olsadı hem oglanınkını anlatacaktım hemde o erkekler ıcın acayıp kucuk dusurucu bır manzara benzee :26: gıdıyom ya tersledın benı dahada gelmem buralara

Kizlar gecen apartman da daire kapisina atlet don çıkan bi adam görünce size sorayim dedim.. bizde coluk cocuk yok hele de hava sicaksa eşim işten gelip üstünü başını atiyo bi daha giydirene kadar dilimde tüy kalmiyo :) ne sinir yaa. Var mi boyle esler.. adami da görünce ah bu erkeklerin cogu boyle dedim de. Ya oyle durmasin diye adama rahat şort tur thsirt tür aliyorum bana misin demiyo :)

hahah, benimki de aynı. sonra zil çalarsa panik oluyo. ben de uğraşmaktan bıktım artık, ne yaparsa yapsın.

:9::9::9::9::9:

ayy demek herkes aynıymış.......ben şuan da üstümde atletle oturuyorum. napım anacım hava sıcak .

eşime gelınce aynen boxer ve atletle dolanır evde.....ama her zaman değil. eger cok bunalmamışsa hemen şortunu ve t-shirtünü giyer öyle oturur.
bazen boxerle balkona falan cıkıyor kımse görmez dıyor. pat yanda kı kadın balkonda hemen içeri kaçıyor:9::9::9: rezıl odlumd ıyor. bende kzııyorum tabi.
ama şu zil meselesi bizde de var. zil çaldımı ne yapacagımzıı şaşırıyoruz hele de ev dagınıksa:9::9::9:

bende askılı ve şortla dolaşırım evde, eşimde şort ve atletle, oğlumda kilot ve atletle. Bu sıcakta oğlumu ben soyuyorum o şekilde.
Sonradan isilik olmasından iyi. Eşim eve gelir hemen duşunu alır ve şortunu atletini giyer. Bazen atletsiz dolaşıyor hemen atletini giydiriyorum sırtı terlerde koltuklara değer falan huylanıyorum. Sonuçta havalar çoook sıcak rahat bırakın kocişleri.
(Bende atlet giyip kolaltı pis olan erkeklerden tiksinirim Allahtan benimki bu konuda çok titiz.)

Hahah neguzel anlatmissn yaa evlenesim geldi vallaa :D

:52::52: evlen canım evlen çok eğlenceli oluyor..

En azından şort giysin inşallah ben giydirebilirim :1: :1: geçen sene aşure zamanı annem dedi hadi dağıt sevaptır ama ben günaha girdim resmen alt kat komşu açtı kapıyo boxerlı hadi kapayımde giyiniymde demedi bide evli yani kaseyi getirirken kapıyı sonuna kadar açtı bide oha dedm ne bu rahatlık ya tiksindim çok böyle ...bende de o öpme sevme olayları kesin olur :1:
evet canım öyle öküzlere bende sinir oluyorum ama biz öyle asla kapı açmayız boxerla,donla falan kapı çaldığında evde bi kargaşa olur..benim pantolan,şort,tişört nerde paniği yaşanır..giyinmek için yarış yapıyoruz resmen sonra ilk giyinen kapıyı açar..hele bide çocuklar bastıysa zilee söverek soyunuyoruz.. :1::1: akşam kapıcı gelir çöp almaya yine hemen giyinir birimiz çöpü verir..bencede ayıptır öyle kapıya,balkona falan çıkılmaz..

Yaa yanlz bu temiz boxer mevzusuna takildim ben de esi tum gun oyle oturanlarin evinde misafirlige gtmek istemezdm:D elin herifinin boxerli koltuguna oturmak o.O takintiliyim da biraz :P
:52::52: hahahaha ne güldüm..canım çıplak değil ya boxer mini şort gibi düşün :1:

Hadi kocalarınız neyse de benim gerizekalı abim boxerla dolaşıyor evin içinde o kadar söyle ki hala aynı budala :47:

abisine hitabınızaa çok güldüm :1::1: ara sıra benim gerizekalı abide öyle gezerdi şükür evlendim kurtuldum :32:

Yaa yanlz bu temiz boxer mevzusuna takildim ben de esi tum gun oyle oturanlarin evinde misafirlige gtmek istemezdm:D elin herifinin boxerli koltuguna oturmak o.O takintiliyim da biraz :P

kızım banane sızın kokusmus kocalarınızın frıkıklerınden yahu ne sapıklıgı :51::51::51::51::51::51::52::52:
slipmi gıyıyor dıyon

benım oglan babasından gordu herhalde bılemıyorum arada otururken pipicanı boxerın kenarından cıkarıp bana gosterıyor :53:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bi don muhabbetidir aldı başını gitti :1: ilk defa çatışma,tartışma olmadan bi konuda uzlaştık.bütün don sever hanımlaraa selaamm olsunn :27::35::35:

ne laf ettim ay herkes gülüyo, ama napim sinir oluyorum çok titiz bi insanım. titizliğim yüzünden de çok sık kavga ederiz :1:

benimkide boxer ve atletle duruyo kapı falan çaldığı zaman panikten nasıl giyindiğini bilemiyo :1: doğru düzgün bi şort giy diyorum aama giymiyo

ya evde bişey değil de ben balkonda görünce çok rahatsız oluyorum bu durumdan
bi çıkıyorum balkona, apartmanlar da çok yakın karşı karşıyayız, nerdeyse evin içi gözüküyo, adam balkonda üstünde hiçbişey yok, kocaman da göbeği var, onu görünce bi kere ürküyorum ya :27:
ne rahat insan şu erkekler, bizim memeler varsa onlarda yok mu sanki, biz de çıkalım o zaman öyle tövbe yarabbim :52:
benim babam da boxer değil de boxer kadar kısa şortlarla dolaşırdı, en sonunda annem çıldırdı, hepsini attı çöpe, yerine bir sürü derli toplu şortlar aldı, şimdi mecburen onları giyiyo :1:

Benimki de bazen veriyor frikik dondan dona farkediyo :pp giydiremicem ben bu adamı anladim asagi yukari herkeslerde varmis.. cocuklar olup da anlayana uslanir ins :))

Benim ki altina kapri giyiyo da 2 3 sefer atletle balkona cikti ayip ama millete karsi diyorum.. onlar oyle dusunmuyor sanirim.. bi de komsuluk yok pekherhalde tanidik olsa utanabilir..

Iııyyyyk iğrenç. Bırak atlet donla balkona çıkmayı evde bile gezmez öyle. Efendi efendi şortunu tişörtünü giyer.
İnsanın önce kendine saygısı olmalı. Elin heriflerinin donunun nasıl görmek istemiyorsak kendisinde o şekilde giyinir.
Don-boxer böööykkkk :36:

Back
X