tatlim oncelikle bebegin hayirli olsun allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin bak evlenmem kismetsizim diyenlere guzel orneksin nerden nereye allah ayirmasin bu okul konusunda bende cok sIkinti cekdim kizim ilk basladi herkesin velisi benden buyuk birsey soruyorum gencim diye dislanma bilgisiz sanmalar akil verenler kizim zayif diye inanirmisin bir veli dediki genc dogurmusun ya vitaminsiz kalmis ilk cok kirildim hor goruldum dislandim agladim ben sorunluyum galiba kimse icine almiyor diye gunlerce agladigimi bilirim

2.cocukda denklerimi buldum ailecek gorusdugum kiymetli arkadaslarimda var sadece benle bir kahve hatirli arkadaslarimda var

simdi dogru soyluyorsun buyuk cocuklarimin bana cok yardimci oluyorlar ufaklik cenesi bagirmasi cok onun disinda kirip dokmesi yok cok sukur tam benim nefes alma zamanim diyorum turkiyeye esim bugun donelim dese ben totoma vura vura donerim diyordum ama son 1 yildir bu karardan vaz gecdim gibi birsey cok genc geldim buraya alistimda artik cevremde var o kadar emek verip dilimi gelistiriyorum meslegimde olcak bakalim donsem isim olcakmi orda burda istedigin gibi calis esim zaten suanda asla donmez

belki cok ileride doneriz anavatanimiza