Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım banane sızın kokusmus kocalarınızın frıkıklerınden yahu ne sapıklıgı
slipmi gıyıyor dıyon
benım oglan babasından gordu herhalde bılemıyorum arada otururken pipicanı boxerın kenarından cıkarıp bana gosterıyor![]()
Hem soruyosun hem verdiğin cevaba bak. Git bi yüzünü yıka.
Kizlar gecen apartman da daire kapisina atlet don çıkan bi adam görünce size sorayim dedim.. bizde coluk cocuk yok hele de hava sicaksa eşim işten gelip üstünü başını atiyo bi daha giydirene kadar dilimde tüy kalmiyo :) ne sinir yaa. Var mi boyle esler.. adami da görünce ah bu erkeklerin cogu boyle dedim de. Ya oyle durmasin diye adama rahat şort tur thsirt tür aliyorum bana misin demiyo :)
soru : eşleriniz boxer ile frikik veriyormu![]()
Hahah neguzel anlatmissn yaa evlenesim geldi vallaa![]()
evet canım öyle öküzlere bende sinir oluyorum ama biz öyle asla kapı açmayız boxerla,donla falan kapı çaldığında evde bi kargaşa olur..benim pantolan,şort,tişört nerde paniği yaşanır..giyinmek için yarış yapıyoruz resmen sonra ilk giyinen kapıyı açar..hele bide çocuklar bastıysa zilee söverek soyunuyoruz..En azından şort giysin inşallah ben giydirebilirim![]()
geçen sene aşure zamanı annem dedi hadi dağıt sevaptır ama ben günaha girdim resmen alt kat komşu açtı kapıyo boxerlı hadi kapayımde giyiniymde demedi bide evli yani kaseyi getirirken kapıyı sonuna kadar açtı bide oha dedm ne bu rahatlık ya tiksindim çok böyle ...bende de o öpme sevme olayları kesin olur
![]()
Yaa yanlz bu temiz boxer mevzusuna takildim ben de esi tum gun oyle oturanlarin evinde misafirlige gtmek istemezdmelin herifinin boxerli koltuguna oturmak
takintiliyim da biraz
![]()
Hadi kocalarınız neyse de benim gerizekalı abim boxerla dolaşıyor evin içinde o kadar söyle ki hala aynı budala![]()
Yaa yanlz bu temiz boxer mevzusuna takildim ben de esi tum gun oyle oturanlarin evinde misafirlige gtmek istemezdmelin herifinin boxerli koltuguna oturmak
takintiliyim da biraz
![]()
kızım banane sızın kokusmus kocalarınızın frıkıklerınden yahu ne sapıklıgı
slipmi gıyıyor dıyon
benım oglan babasından gordu herhalde bılemıyorum arada otururken pipicanı boxerın kenarından cıkarıp bana gosterıyor![]()
soru : eşleriniz boxer ile frikik veriyormu![]()