erkeklerin ev kiyafeti :)

Evli değilim ama baksırla gezse rahatsız olmam :27:
Ben evde kısacık şortumla dolanıyorum bütün gün babamıın yanında bile kocamın yanında ne yaparım bilmiyorum :52:
Babam eve gelir şort tşhirt giyer hemen .
Ama evde çoluk çocuk yokken eşler istediği gibi gezebilir diye düşünüyorum.

Gülerek okudum yorumları.:1:

Benim eşim kışın eşofman altı, üstünede uzun kollu tişört giyer.

Yazın ise kısa kollu tişört, altınada şort yada kapri eşofman altlarından giyer.

Hiç sevmem iç çamaşırı ile evde oturulmasını, kapı çalar, balkona çıkması gerekir, bunlarıda geç evde 5,5 yaşında bir kız evladımız var ve görüntü hiç hoş olmuyor, hoş kızım doğmadan öncede iç çamaşırları ile gezmezdi.

biz eltimle yanyana oturuyoruz kızlar.. onunda üç tane çocuğu var 10 yaş altı :) benim eşim de boksırla ve atletsiz dolaşırdı taa ki o elim gün yaşanana kadar :1: ben çöp dökmeye indim aşağı. kapı çalmış 2 dk sora eşimde nasılsa benimdir die pat die açmış.. eltimin çocukların üçü de el ele tutuşmuş benim çocuklarla oynamaya gelmişler.. :) eşim ya bi sn falan demiş kapıyı kapatmış yüzlerine.. içeri gitmiş, giyinecek arkadaş :) ben yukarı çıktım kızlar hala aynı şekilde el ele tutuşmuş kapının önünde bekliolar... nie girmediniz falan dedim amcam bizi almadı falan diolar :) çok utanmıştı garibim... şimdi tsihirt ve şortla geziyo..

herkes boxer demıs ama benım aklıma bısey takıldı aksama kadar pantolun altında kalan butun terı kokuyu ıcıne ceken boxerle dolasmıyorlardır heralde yanı temızını gıymek gerekır bence :)

Valla aynen devam ediyo benim ki cnm :) temizini giymeye niyet etse zaten bi sortu giymeye de eli erebilir herhalde :)

biz eltimle yanyana oturuyoruz kızlar.. onunda üç tane çocuğu var 10 yaş altı :) benim eşim de boksırla ve atletsiz dolaşırdı taa ki o elim gün yaşanana kadar :1: ben çöp dökmeye indim aşağı. kapı çalmış 2 dk sora eşimde nasılsa benimdir die pat die açmış.. eltimin çocukların üçü de el ele tutuşmuş benim çocuklarla oynamaya gelmişler.. :) eşim ya bi sn falan demiş kapıyı kapatmış yüzlerine.. içeri gitmiş, giyinecek arkadaş :) ben yukarı çıktım kızlar hala aynı şekilde el ele tutuşmuş kapının önünde bekliolar... nie girmediniz falan dedim amcam bizi almadı falan diolar :) çok utanmıştı garibim... şimdi tsihirt ve şortla geziyo..

Iyi oomus :) bizimkine de gelse boyle biset denk neiyi olur..

Kizlar valla tabi evi ne olucak adam rahat etsin.. ediyo zaten.. hergun oturuyosa ben anca haftada bir giyinsene diyom o da giyiniriz yaaaa diyip yine geceyi ediyo :) ben de rahat kisa acik giyiyorum da atlet kulot degil :p

Gülerek okudum yorumları.:1:

Benim eşim kışın eşofman altı, üstünede uzun kollu tişört giyer.

Yazın ise kısa kollu tişört, altınada şort yada kapri eşofman altlarından giyer.

Hiç sevmem iç çamaşırı ile evde oturulmasını, kapı çalar, balkona çıkması gerekir, bunlarıda geç evde 5,5 yaşında bir kız evladımız var ve görüntü hiç hoş olmuyor, hoş kızım doğmadan öncede iç çamaşırları ile gezmezdi.

Ne guzel:) cocuklar olunca da oturcak oyle diye korkuyorum cunku rahatinin önüne bişey gecmez herhalde..

canım evli bayanlar genelde don,boxer,atlet yazmış hatta bana kalırsa çıplakta gezebilir yazmış.. :34:
evlenmeden evvel banada itici gelirdi..ama evlenincee işler değişiyor alışıyor insanın gözü :52::52:

bende seviyorum öyle cıbıl cıbıl sadece boxer atletle gezmesini mıncık mıncık yapıyorum etlerini çocuk sever gibi seviyorum..göbeğini,kollarını,memelerini bile sıkıyorum..''erkeğinde mi memesi sevilir yahu'' diyor deliriyor sinirleniyor..ama öyle daha bi sevimli geliyor bana :52::52: kışın eşofman giyiyiyor,hava serinse şortta giyer... ama yazın öyle sıcakki ev cehennem gibi çıplakta kalsan terliyosun :34: ne yapsın zavallılar

En azından şort giysin inşallah ben giydirebilirim :1: :1: geçen sene aşure zamanı annem dedi hadi dağıt sevaptır ama ben günaha girdim resmen alt kat komşu açtı kapıyo boxerlı hadi kapayımde giyiniymde demedi bide evli yani kaseyi getirirken kapıyı sonuna kadar açtı bide oha dedm ne bu rahatlık ya tiksindim çok böyle ...bende de o öpme sevme olayları kesin olur :1:

benım esım gecenlerde usuttu gece yatarken uzun kollu pıjema altı ve kapkalın bı ust gıymıs gece uyandım dedım allah askına ne bu ya sarılıyor bırde o halıyle kıslık panda gıbı olmussun soyunda gel yavrum
terlesın dıye oyle gıyınmıs
buarada boxerla duruyor dıyenler
esınızın hıc frıkık verdıgı oluyormu :52::52::52::52::52::52::52:

Yaa yanlz bu temiz boxer mevzusuna takildim ben de esi tum gun oyle oturanlarin evinde misafirlige gtmek istemezdm:D elin herifinin boxerli koltuguna oturmak o.O takintiliyim da biraz :P

Ne guzel:) cocuklar olunca da oturcak oyle diye korkuyorum cunku rahatinin önüne bişey gecmez herhalde..

Valla bencede güzel, yorumları okudukça daha da güzel olduğuna karar verdim.

Kılları düşen erkekleri okudukça gözlerim kocaman kocaman açıldı.

Şükür Allaha öyle bir problemimizde yok, eşimde tüğ derdi yok, yüzünde bile az, seyrek tüğleri var ama ev arkadalarından biri acayip tüylüymüş, eşim geçen sene cinnet geçiriyordu neredeyse mutfak dolaplarının üstü, fayaslar, çencere kapakları tüğ doluymuş, hatta o arkadaşları banyoya wc ye girince biri burada saç traşı olmuş dememek elde değil diyordu.

Anlaşamadılar ve yüzünede söyleyerek evden gönderdiler, rahata erdiler, oda nasıl olsa 3 erkeğiz evde bayan yok diye iç çamaşırları ile geziyormuş.

Ay yok çok şükür eşime, ben gelemem öyle iç çamaşırları ile evde gezmesine, adı üstünde iç çamaşırı içe giyilir.

bence boxer la oturabilir hiçbi sıkıntısı yok adam evde nasıl rahat ediyorsa öyle dursun :1:

bana böyle durulur mu şort giyme eşofman giy filan dese bu sıcakta bana gelirler yanii.

Benim esimde sort ve T-Shirt giyer...gerci ben almanyada yasiyorum burda cibildak dolasacak kadar sicak pek olmuyo o yüzden sizin eslerinize hak veriyorum ama yinede ic camasiriyla dolasmak biraz tuaf en azindan bi sort iyidir yani,gece yatarken istegi gibi soyunsun :))...Düsünüyorumda Bayanlar Tanga sütyen dolassa evde hahaha...Erkekler sansli yaaa bu konuda onlar öyle yakalansada birine biraz utanir tamam ama bayan yakalansa aman allahim...

Bizimki de kat kat giyiniyor geçen sözlüme gittim bildiğin kışlık kalın eşofmanla oturuyor dedim sen böyle terlemiyor musun git bermuda şort filan giy bana afakanlar bastı bu sıcakta. :27:

Allah gönlüme göre vermiş ortalıkta donla dolaşan birini eşim de olsa görmek istemezdim.

Ancak kısa bir süre için olabilir üstünü çıkarır, duşa girecektir ne bileyim telefon çalar, su içer falan ancak o kadar.

hehe benimkide öyle 2 sene oldu aldığımız pijamalar nerdeyse sıfır ,ama kapıyıda öyle açmaz yani :53: yok artık
balkona çıkarız genelde yani çoğunlukla yemekler bile balkonda yenir ozamanda tişört şort giyer 2 dk çıkar

eskı erkeklerde bır baskaymıs

babama annem sortlu pıjema takımı aldı babam bır gece gıymıs sonrakı gun ayagından cıkarıp ben bu kadar acık seyı gıymem at bunu cope demıs (10 gün önce)
:27: gül gül öldük tabi biz

:55:

Son düzenleme:
eskı erkeklerde bır baskaymıs

babama annem sortlu pıjema takımı aldı babam bır gece gıymıs sonrakı gun ayagından cıkarıp ben bu kadar acık seyı gıymem at bunu cope demıs (10 gün önce)
:27: gül gül öldük tabi biz

:55:

ayyy kız annene bayılıyordum birde baban çıktı :1::1::1::1: ne tatlılar, biri ağızdan öpmez öbürü yatakta açık giyinmez :27::27::27:
Allah uzun ömür versin...

Bir hikayede benden :1:

Babam banyo yaparken annem sırtını liflemeye banyoya girdiğinde külotu yoksa önüne tas kapatırmış ayıp olmasın diye.

Eski erkekler aynı eski şarkılar gibi kibar ve inceymiş.

Back
X