- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes boxer demıs ama benım aklıma bısey takıldı aksama kadar pantolun altında kalan butun terı kokuyu ıcıne ceken boxerle dolasmıyorlardır heralde yanı temızını gıymek gerekır bence :)
biz eltimle yanyana oturuyoruz kızlar.. onunda üç tane çocuğu var 10 yaş altı :) benim eşim de boksırla ve atletsiz dolaşırdı taa ki o elim gün yaşanana kadarben çöp dökmeye indim aşağı. kapı çalmış 2 dk sora eşimde nasılsa benimdir die pat die açmış.. eltimin çocukların üçü de el ele tutuşmuş benim çocuklarla oynamaya gelmişler.. :) eşim ya bi sn falan demiş kapıyı kapatmış yüzlerine.. içeri gitmiş, giyinecek arkadaş :) ben yukarı çıktım kızlar hala aynı şekilde el ele tutuşmuş kapının önünde bekliolar... nie girmediniz falan dedim amcam bizi almadı falan diolar :) çok utanmıştı garibim... şimdi tsihirt ve şortla geziyo..
Gülerek okudum yorumları.
Benim eşim kışın eşofman altı, üstünede uzun kollu tişört giyer.
Yazın ise kısa kollu tişört, altınada şort yada kapri eşofman altlarından giyer.
Hiç sevmem iç çamaşırı ile evde oturulmasını, kapı çalar, balkona çıkması gerekir, bunlarıda geç evde 5,5 yaşında bir kız evladımız var ve görüntü hiç hoş olmuyor, hoş kızım doğmadan öncede iç çamaşırları ile gezmezdi.
canım evli bayanlar genelde don,boxer,atlet yazmış hatta bana kalırsa çıplakta gezebilir yazmış..
evlenmeden evvel banada itici gelirdi..ama evlenincee işler değişiyor alışıyor insanın gözü
bende seviyorum öyle cıbıl cıbıl sadece boxer atletle gezmesini mıncık mıncık yapıyorum etlerini çocuk sever gibi seviyorum..göbeğini,kollarını,memelerini bile sıkıyorum..''erkeğinde mi memesi sevilir yahu'' diyor deliriyor sinirleniyor..ama öyle daha bi sevimli geliyor banakışın eşofman giyiyiyor,hava serinse şortta giyer... ama yazın öyle sıcakki ev cehennem gibi çıplakta kalsan terliyosun
ne yapsın zavallılar
Ne guzel:) cocuklar olunca da oturcak oyle diye korkuyorum cunku rahatinin önüne bişey gecmez herhalde..
eskı erkeklerde bır baskaymıs
babama annem sortlu pıjema takımı aldı babam bır gece gıymıs sonrakı gun ayagından cıkarıp ben bu kadar acık seyı gıymem at bunu cope demıs (10 gün önce)
gül gül öldük tabi biz
![]()