Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekleri nasıl yönetebiliriz, evde kedi gibi olmalarını nasıl sağlarız,
yaptırmak istediklerimizi nasıl yaptırabiliriz?
hadi akıl verin kızlar tatlicadiarzu
Her zaman için tatlı dil kesinlikle bundan ötesi yok diyorum.... Tatlı dilin sonucu kedi gibi adamı etmek yada onu yönetmek değil. İsteklerinizin yapılması yada orta yol bulunması güzel huzurlu bi ortam sağlanmasıdır...Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarar derler ya...Huzur olunca iki tarafta birbirini kırmamaya özen gösterir ve bütün istenenleri yapmaya çalışır.Bu da yönetmek değildir!Kendinizi başkası tarafından yönetildiğinizi düşünün! Nasıl bir şey?
erkek babasından ne görürse aynısını yapar eşine.. yetişme tarzı çok önemli, en iyisi üstüne düşmeyeceksin ve ilgisiz vurdumduymaz olacaksın kaçan kovalanır demişler...konuşarak çözemiyorsan susmayı sürdürcen... nedense eşimle tam detaylı konuşamayız ama ben eşimi başka bay olsun bayan olsun konuşduğunu gördüğümde inanın buna çok üzülüyorum diyorum ki acaba eksiklik nerde??? ama cevap yok!!! bende sohbetimi eşimle yapamadığım zaman çevremdekilerle yapıyorum, eşimde öyle...
erkek babasından ne görürse aynısını yapar eşine.. yetişme tarzı çok önemli, en iyisi üstüne düşmeyeceksin ve ilgisiz vurdumduymaz olacaksın kaçan kovalanır demişler...konuşarak çözemiyorsan susmayı sürdürcen... nedense eşimle tam detaylı konuşamayız ama ben eşimi başka bay olsun bayan olsun konuşduğunu gördüğümde inanın buna çok üzülüyorum diyorum ki acaba eksiklik nerde??? ama cevap yok!!! bende sohbetimi eşimle yapamadığım zaman çevremdekilerle yapıyorum, eşimde öyle...