• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri dize getirmenin yolları

bunun gibi davranışlar yüzünden erkeğimi kaybettim zaten.onu olduğu gibi kabul etmedim onu kendime göre değiştirmeye çalıştım hep insanların dediğini yaptım şöyle davranırsan daha çok ilgilenir misal bunun gibi şeyler ama noldu bana seni artık eski,si gibi sevmiyorum dedi seni aldattım dedi bizim gibi aşk dünyada yoktu. demekki sadece bendeki aşkmış...şunu öğrendim kimsenin dediğini yapmayacağım kalbimden geçeni.başka erkek asla ya o ya da hiç.

Eğer bir erkek seni kaybetmekten korkmuyorsa ona hiç bir şey yaptıramazsın...Ancak seven erkek bunlara boyun eğer tereddütte kalan ise bunlar fırsat bilip uçmak için pusuya yatar...Uçar uçar uçar bakmışsınki geri hiç dönmemiş...Ya dönmüşse işte o zaman aşk yeniden başlar ve sonsuza kadar sürer geriye dönmeyenler için üzülme lütfennnnnnn:asigim:

hepsini okudum ve doğru buldum.özellikle başlangıcı tıpkı beni anlatıyor.dünyanın merkezi haline getiriyorum sonrada beni öyle görmesini istiyorum.peki sonuç? olmuyor tabiki bende hüsrana uğruyorum ve senaristlere taş çıkartmaya başlıyorum:d

- Sirin,ele avuca sigmayan yaramaz kopek yavrulari..
- Odul/ceza yontemi
- Suru liderini saptamak
- Bagimsiz olmak
- Kaybedince degeri anlamak/anlatmak(ben ekledim)
- Kusu mideye indiripte uyuklayan kedi haline sokmak....dort ayakli super bir canavar(!)sahibi olarak hepsini cok dogru buldum ...sira iki ayakli bir tane bulup uygulamaya geldi,bakalim gorelim...
bayanssulusmile-tatlicadiarzu-

- Sirin,ele avuca sigmayan yaramaz kopek yavrulari..
- Odul/ceza yontemi
- Suru liderini saptamak
- Bagimsiz olmak
- Kaybedince degeri anlamak/anlatmak(ben ekledim)
- Kusu mideye indiripte uyuklayan kedi haline sokmak...............................dort ayakli super bir canavar(!) sahibi olarak hepsini cok dogru buldum sira iki ayakli bir tane bulup uygulamaya geldi,bakalim gorelim...
bayanssulusmile-tatlicadiarzu-

cnm kaç yaşındasın bilmiyorum ama şunu söyleyim sana edindiğim tecrubelerden, bir adam seni aldatıyor birde itiraf ediyorsa, artık ondan hayır gelmez ve istedikten sonra unutulmuyacak hiç kimse yoktur, zaman herşeyin ilacıdır, sadece fikrimi söylüyorum, hakkında hayırlısı...

20 yaşındayım ben.itiraf ediyor artık beni kaybetmekten korkmuyor çünkü.itiraf etmemesi daha kötü olurdu zaten azcık değerim varmışki itiraf etmiş bence bu iyi birşey 5 senelik birlikteliğimiz vardı bu sene ciddiye dökecektik ama herşey mahvoldu hayatım karardı şu 1 haftadır. zaman umarım unutturur dediğiniz gibi.yorumunuz için teşekkürler.

kızlar benim köpeğim kaçtıııı eğitimide gayet güzel gidiyodu oysa fazla mı koşturttum acaba? köpek işte....CADIARZU

Beraber dans mı ediyorsunuz, oturalım diyen ilk siz olun, ya da güzel bir akşamın sonunda artık eve dönelim diyen hep siz olun. Böylece, şekeri bitmeden elinden alınmış çocuk gibi, şekerin tadı damağında kalacaktır ve gittikçe şekere yani size bağımlı hale gelecektir.
ALINTIDIR.
a.s hem onun sıkılmamasını sagalrsınız a.s

Fakat öyle bi inatçı kocam varki bunları yapmaya kalksam eminim eve uğramaz. 8 yıllık evliyim tgek kusurumuz konuşamamak konuşmayı hiç sevmiyo yaptığı bildiği tek şey var oda surat asması. Haklı bile olsam ben giderim barışmak için o asla gelmez tabiri caizze burnu düşse eğilip almaz yani minneti yok hiç kimseye çekiyorum 2 çocuğum var ben babasız büyüdüm kendi evlatlarımında benim yaşadığımı yaşamalarını istemiyorum. 2 alternatifim var çünkü ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan gidicem değişmiyo çünkü çok denedim.

Beraber dans mı ediyorsunuz, oturalım diyen ilk siz olun, ya da güzel bir akşamın sonunda artık eve dönelim diyen hep siz olun. Böylece, şekeri bitmeden elinden alınmış çocuk gibi, şekerin tadı damağında kalacaktır ve gittikçe şekere yani size bağımlı hale gelecektir.
ALINTIDIR.

peki şekeri başta fazlasıyla verip doyurduksak daha sonra duyarsızlaştıysa ne yapacaz
sonradan bunları yapsak ne kadar faydası olur ki :umursamaz:

Back