Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

yaaa bir haftadır parfüm bakıyorum hala değiştiremedim lancome miracle kullanıyorum ben herkes çok beğenio ama sıkıldım değiştirmek istiyorum o kadar çok parfüm yazmışsınız ki kafam karıştı :))hem bayan hem erkek gerçekten etkileyici bir parfüm istiyorum beyaz tenliyim hangi parfüm sizce

bindiğim takside adamlar bile soruyor.
sensualın turuncu kutusu.
bn angienin aramıştım epey bulamayınca çok uucza iki paket aldım sensual bişar.
super ötesiiii..
ve etkileyen oriflame divine. yeni aldım supermiş harbiden.
bide armani tabikiiii

hugo boss ürünlerinden vazgeçmem.. çok feminen bir kokusu var kullandığım Hugo Boss İntense var çoğu kişi pek hoşlanmayabilir ama ben çekici buluyorum nedense... kullanan var mı?
öneri üzerine aldım beğenen oldu ama ben nedense hiçmi hiç beğenmedim orta yaşa hitap ediyo gibi ağır kaçıyo bence

:81: Asla vazgeçemediğim parfüm Joop le bain. güzel yorumlar aldım etrafımdan. en önemliside eşim bayılıyor...

Lolita Lempicka, Hypnotic Poision, Black Xs For Her, Angel, Lancome Hypnose, Bvlgari Jasmin Noir, bunlar afrodizyak kokulardır aynı zamanda biraz ağırlar ama bu kokuları üzerinde taşıyabilen çok güzel taşıyor. Yalnız şunu da belirteyim, tek başına parfüm kimseyi kadınsı ve seksi yapmaz, hali hazırda ne varsa onu belirginleştirir, aynen makyaj gibi. :)

Lolita, Hypnotic, Black Xs, Jasmin Noir saydıklarım arasında kullandığım kokular. Özellikle Hypnotic ve Lolita vazgeçilmezlerim arasında çünkü ikisi de bana çok yakışıyor. :) Ben hafif kokuları çok sevmiyorum zaten. Sadece yazın Acqua di Gio ya da Dior'un çiçekli kokularından kullanırım birkaç ay, onun dışında kullandığım kokular biraz ağırdır.

Ben parfümleri vücut şampuanları ve kremleriyle birlikte kullanma taraftarıyım, öyle hem daha güzel hem de daha kalıcı oluyor. Her parfümün vücut şampuanı yok ama çoğunun kremleri var. Birlikte kullanılmaları çok güzel sonuç veriyor. Ayrıca parfümün mutlaka temiz tene sıkılması gerekiyor, her gün banyo yapıp ardından (eğer elinizde varsa) parfümün vücut kremini sürüp sonra parfüm sıkmalısınız. Yoksa hem parfümlerin gerçek kokuları ortaya çıkmaz ve teninizle uyum sağlamaz, hem de üzerinizde kalıcı olmaz.

Bu arada, bazı yazılanlara istinaden fikrimi söyleyeyim, hiçbir parfümün modası geçmez, eskimez. Parfüm tamamen tercihe bağlı bir zevktir. İnsanlar 30 sene de aynı parfümü kullanabilirler. Bugün Chanel No.5 bile en güzel, en kaliteli parfümler arasındaki yerini koruyor. Bu yüzden 'parfüm modası' diye bir şeyi kendi adıma asla tanımıyorum. Yeni çıkan parfümleri da takip eder, beğendiklerimi alırım ama benim için onlarca sene geçse hâlâ almaya devam edeceğim parfümler de vardır. :)

Son düzenleme:
avon 50 s glam...tek kelimeyle muhteşem.sanki çiçek bahçesindeki bütün çiçeklerin kokusu üstünüze sinmiş gibi kokuyor.tamamen çiçek kokusu.baymıyor.bir de anais var o da buram buram çiçek kokuyor ama orjinal parfüm olduğu için çok ağır kokuyor.

angel parfüme afrodizyak diyorlar ama iğrenç ötesi bir koku bence.erkek olsam kaçarım onu süren kadından.chanel chance güzel bence.eternity çok hoş hiç baymıyor kokusu.

valla ben cacharel eden isimli parfümü de bir deneyin derim koyu yeşil şişesi olanı..birde dior addict ..ikiside süper ötesi kokular :)

hermes merveilles güzel, claire des merveilles var bir de elixir des merveilles, elixir daha ağır, claire daha hafif, bugün sevilde baktım da erkekler çok beğeniyor dedi görevli, ama ben pek beğenmedim, claire çok uçucu geldi elixir de çok ağır..

Kızlar burada ismi en çok geçen bir kaç parfümü bugün İxorada denedim...
Açıkcası coco mademoiselle'yi çok ağır buldum.Yani aradan birkaç saat geçti ama hala ağır kokuyor...
Far away ve lancome hypnose da başta ağırlardı ama şimdi bayağı hoş kokuyorlar...Ben Bihter parfümüne karar kılıp onu aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…