"büyüleme" kelimesi biraz ütopik, altı üstü kimyasal bir sıvı yani bu sonuçta bu kadar anlam yüklememek lazım. zaten herkesin beğenisi birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor.
yüzlerce parfümü kullanmışlığım vardır herhalde, her yeni parfümümü arkadaşlara koklatırım yorumlardan bir derleme yaparsam
erkeklerin çok beğendiği söylenen
hypnotic poison bende sınıfta kalıyor, bir zamanlar hayrandım bu kokuya ama çok yaygın herkesin üstünde
armani she sıktığım bir gün, bir erkek arkadaşım senden ilk defa böyle güze bir koku aldım artık bunu değiştirme dedi
chloe love genelde bayanların hayran kaldığı ama erkeklerin sevmediği bir koku
estee lauder pleasures delight genellikle baylardan güzel yorumlar alıyor ama hacı yağı gibi diyenler oldu
euphoria hemen hemen bütün erkekler bu kokudan hoşlanıyor sanırım, birinin beğendiğini biri beğenmez euphoria içinpek geçerli değil ama çok yaygın herkes kullanıyor
rose the one olsada olur olmasa da olur bir koku
la vie est belle genelde yorumlar çok ağır olduğu yönde ama zamk gibi kalıcı
jimmy choo bir kaç beğenen oldu, isterse dünya alem beğensin ama asla kullanmam bu kokuyu çok kötü sigara dumanı gibi kokuyor
alien midesi bulanan da var çok güzel bulanda
aslında bir sürü denettiğim parfüm oldu ama aklıma gelen bunlar hatırladıkça yazarım
erkek kişisi beğensin diye parfüm alacak olsam euphoria, alien, premier jour alırdım herhalde