Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

burdaki biçok kokuyu kokladım..ama pure poison ve channel chane muhteşem kokuyor arkadaş muhteşemmm...channel chance yi aldım...pure poison u da 1-2 ay sonra alırım...

sheisedo nun zen adlı kokusunu ben çok beğendim eşimde beğendi ama afrodizyak etkisini bilmiyorum dana çok çekici diyebiliriz sanırım.

hugo boss ürünlerinden vazgeçmem.. çok feminen bir kokusu var kullandığım Hugo Boss İntense var çoğu kişi pek hoşlanmayabilir ama ben çekici buluyorum nedense... kullanan var mı?

ben hugo boss femme i çok merak ediyorum birde bvlgari rose essential i =) ayricada channel sanel olarak okunur sanil olarak degil :S sanil ingilizceye giriyo =)

chanel chance yi en uygun nerden veya hangi mağazadan alıyorsunuz.
internetten baktım 200ytlden de fazla diyor?

angel ve angel innocent afrodizyak etkili, alien da afrodizyak etkili mi acaba bi fikriniz var mı??? cok enteresan bi koku diyolar cunku :))))

bi de lolita lempicka parfümleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar??? galiba onlar da afrodizyak

bu sayfadaki markalardan bi anket açın hayrınasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

genelde chanel chance demişsiniz arkadaşlar ama bana hediye geldi [halam anneme annemde bana) ben beğenmedim bende ablama hediye ettim ....çok pahalı olduğu için verdim aldım verdim aldım:))) şimdi ben nezaman gitsem saklıyo:)))yinede kullanmayacağım bi parfüm onda mis gibi kokuyo bende bi acayip oluyo.
benim için versace crystal noır-cinema-magnetism-lanvın oxygene-bide anlam veremediğim şekilde dolce gabanna lıght blue nezaman sürsem ne güzel kokuyosun diyolar...
Noa almış eşim bana o çok güzel koktuğunu söylüyo ama beğenmedim.

Chanel Allure, Clavin Klein Euphoria, Wish Chorpad, Miracle (Lancome), bunlarda cok iddiali parfüm....bayanssulusmilebayanssulusmile

selam bayanlar yeni katıldım aranıza :) tamamını okuyamadım ama eminim Yves Rocher Tendre Yasmin yazan olmamıştır diğerlerine göre daha hesaplı ve harika bir yasemin kokusu var. çok dişi kokuyor öyle ağır bir koku da değil üstelik ben bayılıyorum erkek arkadaşım da öyle :)

Betty Barclay çok güzel gerçekten, ben Betty Barclay weekend feelings kullanıyorum, değişik bir kokusu vari Türkiye de yok evet Almanya'dan gelmişti banada :)))

bazen sevilde yada tekin acarda parfümleri denerken bu parfüm afrodizyak etkili şu parfüm afrodizyak etkili diye söylüyolar. peki bi parfümün afrodizyak olup olmadığını neye gore anlıyosunuz? gercekten cok merak ettim.
mesela bi forumda afrodizyak denilen parfüm başka bi forum afrodizyak değil denmiş.
içeriğine göreyse eğer nelere dikkat edilmesi gerekiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…