• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri büyüleyen Afrodizyak Parfümler

armani code
escada magnetism,
narciso rodriguez (pembesi)
ysl cinema summer
calvin klein contradiction,
dior addict
nina ricci ricci ricci
nina ricci premier jour
dior jadore
michael kors michael kors
ralph lauren ralph

bunlar aklıma gelenlerr :24:

parfumeri sektorunde calısan bi erkek dedikı... gucci rush ve hypnotıc poıson begenen erkeklere artık amele dıyoruz... baska parfum tanımayan tıpler.. o kadar guzel olan başsa parfumler varkı... o bahsettıgım kısı sunları tavsıye etti.. bulgari jasmin noir.. versace christal noir... givenchy absouletly irresistble.. armani code...

christal noir kullandım gercekten muhtesem kokusu var armani code de kullandım ama christala bayıldımmmmm

Erkek arkadaşınıza / eşinize light blue koklatın bakalım nasıl bulacak:12:

ben bugün denedim hem de açık parfümeride. malum pek benzetemiyorlar açık ligh blueyi. eşimne koklattım hayret bayıldı. 100 parfüm içinden 2. beyendiği koku oldu. hatta çok beğendi. muhakkak alcam inmdirime girince..
1,si ise lacoste pour femme bu arada

ben bugün denedim hem de açık parfümeride. malum pek benzetemiyorlar açık ligh blueyi. eşimne koklattım hayret bayıldı. 100 parfüm içinden 2. beyendiği koku oldu. hatta çok beğendi. muhakkak alcam inmdirime girince..
1,si ise lacoste pour femme bu arada

canım açık light blue yu hiç koklamadım ama o halini bile eşin beğendiyse süper.. biraz pahalı bi koku ama nedense erkekler deliriyo bu kokuya.. çözemedim nedenini ama çok memnunum bende :D

Çevremdeki birçok erkek, Calvin Klein Euphoria'dan etkilendiklerini ve "dişi" bulduklarını söylüyorlar; birçok kere de sevgililerine/eşlerine armağan ettiklerine şahit oldum. Fakat ben rahatsız edici buluyorum o parfümü.

212 sexy!! kesinlikle diyorum. normal konuşurken ya pardon bi dakika falan diyip koklanmışımdır kaç kere :61: en sonunda dayanamayıp soruyolar ve hemen koşarak gidip kız arkadaşlarına alıyolar :)

lancome hypnose da şiddetle tavsiye ederim

Erkekleri bilmiyorum ama beni bu bayan halimle bile bir yerde duyduğumda kokuyu sıkan kişinin peşine takan iki parfüm var ki,büyüleyici.Hypnotic Poison ve Dior Addict 1.Ama bir türlü kullanmaya cesaret edemiyorum.Çünkü çok iddialı parfümler.Çekiniyorum açıkçası.Şimdilik uzaktan uzaktan kokluyorum.Parfümeriye gittiğimde birini bir bileğime,birini diğer bileğime sıkıp bütün gün kokluyorum:69:Aşk yaşıyorum bu kokularla:1:

hypnotic poison ve calvın kleın euphorıa dan hoslanmıyacak erkek tanımam :9: su lıght blue en kısa zaman da denıyecegım cok duymaya basladımm

Back